Ζώδια Πέμπτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Σήμερα η μέρα έχει Σελήνη στους Διδύμους. Θέλει επιμονή στο στόχο. Εξακολουθήστε να προσπαθείτε να πετύχετε στόχους χωρίς να κάνετε πίσω.

Θέματα ακίνητης περιουσίας θέλουν τώρα να τα κυνηγήσετε. Και κρατικά θέματα.

Κριός: Πολύ σημαντική περίοδος. Το τρίγωνο Άρη Κρόνου για σας είναι μια σημαντική στιγμή για να στοχεύσετε επαγγελματικά και σιγά σιγά να φτάσετε στο στόχο σας. Οι πολύ σοβαρές υποθέσεις έχουν τελειώσει και τα πράγματα φτιάχνουν.

Ταύρος: Είναι μια σημαντική εποχή. Ειδικά για τους γεννημένους το δεύτερο 10ήμερο. Δύσκολα νομικά, διαδικαστικά ή ακόμα και θέματα σπουδών και ταξιδιών τώρα λύνονται. Προσοχή σε ψεύτικους φίλους. Ευχάριστη κοινωνική ζωή για εσάς του Μαΐου.

Δίδυμος: Χρειάζεται προσοχή στις υπερβολές. Να είστε σαφείς σε αυτά που λέτε και αυτά που ζητάτε για να μη γίνει μπέρδεμα. Ευνοείστε οι γεννημένοι αρχές Ιουνίου, με συναντήσεις και επαφές με εξωτερικό.

Καρκίνος: Μεγάλες ευκαιρίες αυτές τις μέρες. Έχετε ξοφλήσει τα χρέη σας στο σύμπαν. Τώρα τα πράγματα φτιάχνουν. Νέοι δρόμοι ανοίγονται. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν.

Λέων: Είστε προβληματισμένοι για οικονομικά θέματα αλλά δε λείπουν και οι προβληματισμοί για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θέλουν τη συμπαράστασή σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Παρθένος: Περίεργες μέρες τώρα. Ένα μπέρδεμα υπάρχει που μπορεί να γίνει και πολύ σοβαρό. Μπορεί να διαρκέσει πολύ γι’αυτό προσοχή.

Ζυγός: Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο περάσατε πολλά και τώρα τελειώνουν. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου, ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει όλα τα θέματα. Τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις. Προσοχή στο χώρο της εργασίας και της υγείας.

Σκορπιός: Από τη μία μαλώνετε με συνεργάτες και στενό περιβάλλον και από την άλλη είναι μια καλή περίοδος που θέλει σωστές επιλογές. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας αγαπούν και βάζετε βάσεις στη ζωή σας. Με τα συναισθηματικά κάτι παίζει τώρα, περίεργο.

Τοξότης: Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Η Σελήνη είναι απέναντί σας και σας φέρνει πιο κοντά σε σύντροφο και συνεργάτες. Έχετε έμπνευση, πάθος, τύχη και αισιοδοξία. Ένα οικονομικό θέμα λύνεται σήμερα. Σημαντικές συναντήσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Οικογενειακά σας απασχολούν.

Αιγόκερως: Είναι μια καλή εποχή τώρα. Δεν το πιστεύετε αλλά είστε πολύ δυνατοί. Η επιμονή σας στο στόχο θα καταφέρει πολλά. Έχετε μάθει να επιβιώνετε στις δυσκολίες. Πολύ δυνατή μέρα και η σημερινή. Στα συναισθηματικά μην είστε τόσο απόλυτοι.

Υδροχόος: Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί μικροεντάσεις. Η Αφροδίτη ευνοεί πολύ εσάς τους γεννημένους τον Φεβρουάριο. Μπερδεμένα τα οικονομικό ακόμα. Ακίνητα, περιουσία και οικογένεια μπορεί να φέρουν εντάσεις.

Ιχθείς: Αλλαγές συμβαίνουν τώρα. Οικογενειακά σας απασχολούν. Όλα, όμως, ρυθμίζονται με τη δική σας προσπάθεια, ειδικά πιο εύκολα ρυθμίζονται εκείνα που αφορούν συλλογική δουλειά.