Ζώδια Πέμπτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Η Σελήνη στους Καρκίνους σήμερα. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας τώρα και την οικογένεια. Θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας.

Κριός: Αντιφατικά γεγονότα τώρα. Προσοχή μην τρέχετε στον δρόμο. Πολλές ευθύνες στο κεφάλι σας. Έρχονται μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα τις επόμενες μέρες.

Ταύρος: Των πρώτων ημερών θα έχετε σημαντικές συναντήσεις που θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας. Τα οικονομικά τρέχουν για όλους σας. Έχετε αρκετά έξοδα. Από φίλους μπορείτε να βρείτε το άλλο σας μισό τώρα.

Δίδυμος: Μην κάνετε υπερβολές σε έξοδα σήμερα. Έρχονται συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Προσοχή, όμως, με κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ο ανάδρομος Δίας σας προετοιμάζει για καλές σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος: Μια συνάντηση σήμερα είναι σημαντική. Εξαιρετική μέρα για τα οικονομικά σας, όπως και το τέλος της εβδομάδας γενικά. Μια συναισθηματική υπόθεση που αφορά το εξωτερικό τώρα ευνοείται.

Λέων: Το ΣΚ θα είναι δικό σας. Η συναισθηματική σας ζωή περνά από σκαμπανεβάσματα αλλά θα στρώσει.

Παρθένος: Προσοχή σε υπερβολές σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας. Όσα γίνονται τώρα τελικά θα βοηθήσουν και θα δείτε λίγο αργότερα πως τα σχέδιά σας προωθούνται. Ένα οικονομικό θέμα που αφορά ασφάλειες, δάνεια, τραπεζικά, μπορεί τώρα να προχωρήσει όπως θέλετε.

Ζυγός: Είστε σε μια φάση δράσης. Έχετε θέματα που σας απασχολούν άμεσα και μπορείτε να κάνετε πολλά, να καταφέρετε άλλα τόσα. Στο χώρο της δουλειάς υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν.

Σκορπιός: Μπορείτε να κάνετε πολλά, να βελτιώσετε τη σχέση με τα παιδιά σας. Δημιουργία και έρωτας ευνοούνται. Κάτι καλό μπορεί να υπάρξει τώρα. Τα οικονομικά τρέχουν με έσοδα αλλά και πολλά έξοδα.

Τοξότης: Κάτι πολύ σημαντικό είναι στα σκαριά. Τα πράγματα βελτιώνονται πολύ. Αποφύγετε υπερβολές σήμερα, ειδικά σε έξοδα.

Αιγόκερως: Μπορεί ο Κρόνος και ο Πλούτωνας να είναι πάνω σας αλλά για κάποιο λόγο εσείς τώρα είστε σε καλή φάση. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες που ίσως είχαν χαλάσει.

Υδροχόος: Σήμερα έχετε μια έμπνευση για τη δουλειά. Είστε δυναμικοί και δραστήριοι αυτές τις μέρες. Οικονομικά θέματα θα επιλυθούν εντός των ημερών.

Ιχθείς: Εξακολουθείτε να είστε σε καλή φάση αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Σταθεροποιείτε σχέσεις και συνεργασίες. Σημαντικές συναντήσεις έρχονται.