Ζώδια Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την πρεμιέρα του “Stars System”

Ο Οκτώβρης έχει το ανάλαφρο του αέρα, τη συντροφικότητα, τις συνεργασίες αλλά μπαίνουν και πλανήτες στον Σκορπιό που δείχνουν εσωτερικότητα αλλά και πάθος.

Κριός: Ο πιο σημαντικός τομέας για τον Οκτώβρη είναι αυτός των σχέσεων. Οι προσωπικές σχέσεις, οι συνεργασίες και γενικά οι σημαντικοί άλλοι στη ζωή σας είναι τώρα προτεραιότητα. Έχετε να βάλετε σχέσεις στο μικροσκόπιο. Νέες καταστάσεις, νέες γνωριμίες. Μετά τις 9 Οκτωβρίου οι πλανήτες μπαίνουν στον Σκορπιό οπότε εκεί ξεκινά μια πιο εσωτερική περίοδος για σας. Σκέφτεστε τις σχέσεις και μπαίνετε στο βάθος αυτών. Γενικά είναι ένας καλός αλλά απαιτητικός μήνας για σας με ευκαιρίες και στα οικονομικά.

Ταύρος: Η προτεραιότητά σας τώρα είναι η δουλειά και οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Προτεραιότητα και η υγεία τώρα. Βάλτε σε μια τάξη τη φυσική σας κατάσταση. Δείτε πώς θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες και την εικόνα της δουλειάς σας. Ίσως επωμιστείτε παραπάνω δουλειά τώρα. Μετά τις 9 Οκτωβρίου θα αρχίσουν να σας απασχολούν αισθηματικά και σχέσεις.

Δίδυμος: Είναι ένας δημιουργικός μήνας και έχει έμφαση στον έρωτα, τα φλερτ και τη διασκέδαση. Μέχρι τις 9 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό είναι το καλύτερό σας. Σημαντικές μέρες τώρα για τα παιδιά σας ή αυτά που θέλετε να αποκτήσετε. Η δουλειά μετά τις 9 του μήνα γίνεται προτεραιότητά σας. Θα βελτιώσετε θέματα δουλειάς και θα δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο αντικείμενο της εργασίας σας για να γίνει πιο δελεαστικό. Θα δείτε τώρα τι αλλαγές μπορούν να γίνουν στο χώρο της δουλειάς σας.

Καρκίνος: Ο Οκτώβρης είναι ένας δύσκολος μήνας για σας, όχι χαλαρός. Καταστάσεις σπιτιού και οικογένειας τώρα σας απασχολούν. Ο χώρος του σπιτιού σας αγχώνει. Μια μετακόμιση έρχεται τώρα. Μετά τις 4 Οκτωβρίου θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πιο πιεστικά. Μετά τις 9 του μήνα, όμως, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» στα δύσκολα για σας. Θα υπάρξει διέξοδος και το ερωτικό κομμάτι θα ευνοηθεί.

Λέων: Αυτό το μήνα, στις αρχές, με τους πλανήτες στο Ζυγό οι μέρες γίνονται επικοινωνιακές. Προωθείτε τα νέα σας σχέδια. Εξελίσσεστε σε θέματα γνώσης και μόρφωσης. Σπουδές και επιμόρφωση ευνοούνται. Προωθήστε τώρα τις υπηρεσίες και τα ταλέντα σας. Γενικά ο μήνας αυτός δεν είναι πολύ χαλαρός. Τρέξιμο υπάρχει αυτό το μήνα. Πρέπει να βρείτε και χρόνο για τον εαυτό σας όμως. Σε προσωπικά μέχρι τις 9 του μήνα το πράγμα παλεύεται. Μετά θα έχετε μια αίσθηση ανικανοποίητου. Γενικά, όμως, δεν είναι δύσκολος μήνας αρκεί να προσέχετε τα έξοδά σας.

Παρθένος: Τον περιμένετε αυτό τον μήνα για να ηρεμήσετε. Από τον Αύγουστο σας πάει λίγο… τρέχοντας. Μετά τις 4 Οκτωβρίου τελειώνουν τα απρόοπτα, οι δυσκολίες και η ένταση. Μετά τις 9 Οκτωβρίου υπάρχει μια τάση για πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα. Χωράνε έξοδοι και εκδρομές τώρα στο πρόγραμμά σας. Καλός μήνας για τα οικονομικά σας.

Ζυγός: Σημαντικός μήνας αυτός για σας με τα γενέθλιά σας. Μπαίνουν τώρα οι στόχοι, γίνονται οι απολογισμοί σας. Αρκετοί πλανήτες στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα. Νέα δεδομένα κυρίως για τους γεννημένους τον Σεπτέμβρη έρχονται στις αρχές του μήνα. Εσείς του δεύτερου 10ημέρου έχετε Κρόνο, βάζετε τα πάντα στο μικροσκόπιο. Ο μήνας βοηθά να ανακάμψετε οικονομικά. Αυτό έρχεται σταδιακά μετά τις 8 του μήνα. Ο Άρης μετά τις 4 του μήνα στο ζώδιό σας θα σας τρέξει πολύ. Ο Οκτώβριος θα είναι ένας παραγωγικός μήνας.

Σκορπιός: Είναι ένας μήνας που ξεκινά με γκάζι στην προετοιμασία για νέες καταστάσεις με συζητήσεις, επαφές, εξόδους και ταξίδια. Έχει γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας. Μέχρι τις 9 του μήνα τα προσωπικά είναι σε δεύτερη μοίρα. Μετά τις 9 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ξυπνάτε από το λήθαργο.

Τοξότης: Είναι ένας μήνας που γιορτάζει τη συλλογική δουλειά. Δε θα δουλέψετε μόνοι σας αλλά με παρέα τώρα. Είναι ένας καλός μήνας για να θέσετε στόχους, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Μπείτε τώρα σε νέα «ύδατα», είναι καλός μήνας. Το πρώτο 10ήμερο του μήνα αφορά τη συντροφικότητα. Μετά τις 9 του μήνα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό πρέπει να δουλέψετε πιο μοναχικά σε νέα projects και σχέδια. Ο Οκτώβρης είναι καλύτερος απ’τον Σεπτέμβρη.

Αιγόκερως: Ο μήνας αυτός έχει τα φώτα του στραμμένα στην καριέρα σας. Ο Οκτώβριος αφορά τις φιλοδοξίες σας. Ο μήνας αυτός δε θα είναι ξεκούραστος. Είναι απαιτητικός και κουραστικός μήνας στον τομέα της καριέρας. Μετά τις 9 του μήνα το πράγμα γλυκαίνει στον τομέα των σχέσεων. Ίσως τώρα βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας, τα παιδιά και τους φίλους σας.

Υδροχόος: Καλός μήνας αυτός για σας. Δε θα προσθέσει κάτι ξαφνικό που δεν ξέρατε. Τα μελλοντικά σχέδια, οι σπουδές, το «παρακάτω» στη ζωή σας είναι προτεραιότητα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα πιεστικοί ρυθμοί ούτε ζόρι και απαιτήσεις άλλων. Εκμεταλλευτείτε τον Οκτώβρη γιατί ο Νοέμβρης θα είναι πιεστικός. Από τις 9 Οκτωβρίου και μετά το βάρος μετατοπίζεται στο κομμάτι της καριέρας. Τότε μπορείτε να κάνετε καλές επαφές.

Ιχθείς: Ο Οκτώβριος δίνει έμφαση στα οικονομικά. Τι θα ρυθμίσετε, τι θα φτιάξετε και γενικά πώς θα βελτιώσετε τον τομέα των οικονομικών στη ζωή σας. Τα γύρω γύρω, όχι τα του βασικού μισθού. Ασφάλειες, τράπεζες, δάνεια, κάρτες θέλουν τώρα να τα δείτε λίγο πιο σοβαρά. Μετά τις 9 του μήνα τα πράγματα ηρεμούν και φτιάχνουν. Θα περάσετε καλύτερα και σε ερωτικό επίπεδο.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.