Ζώδια Μαΐου από την Άση Μπήλιου

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Είναι ένας ενδιαφέρων μήνας με πλανητικές αλλαγές.

Κριός: Ο Μάιος λέει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά της ζωής σας και να δώσετε λύσεις. Με τους πλανήτες στον Ταύρο, Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμής όλα δείχνουν το πορτοφόλι σας. Είναι ένας μήνας που θα πρέπει να συγκεντρωθείτε να δώσετε λύσεις σε προβλήματα οικονομικών. Μπορείτε τώρα να θέσετε νέες βάσεις στα οικονομικά. Μέχρι τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και κάνει τον έρωτα προτεραιότητα. Το δεύτερο 15ήμερο είναι πιο παραγωγικό αν και ζόρικο.

Ταύρος: Σημαντικός μήνας αυτός για σας. Έχετε πολλές συζητήσεις και επαφές να κάνετε. Είναι ένας μήνας ανάληψης ευθυνών σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα σας βρει σε διάθεση δέσμευσης αυτός ο μήνας. Ωραία νέα μπορεί να έρθουν τώρα. Το δεύτερο μισό του μήνα σας πάει περισσότερο με Άρη στον Καρκίνο και Αφροδίτη στο ζώδιό σας.

Δίδυμος: Μέχρι τις 15 του μήνα με τον Άρη στο ζώδιό σας θα έχετε κούραση και τρέξιμο. Έκτακτα πράγματα θα βγουν στην επιφάνεια τώρα. Ο Άρης δείχνει και δυναμικότητα, όμως, και εξωστρέφεια. Μια ανάγκη για δράση και για αποφάσεις. Υπάρχουν ασάφειες τώρα στη ζωή σας. Πολύ πιο παραγωγικό το διάστημα για σας μετά τις 15 του μηνός. Έσοδα μπορεί να προκύψουν τώρα. Καλό διάστημα για να κάνετε εξετάσεις και τσεκ απ τώρα.

Καρκίνος: Ο Μάιος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Δίνει ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μετά τις 15 του μήνα ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα, πιο κουραστικό αλλά και πιο ουσιαστικό και αποδοτικό. Θέματα σπιτιού ξεκαθαρίζουν τώρα. Κάποια ταξίδια έρχονται τώρα. ΤΟ δεύτερο μισό του Μαΐου είναι αβανταδόρικο και στα ερωτικά σας.

Λέων: Ο μήνας αυτός εστιάζει το ενδιαφέρον σας κυρίως σε εξελίξεις που αφορούν την καριέρα. Το ενδιαφέρον θα στραφεί πολύ στα θέματα των επαγγελματικών. Συζητήσεις που θέλετε να κάνετε στη δουλειά, θα γίνουν τώρα. Κάποιοι μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών που θα τις βάλετε μπρος το καλοκαίρι. Τώρα το σκέφτεστε και πιο μετά θα το υλοποιήσετε. Δεν είναι δύσκολος αυτός ο μήνας. Έχει θετικά, πολλά, ειδικά τις πρώτες 15 μέρες.

Παρθένος: Υπάρχει ακόμα έμφαση στα επαγγελματικά σας με τον Άρη στους Διδύμους. Μέχρι τις 15 του μήνα μπορεί να υπάρχουν προτάσεις να συζητήσετε και μπορεί να βρείτε και κάτι άλλο, πέρα από τη δουλειά σας, για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Μέχρι τις 15 είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα του μήνα. Κουραστικό σε σχέσεις και οικονομικά. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα καλύτερο για σας.

Ζυγός: Ο Μάιος είναι ένας μήνας που σε έμφαση είναι τα οικονομικά. Δικά σας, συντρόφου σας, εταιρείας που εργάζεστε ή αν χειρίζεστε τα οικονομικά άλλων. Μέχρι τις 15 του μήνα τα πράγματα είναι πιο θετικά και βατά. Ό,τι κι αν παρουσιαστεί, θα το επιλύσετε πιο εύκολα. Μετά τις 15 του μηνός με τον Άρη στον Καρκίνο, για σας στον άξονα καριέρας οικογένειας, σημαίνει αλλαγές σε αυτούς τους τομείς και μεγαλύτερο τρέξιμο.

Σκορπιός: Ο Μάιος έχει έμφαση στον τομέα των σχέσεων καθ’όλη τη διάρκειά του. Κάθε είδους σχέση. Ξεκαθαρίσματα και αλλαγές έρχονται. Τελειώνουν κάποιες καταστάσεις και ξεκινούν άλλες. Μια νέα Σελήνη μπορεί να επιτρέψει σε κάποιους από σας να γνωρίσετε ανθρώπους. Μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας δείχνει την κορύφωση ή μια δύσκολη καμπή τώρα. Γενικά τον Μάιο δε θα προλάβετε να βαρεθείτε. Από τη μέση και μετά είναι ένας βοηθητικός μήνας, ειδικά για νέα σχέδια και ταξίδια.

Τοξότης: Με έμφαση στα πρακτικά ζητήματα αυτό τον μήνα και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μέχρι τις 15 του μήνα μεγαλύτερη η πίεση και οι απαιτήσεις των άλλων από σας. Μετά πιο ξεκούραστα τα πράγματα, χωρίς μεγάλη ένταση και πίεση.

Αιγόκερως: Με περισσότερη ενέργεια και δημιουργική διάθεση τώρα. Έμφαση σε πολλά θέματα τη ζωής σας τώρα και πολύ θετικό το διάστημα μέχρι τις 15 του μήνα. Δε θα έχετε εναντιώσεις αλλά ούτε και σοβαρές πιέσεις από τους άλλους. Από τις 15 και μετά με τον Άρη στον Καρκίνο θα ξεκινήσει ένα διάστημα με περισσότερες απαιτήσεις, θα κρατήσει ενάμιση μήνα περίπου. Τα δύσκολα που θέλετε βοήθεια για να τα καταφέρετε βάλτε τα στο πρώτο 15ήμερο του Μαΐου. Μετά θα υπάρξει ένταση.

Υδροχόος: Άνετος ο μήνας για σας. Δίνει ευκαιρίες σε επικοινωνία και σπουδές. Μπορείτε τώρα να συζητήσετε το παρακάτω των επαγγελματικών σας είτε εκεί που είστε είτε κάπου άλλου. Βοηθητικός ο μήνας και στον ερωτικό τομέα. Γενικά ο μήνας αυτός είναι άνετος για σας. Το πρώτο 15ήμερο είναι ακόμα πιο θετικό για σας.

Ιχθείς: Το πρώτο 15ήμερο του μήνα είναι πιο απαιτητικό με τον Άρη στους Διδύμους. Φέρνει μια μεγαλύτερη αναμόχλευση σε οικογενειακά θέματα, συγκατοίκησης, σπιτιού αλλά και χώρου δουλειάς. Από τα μέσα του μήνα, οι έντονοι ρυθμοί πέφτουν και στη θέση τους έρχονται καλύτερα πράγματα, λιγότερη πίεση. Γενικά πολύ αβανταδόρικο.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.