Ζώδια Μαΐου από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Ο ωραιότερος μήνας μόλις ξεκίνησε. Παρά τις δυσκολίες, η αισιοδοξία θα μας βοηθήσει να τα ξεπεράσουμε όλα.

Μια νέα Σελήνη στον Ταύρο δείχνει ότι τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα, θα έχουν διάρκεια. Νέα θεμέλια μπορούμε να βάλουμε τώρα στη ζωή μας.

Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα τον Κριό δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις.

Ο Μάιος έχει σκαμπανεβάσματα αλλά όχι πολύ σημαντικά γεγονότα.

Κριός: Οι πλανήτες είναι όλοι στο ζώδιό σας. Ευνοούνται τώρα οι γεννημένοι τον Απρίλιο. Η Νέα Σελήνη δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με οικονομικά και θα έχετε πολλές συναντήσεις, επαφές και μικροεντάσεις, ειδικά με πρόσωπα κύρους. Αξιοποιήστε τη νέα Σελήνη που συμβαίνει τώρα για να προωθήσετε τα οικονομικά σας.

Ταύρος: Νέα ξεκινήματα έρχονται για σας, πολύ σημαντικά. Γενικά μπορεί να έχετε θεματάκια που σας απασχολούν αλλά στο τέλος θα έχετε σημαντικές επιτυχίες. Ακόμα κι αν στις 7-9 Μαΐου μια μυστική επαφή μπορεί να μην πάει καλά, σε γενικές γραμμές έχετε βάλει βάσεις για τα καλύτερα.

Δίδυμος: Με τους φίλους ή την κοινωνική σας ζωή έχετε θέματα. Ανάμεσα σε φίλους θα βρείτε ανθρώπους που γοητεύονται από σας. Μην κάνετε υπερβολές και προσέχετε την υγεία σας. Εσείς του τελευταίου 10ημέρου θα νιώσετε μια υπεραισιοδοξία που μπορεί να σας οδηγήσει σε λαθεμένες εκτιμήσεις.

Καρκίνος: Η νέα Σελήνη είναι πολύ καλή. Δείχνει νέα σημαντικά ξεκινήματα. Ειδικά για σας του δευτέρου 10ημέρου φροντίστε να κάνετε τα πάντα για να φτάσετε στους στόχους σας. Νέα ξεκινήματα σε συλλογική δουλειά είναι πολύ σημαντικά τώρα. Νέες επαφές αυτό το διάστημα έρχονται. Η επαγγελματική σας ζωή σας αγχώνει και θέλει προσοχή.

Λέων: Έχετε μαζευτεί στα επαγγελματικά. Εκεί η νέα Σελήνη θα φέρει νέα ξεκινήματα. Προσοχή πώς θα κινηθείτε σε οικονομικό επίπεδο αρκεί να μην κάνετε υπερβολές σε επιχειρηματικό επίπεδο. Αν αναμίξετε συνεργάτες να είστε σίγουροι γι’αυτούς. Σημαντικά τα νέα ξεκινήματα τώρα.

Παρθένος: Η νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα καλή για σας τώρα. Προσοχή, βέβαια, σε επαγγελματικά που αγγίζουν και την οικογενειακή σας ζωή. Ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ευνοϊκά τα νομικά και διαδικαστικά θέματα τώρα.

Ζυγός: Η νέα Σελήνη τώρα φέρνει νέα ξεκινήματα που αφορούν οικονομικά. Μπορεί να βρείτε τρόπο να επιλύσετε σημαντικά θέματα τα οποία θα σας δείξουν τι δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σκορπιός: Η νέα Σελήνη απέναντί σας άρα θα ασχοληθείτε πολύ με τους άλλους και τη σχέση σας μαζί τους. Είστε σε μια περίοδο δράσης. Η δράση τώρα σας δίνει ζωντάνια και κέφι. Στη δουλειά πολλοί γοητεύονται από σας.

Τοξότης: Καλές μέρες για νέα ξεκινήματα τώρα. Γίνεται στον Ταύρο η νέα Σελήνη, σε ένα σταθερό ζώδιο και αυτό δείχνει ότι πράγματα που ξεκινούν τώρα μπορούν να έχουν διάρκεια. Ο Άρης είναι απέναντί σας και δημιουργεί εντάσεις για το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου σας περισσότερο. Συμμετέχει και ο Δίας άρα αυτό είναι βοηθητικό και ευνοϊκό, δηλαδή μπορεί να έχετε πάθος και ενέργεια για να κάνετε ωραία πράγματα και να εκτονώσετε εκεί την ενέργειά σας.

Αιγόκερως: Πολύ καλή η νέα Σελήνη, φέρνει νέα ξεκινήματα σε συναισθηματικά ή επαγγελματικά. Με οικογένεια και φίλους έχετε σκαμπανεβάσματα. Στο χώρο της εργασίας είστε δραστήριοι αλλά πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές.

Υδροχόος: Η καθημερινή σας ζωή δε σας αφήνει αδιάφορους. Γίνονται πραγματάκια. Η νέα Σελήνη τώρα θα σας απασχολήσει σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Αυτή η εποχή τώρα σας θυμίζει ότι πρέπει να κάνετε πράγματα. Γενικά είναι ένας μήνας μεγάλης και σημαντικής δράσης.

Ιχθείς: Τα οικονομικά είναι ευχάριστα τώρα αν και λίγο μπερδεμένα. Η Νέα Σελήνη είναι μοναδική για σας και βοηθά πάρα πολύ σε νέα ξεκινήματα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.