Ζώδια Φθινοπώρου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις της νέας σεζόν

Η νέα σεζόν είναι εδώ και η Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει.

Μπήκε η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Συνήθως μένει ένα μήνα αλλά εδώ θα μείνει πολύ, μέχρι αρχές Γενάρη. Θα κάνει ένα διάλειμμα γυρνώντας ανάδρομη στις αρχές Οκτώβρη μέχρι 11 Νοέμβρη.

Ο Άρης από απόψε, 10 Σεπτεμβρίου, ξαναμπαίνει στον Υδροχόο. Αυτό θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στη χώρα μας που είναι Υδροχόος.

Το πιο σημαντικό θέμα του Φθινοπώρου είναι ότι ο Δίας 8 Νοεμβρίου θα μπει στον Τοξότη για ένα χρόνο.

Κριός: Είναι ένα καλό φθινόπωρο συγκριτικά με όλα του καλοκαιριού. Εμπόδια και δυσκολίες τελειώνουν. Έρχεται πρόοδος στα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Χρήματα αλλά και αισθήματα αναθεωρούνται με την ανάδρομη Αφροδίτη. Θα ξαναδείτε τα ερωτικά σας. Για τους γεννημένους τον Μάρτιο, μπαίνει ο Δίας στον Τοξότη και είστε οι πρώτοι που θα λάβετε την εύνοιά του. Μετά θα ακολουθήσουν και τα άλλα 10ήμερα του ζωδίου.

Ταύρος: Στο φουλ οι μηχανές. Ο Άρης ξανάρχεται στον Υδροχόο και οι πιέσεις για σας δεν σταματάνε. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό γιατί οι εντατικοί ρυθμοί θα σας κάνουν να καταφέρετε περισσότερα. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα έρθουν απαντήσεις. Μια Αφροδίτη απέναντί σας θα υπάρχει για μεγάλο διάστημα και με τον Δία στον τομέα των σχέσεων θα αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν έχετε πολλή ησυχία στο πρώτο μέρος του φθινοπώρου.

Δίδυμοι: Από απόψε με την αλλαγή του Άρη στον Υδροχόο, θα είστε σε μια καλύτερη κατάσταση. Ειδικά ο Νοέμβριος θα είναι αποκαλυπτικός μήνας για σας κυρίως στις προσωπικές σχέσεις. Θα φέρει νέα δεδομένα. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον σε σχέσεις και συνεργασίες. Από το Νοέμβρη και έπειτα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

My Style Rocks: Οι παίκτριες του δεύτερου κύκλου

Καρκίνος: Είναι ένα απαιτητικό φθινόπωρο με θετικές προοπτικές σε σχέσεις. Τα δημιουργικά σας σχέδια θα πιάσουν τόπο μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα οικονομικά θα είναι λίγο πονοκέφαλος. Βγαίνουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν περιμένατε. Τον Δεκέμβριο όλα τα πράγματα καλύτερα.

Λέων: Απαιτητικό το διάστημα με τον Άρη στον Υδροχόο. Ξαναγυρίζει εκεί που ήταν, απέναντί σας. Εξαιρετικά παραγωγικό και δημιουργικό. Ναι, θα έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά θα φέρει και νέα πράγματα στη ζωή σας. Νέες καταστάσεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Απλά μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα κουραστείτε λίγο. Ο Δίας στον Τοξότη είναι μια καλή συνθήκη και για σας. Θα σας δώσει αισιοδοξία και ωραία πράγματα θα σας έρθουν.

Κέρδισε ένα ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα

Παρθένος: Τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα. Θα έχετε ευκαιρίες στη δουλειά. Το άγχος δεν φεύγει. Στρεσαρισμένη καθημερινότητα έρχεται. Θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιωμένες και οι προσωπικές σχέσεις. Ο Δίας στον Τοξότη θα βελτιώσει την οικογένεια και το σπίτι σας.

Ζυγός: Νέα δεδομένα και για σας, σε οικονομικά και σχέσεις. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα κάνει τα παιχνίδια της. Το Νοέμβρη γυρνά σε σας ανάδρομη και αυτό σημαίνει αναθεωρήσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Έχει προοπτικές κέρδους μέχρι το Νοέμβριο οπότε δείτε λίγο καλύτερα τα οικονομικά σας. Τον Νοέμβρη ανάδρομη στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

Σκορπιός: Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας αλλά ο Άρης είναι στον Υδροχόο. Οπότε δεν ηρεμείτε. Αν υπάρχει μια στιγμή στο Φθινόπωρο που ανέμελα θα χαμογελάσετε θα είναι μετά τις 15 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα χρειαστεί κόπος και κούραση. Ωστόσο, ο Δίας θα αφήσει κάτι καλό, δε θα πάει χαμένη η κούρασή σας. Και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα κερδίσετε πολλά αν και η αγωνία για τα νέα επαγγελματικά σας παραμένει.

Τοξότης: Τα σπουδαία νέα έρχονται με τον Δία στο ζώδιό σας. Ανεβαίνετε ένα επίπεδο τώρα μετά από αρκετά χρόνια με ζόρια. Θα ξαναγυρίσει η αισιοδοξία σας. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά οι περισσότεροι στόχοι σας θα ευοδωθούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν. Από απόψε, 10/9, μπαίνει ο Άρης στον Υδροχόο και μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα έχετε πολλά να σας τρέχουν. Όχι πως θα είναι για κακό όλο αυτό.

Χωρισμός και Αστρολογία: Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο

Αιγόκερως: Κάποιοι στόχοι σας χρειάζονται αναθεωρήσεις. Θα χρειαστεί να αλλάξετε, να βελτιωθείτε, κι εσείς και οι στόχοι σας. Σαφώς οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο φέρουν το μεγαλύτερο βάρος και επηρεάζονται περισσότερο από τον Κρόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εξελίξεις έρχονται και οι φιλοδοξίες σας φουσκώνουν. Προσωπικά και επαγγελματικά προσέξτε τα τον Νοέμβριο.

Υδροχόος: Από απόψε θα καταλάβετε το Φθινόπωρο και τη νέα σεζόν. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα κλείσετε εκκρεμότητες. Θα βαδίσετε σε ένα νέο δρόμο. Θα δείτε λίγο περισσότερο τη ζωή σας και την πορεία της με μεγαλύτερη δυναμική. Εύκολο διάστημα δεν είναι αλλά θα είστε πρωταγωνιστές. Ειδικά μετά τις 8 Νοεμβρίου θα σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε στόχους σας.

Ιχθείς: Θετικές προοπτικές και πολλή δουλειά. Θα δουλέψετε πάνω σε πολλά που μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα πάρουν σάρκα και οστά. Στα προσωπικά έρχονται πολλές ευκαιρίες κυρίως προς το Δεκέμβριο. Πριν φύγει το 18 θα σας δώσει πολλές αφορμές για χαμόγελο και σιγουριά.

***προβλέψεις από την καθημερινή στήλη της Άσης Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚουΚου».

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το νυφικό της

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μιλάει για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής»

Ευαίσθητη επιδερμίδα: Μάθε να τη φροντίζεις σωστά

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed