Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Η εβδομάδα ξεκινά με ελπίδες. Ο μήνας μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα αλλά υπάρχουν δύο καλά στοιχεία. Είναι σα να παλεύει ο Δίας και η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη που σας δίνει ο Άρης και διοχετεύστε την στα σωστά κανάλια. Σχέσεις και αισθηματικά φτιάχνουν.

Ταύρος: Προεργασία. Πολλές συζητήσεις αλλά και παρασκήνιο για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Κάντε τις σωστές κινήσεις γύρω απ’όλα, συναισθηματικά, οικογενειακά και οικονομικά. Περισσότερη δράση την Τρίτη και την Τετάρτη.

Δίδυμος: Καλά ξεκινά η εβδομάδα αλλά πηγαίντε αργά σε οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά. Μη βιαστείτε. Δυσκολίες και εκνευρισμοί θα υπάρξουν αλλά όχι τόσο δυνατοί για να τα χαλάσουν όλα.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Καρκίνος: Κούραση και προσπάθεια. Ανταμοιβή μεν αλλά μικρή. Η εβδομάδα ξεκινά με ανατροπές και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίσατε. Λίγο πιο διαλλακτικοί αυτή την εβδομάδα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις.

Λέων: Προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις και να βρείτε όσους θα σας βοηθήσουν, η Δευτέρα είναι η πιο ευνοϊκή. Από Τρίτη πιο προσεκτικά.

Παρθένος: ΟΙ προοπτικές καλυτερεύουν αλλά όχι και τόσο πολύ για να ενθουσιαστείτε. Τα πράγματα είναι ρευστά. Τα πράγματα είναι μία πάνω και μία κάτω. Τρίτη και Τετάρτη καλές μέρες για σας, οι καλύτερες της εβδομάδας.

Ζυγός: Οργανωθείτε καλύτερα για να αντέξετε την πίεση. Κάντε προσεκτικούς συνδυασμούς. Αρχίζετε να έχετε ευνοϊκές εναλλακτικές και λύσεις. Η Αφροδίτη βοηθά να αντέξετε.

Σκορπιός: Φροντίστε περισσότερο εργασία και υγεία. Η αδυναμία στις αρχές της εβδομάδας θα αντιμετωπιστεί εύκολα. Αράξτε την εβδομάδα γιατί η επόμενη θα είναι δύσκολη.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Τοξότης: Δεν ξεκινά τόσο άσχημα η εβδομάδα. Αλλά μην επαναπαύεστε στην τύχη σας, που την έχετε βέβαια. Πλησιάστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε νέα καινούργια πράγματα. Στρωθείτε στη δουλειά αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως: Υποχρεώσεις και αγγαρείες έρχονται. Σας φορτώνουν υποχρεώσεις σε δουλειά αλλά και οικογένεια και σπίτι. Αν θέλετε την τύχη σε κάτι, αφήστε το για Τρίτη και Τετάρτη. Κάντε τότε τα σημαντικά.

Υδροχόος: Τα θετικά περισσότερα από τα αρνητικά. Η εβδομάδα αυτή είναι πιο ευνοϊκή από την επόμενη. Το μυαλό στροφάρει, οι επαφές αυξάνονται. Σας βοηθούν σε πολλούς τομείς οι φίλοι σας.

Ιχθείς: Ένα αίσθημα ασφάλειας αυτές τις μέρες. Θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας. Ο Ιανουάριος δεν είναι τόσο δύσκολος, αντιθέτως έχει δυνατότητες και ευκαιρίες.