Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Ο έρωτας δίνει το παρόν. Μπορεί τώρα να ξαναγεννηθεί, μπορεί και κάτι νέο να ξεκινήσει. Η Αφροδίτη σας βοηθά. Είναι και ο Άρης στο ζώδιό σας και δίνει sex appeal. Τα παλιά ξεμπερδεύουν και ανοίγετε νέους δρόμους. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης σχολιάζει τις Χρυσές Σφαίρες

 

Ταύρος: Η εβδομάδα ξεκινά με θετικά και μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και να ρυθμίσετε ακόμα και γραφειοκρατικά θέματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη ρυθμίζει τις ανασφάλειές σας σιγά σιγά. Αρνητικό της εβδομάδας η Σελήνη που σας κάνει μέχρι και Τετάρτη να αναζητάτε πιο έντονα την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση.

Δίδυμος: Τα μεγάλα βάρη αποχωρούν. Ξεμπλοκάρουν γραφειοκρατικά θέματα. Κάρτες, λογαριασμοί, αποδείξεις, συμφωνίες και συμβόλαια αρχίζουν τώρα να ευνοούνται.

Καρκίνος: Ανασκουμπωθείτε γιατί ο Γενάρης γίνεται απαιτητικός με τον Ερμή απέναντί σας. Σας ζητάνε πολλά. Άνθρωποι των επαγγελματικών σας μπορεί να αλλάξουν και αργείτε να προσαρμοστείτε με νέους συνεργάτες.

Λέων: Έρωτας και χρήμα συμβαδίζουν αυτό το μήνα. Θα βουλώσετε τρύπες στα οικονομικά σας. Θα γλιτώσετε και θα κερδίσετε. Από Πέμπτη οι σχέσεις και τα αισθηματικά φτιάχνουν. Βγείτε, να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος: Έξοδα ναι αλλά δεν γίνεται και αλλιώς. Είχαν συσσωρευτεί πολλά. Θέματα ανοιχτά που δεν είχαν ξεκαθαρίσει, τώρα με τη μετακίνηση του Ερμή θα τα επεξεργαστείτε όλα διαφορετικά και καλύτερα. Οικονομικά ο μήνας αυτός δεν είναι γενναιόδωρος.

Ζυγός: Με δύο βάρη αλλά και δύο βοήθειες ξεκινά η εβδομάδα. Τρίτη βοηθητική μέρα αλλά προσοχή σε γραφειοκρατικά θέματα. Προσοχή σε τι λέτε και υπογράφετε. Στα συναισθηματικά βοηθητική η Αφροδίτη όπως και στα οικονομικά.

Χρυσές Σφαίρες 2019, κεφάλαιο Ομορφιά: Ποιες ξεχωρίσαμε;

 

Σκορπιός: Νέοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας. Νέα δεδομένα. Προσοχή στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μέχρι Τετάρτη, τα πράγματα είναι πιο απαιτητικά. Ο Ερμής βοηθά να ρυθμίσετε καταστάσεις.

Τοξότης: Με το δεξί ξεκινά η εβδομάδα, όπως και όλος ο μήνας. Οικονομικά και περιουσιακά κυνηγήστε τα εντατικά. Εξαιρετικά βοηθητικές μέρες και για τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως: Απαιτείται νέο πνεύμα στις νέες συνθήκες. Ανοιχτά θέματα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, είτε είναι υγείας, εργασίας ή σχέσεων. Πολλή προσοχή. Ο Ερμής θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις αλλά φέρνει και νευρικότητα μαζί.

Υδροχόος: Πιο δυναμικά παντού. Η εβδομάδα είναι καλή και μπορείτε να κάνετε καλές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Θα ξαναβρείτε ανθρώπους και σχέσεις. Έχετε ιδέες και καινοτομίες στο μυαλό σας, μοιραστείτε τα.

Ιχθείς: Προσοχή στην καρδιά και στην τσέπη. Η Αφροδίτη αρχίζει να δείχνει τι δεν πάει καλά. Ξεμπερδεύουν τώρα κάποια θέματα και ελαφρύνεστε στα αισθηματικά. Τρίτη βοηθητική μέρα.