Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Απλώστε δίχτυα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάτια και αυτιά ανοιχτά, προσοχή στις ανατροπές. Η Δευτέρα πιο άνετη μέρα, μπορείτε να κινηθείτε και να βελτιώσετε πολλά.

Ταύρος: Ανασύνταξη και όλα πιο δυναμικά τώρα. Ο Ερμής στο ζώδιό σας τελευταία μέρα κάνει δουλειά. Η Αφροδίτη σας βοηθά και μπορεί να κερδίσετε. Καλύτερη μέρα η Τρίτη.

Δίδυμος: Αξίζει τον κόπο η αναμονή. Ξεκινούν τα καλά, τα καλύτερα. Το δύσκολο διάστημα έχει κλείσει. Θα μπορέσετε να κάνετε συνδυασμούς για να διορθώσετε πράγματα.Καρκίνος: Η Δευτέρα καλύτερη μέρα γιατί ακόμα ο Ερμής είναι στον Ταύρο. Οι συνδυασμοί είναι καλύτεροι. Η Αφροδίτη δίνει δύναμη και σας επιτρέπει να σκεφτείτε καλύτερα το συμφέρον σας και να καταπιείτε τη δυσαρέσκεια.

Λέων: Εμπόδια υποχωρούν και τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα. Το οικονομικό και το ερωτικό πάντα σας προβληματίζουν βέβαια. Προσοχή σε αριθμούς, λογαριασμούς, αιτήματα.

Παρθένος: Με περισσότερα νέα ξεκινά η νέα εβδομάδα! Ο Ερμής είναι ο τρόπος σκέψης και η καλή πληροφόρηση, αυτά ευνοούνται.

Ζυγός: Οι καλύτεροι συνδυασμοί γίνονται σήμερα. Από Τρίτη επίσης έρχονται θετικά με τη μετακίνηση Ήλιου και Ερμή στους Διδύμους.

Εκπτώσεις έως -50% και δωρεάν μεταφορικά σε επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς!

Ισχύει για αγορές έως 21/05/2019.

Σκορπιός: Στη σύγκριση της σημερινής με την αυριανή, η σημερινή καλή, η αυριανή καλύτερη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας δώσει έμπνευση αλλά θα σας κάνει και πιο πρακτικούς. Έρχονται έξοδα.

Τοξότης: Είναι πολλά αυτά που γίνονται τώρα, στις αρχές της εβδομάδας. Ας γίνουν τώρα σοβαρές συζητήσεις, αιτήματα και ό,τι απαντήσεις θέλετε να τις ζητήσετε τώρα. Από Τρίτη προσοχή σε λογαριασμούς, κάρτες, τιμολόγια.

Αιγόκερως: Με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης η εβδομάδα ξεκινά. Δευτέρα καλύτερη μέρα για σας. Σήμερα, Δευτέρα, μπορείτε να πείτε μυστικά και να προετοιμάσετε πράγματα. Κάντε προεργασίες και δυναμικές εξορμήσεις.Υδροχόος: Αναδιοργάνωση τώρα. Δείτε γύρω σας τι έχει στραβώσει, τι μπορεί να πάει καλύτερα. Σχέσεις διαταράχτηκαν αλλά έχουν το περιθώριο να διορθωθούν.

Ιχθείς: Μια σειρά πραγμάτων μπορεί να προχωρήσει σήμερα πιο ικανοποιητικά. Σκεφτείτε όσα σας απασχολούν, κάντε συγκρίσεις. Δείτε σπουδές, κάρτες, λογαριασμούς και τιμολόγια.