Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στην Παρθένο και Ταύροι, Αιγόκεροι παίρνουν μια εύνοια και κλείνει με Πανσέληνο.

Κριός: Κλείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες, επαγγελματικές, οικονομικές, γραφειοκρατικές.

Ταύρος: Ένα μικρό, πιο θετικό βήμα τώρα. Δυο καλύτερες μέρες Δευτέρα και Τρίτη. Μην αφήνετε ανοιχτά θέματα για τέλος της εβδομάδας γιατί η Πανσέληνος τις μικρές διαφωνίες θα τις κάνει μεγάλες.

Δίδυμος: Θέλει προσοχή αυτές τις μέρες. Το δύσκολο μεταβατικό διάστημα τελειώνει βέβαια. Δευτέρα και Τρίτη ακούστε, μη λέτε πολλά και «καταπιείτε» όσα δεν μπορείτε να ορίσετε.

Καρκίνος: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Έρχονται ανακατατάξεις στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων: Το χρήμα και ο έρωτας συμβαδίζουν. Δευτέρα και Τρίτη σημαντικές μέρες. Πάσης φύσεως συμφέροντα ευνοούνται. Το τέλος της εβδομάδας πιο ζόρικο με την Πανσέληνο του Σαββάτου.

Παρθένος: Προσοχή μη χάσετε τον έλεγχο. Είναι η ουρά προβλημάτων τώρα, τελειώνουν, φεύγουν. Από Τετάρτη καλύτερα τα πράγματα.

Ζυγός: Σημαντικό το ξεκίνημα της εβδομάδας και για σας. Είναι μέρες πιο βοηθητικές μέχρι Τετάρτη. Από Πέμπτη ξεκινά μια περίοδος με κούραση και ανακατατάξεις.

Σκορπιός: Τα οικονομικά και τα ερωτικά δείτε τα τώρα, Δευτέρα και Τρίτη. Τώρα μπορείτε να γλιτώσετε, να σταθεροποιήσετε και να αποφύγετε εμπόδια. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σε εσάς θα κάνει τα πράγματα πιο μπερδεμένα από Πέμπτη και λίγο μετά το Σάββατο.

Τοξότης: Κρατήστε γερά το τιμόνι αυτές τις μέρες. Πιθανόν πράγματα ενοχλούν και δημιουργούν προβλήματα. Από Πέμπτη τα πράγματα είναι καλύτερα για σας.

Αιγόκερως: Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για σας, πιο βοηθητικές. Από Πέμπτη ξεκινά μια φάση με μεγαλύτερη κούραση. Ανακατατάξεις σε εργασία μπορεί να έρθουν τώρα. Τα οικονομικά φτιάχνουν από Τετάρτη και μετά.

Υδροχόος: Το χρήμα και ο έρωτας καλυτερεύουν Δευτέρα και Τρίτη. Η Αφροδίτη παραμένει ακόμα στον Κριό και σας ευνοεί. Δείτε πάσης φύσεως συμφέροντα τώρα.

Ιχθείς: Τελειώνουν τα δύσκολα μέχρι την Τετάρτη αλλά προσοχή σε όσα λέτε. Μην πείτε υπερβολές και στραβώσετε τα πράγματα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.