Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Την Πέμπτη, την πρώτη μέρα της Άνοιξης, έχουμε Πανσέληνο. Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω, αυτούς θα επηρεάσει περισσότερο.

Κριός: Επισπεύστε ενέργειες και αποφάσεις. Τρίτη και Τετάρτη βοηθητικές μέρες. Κάθε μέρα φέρνει καταστάσεις που σας ζορίζουν και θέλουν προσοχή, ειδικά οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Ταύρος: Επικεντρωθείτε στα συναισθηματικά. Υπάρχει πίεση. Ο Άρης και ο Ουρανός σε σας φέρνουν απρόοπτα. Η Δευτέρα ξεκινά με πίεση άρα αφήστε τα πιο σοβαρά για μέσα στην εβδομάδα.

Δίδυμος: Καλά ξεκινά η εβδομάδα, ακόμα και για τα πιο δύσκολα. Παίρνετε το αίμα σας πίσω γενικά. Οι εξελίξεις είναι όπως τις περιμένατε. Θέματα καθυστερούν ή περιπλέκονται λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά η Αφροδίτη σας βοηθά στο παρά 5 να σωθείτε.

Καρκίνος: Πιο γρήγορες κινήσεις τώρα αλλά προσέξτε, όχι παρορμητικά. Η εβδομάδα είναι πονηρή και μπορεί τώρα να δείτε αν κάποιες σχέσεις μπορούν να συνεχίσουν ή όχι. Τρίτη καλύτερη μέρα για να διευθετήσετε εκκρεμότητες.

Λέων: Μια μικρή βοήθεια τώρα κάνει τη διαφορά. Μπερδεμένες καταστάσεις στα συναισθηματικά, συναντήσεις περίεργες. Η Δευτέρα έχει τα θετικά της, όπως και η Τρίτη. Η Πανσέληνος της Πέμπτης δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε σας.

Παρθένος: Έντονο το παρασκήνιο αλλά μπορεί να φέρει κάτι καλό. Είναι μια προεργασία για πράγματα στο μέλλον. Οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι τα τέλη του Μάρτη είναι καλές αν και δεν είναι όλα εύκολα. Μπορείτε Δευτέρα μέχρι Τετάρτη να τρέξετε λίγο περισσότερο τα θέματά σας.

Ζυγός: Κινηθείτε πιο αποφασιστικά τώρα, μην είστε απερίσκεπτοι όμως. Διευθετήστε θέματα καθημερινότητας τώρα. Ένα σημαντικό ραντεβού έρχεται τώρα.

Σκορπιός: Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία τώρα. Έντονες ώρες έρχονται αυτή την εβδομάδα. Μια περίεργη ψυχοσύνθεση έχουν αυτές οι μέρες.

Τοξότης: Έχετε ρεύμα στις αρχές της εβδομάδας, έχετε εύνοια. Κάνετε καλύτερους συνδυασμούς ακόμα κι αν πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Ίσως χρειαστεί να πείσετε ανθρώπους για να κάνουν αυτό που θέλετε.

Αιγόκερως: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας πάει περισσότερο. Η Δευτέρα είναι πιο ουδέτερη, προς θετική. Η Τρίτη πιο βοηθητική. Αν πρέπει να κάνετε κινήσεις, βάλτε τις τότε. Αφήστε χώρο για το απρόοπτο αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος: Με μεγαλύτερη ετοιμότητα σήμερα. Υπάρχει ανταγωνισμός στη δουλειά. Μια περίεργη κατάσταση με τον σύντροφό σας τώρα. Γενικά, δυσκολίες σε κάθε είδους σχέση τώρα.

Ιχθείς: Τελειώστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες όσο πιο νωρίς μπορείτε. Η Δευτέρα είναι καλύτερη για σας. Πάντα με τη σκέψη ότι πολλά καθυστερούν λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας.