Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Κυνήγι για οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα. Ακόμα και για τα ερωτικά σας. Καλές οι πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Ταύρος: Συζητήσεις και όσα θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν πολύ. Σημαντικές μέρες για να ξεκαθαρίσετε πράγματα. Μπαίνετε σε μεταβατική φάση από την Πέμπτη με αλλαγές.

Δίδυμος: Φιλτράρετε τα πάντα με προσοχή. Ο Ερμής είναι σε κόντρα θέση για σας κι αυτό μπορεί να σας κάνει να μπερδεύεστε και να πιστέψετε πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις.

Καρκίνος: Με δύο βοήθειες ξεκινά η εβδομάδα. Τον Ερμή που βοηθά να σκέφτεστε καλύτερα, χωρίς πολύ συναίσθημα. Ενισχύστε το μυαλό και τη λογική σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας, το περιβάλλον σας σας στηρίζει.

Λέων: Η πρόληψη και η προνοητικότητα είναι απαραίτητα στοιχεία. Προσοχή σε όσα προκύψουν και πώς θα τα χειριστείτε.

Παρθένος: Τα θετικά είναι πολλά αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά με το μυαλό και τα λόγια σας.

Ζυγός: Λίγη υπομονή ακόμα και τα θέματα θα τακτοποιηθούν όλα. Τετάρτη δίνει ακόμα περισσότερη αποφασιστικότητα αλλά και τύχη.

Σκορπιός: Πολλά κρίνονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Σημαντικές μέρες τώρα. Πρέπει να έχετε το βλέμμα σας στους άλλους. Να δείτε τι ζητάνε, τι θέλουν να πουν.

Τοξότης: Παρατηρητικότητα και συνέπεια λόγων και πράξεων. Χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια σε κάθε τομέα. Οικονομικά και περιουσιακά ευνοούνται. Ούτε για τα συναισθηματικά είναι αρνητική αυτή η περίοδος.

Αιγόκερως: Νέες προοπτικές τώρα. Δευτέρα και Τρίτη καλές μέρες αν και τα πράγματα φτιάχνουν από 14/2 και μετά.

Υδροχόος: Προσοχή σε γρήγορες και αψυχολόγητες κινήσεις. Πιέζουν πολλοί γύρω γύρω. Δε σας αφορούν όλα άμεσα αλλά επηρεάζεστε από το περιβάλλον. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά μπαίνετε σε πιο σύνθετη φάση.

Ιχθείς: Αυξημένη αισιοδοξία τώρα. Μην υπερβάλλετε όμως. Υπάρχει εύνοια περισσότερη τη Δευτέρα και την Τρίτη οπότε δείτε τώρα τα θέματά σας, μην τα αφήνετε για μετά.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.