Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου: 9-15 Ιουλίου 2018

Αυτή είναι η εβδομάδα των πρώτων εκλείψεων του Ιουλίου.

Οι καυτές εξελίξεις έρχονται.

Έχουμε την πρώτη έκλειψη την Παρασκευή και 13. Μια ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο.

Έχουμε, επίσης, την Τρίτη με τον Δία να γυρνά ορθόδρομος στον Σκορπιό και θα μείνει μέχρι Νοέμβρη. Αυτό είναι θετικό γιατί κάποια πράγματα θα τρέξουν καλύτερα.

Την Τρίτη επίσης μπαίνει η Αφροδίτη στην Παρθένο και σχηματίζει ωραίες όψεις. Αντισταθμίζει τις εντάσεις της έκλειψης.

Με εξαίρεση Πέμπτη και Παρασκευή, οι υπόλοιπες μέρες είναι θετικές και βατές.

Κριός: Τα καλά νέα αυτής της εβδομάδας είναι η ορθή πορεία του Δία στα οικονομικά σας. Έρχονται καλές εξελίξεις σε αυτό τον τομέα αλλά και σε θέματα δουλειάς. Μέχρι τις 6 Αυγούστου έρχονται θετικές εξελίξεις. Θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας ευνοούνται. Η έκλειψη επηρεάζει και θέλει προσοχή από την Πέμπτη και μετά σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και εντάσεων με πρόσωπα στη δουλειά.

Ταύρος: Θετικά τα νέα για τα προσωπικά σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σχετίζεται με τους έρωτες και τη δημιουργία, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Ο Δίας σε ορθή πορεία θα συντομεύσει διαδικασίες. Μέσα στις πολλές δυσκολίες, θα υπάρχουν φωτεινά πράγματα σε θέματα καρδιάς και σχέσεων.

Δίδυμοι: Τα θετικά νέα αφορούν θέματα ακινήτων και σπιτιού. Άτομα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα έρθουν και πάλι κοντά σας. Υποχρεώσεις και δουλειά δε σας αφήνουν να τους δείτε. Μέχρι τις 6 Αυγούστου θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων. Θα μετακομίσετε αν θέλετε, τώρα είναι καλή περίοδος. Στα επαγγελματικά έρχονται εξελίξεις επιτέλους.

Καρκίνος: Η ορθή πορεία του Δία και η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας φέρουν κοντά με τον σύντροφό σας. Από την Πέμπτη όμως, λόγω έκλειψης την Παρασκευή, θα νιώθετε πιο περίεργα. Προσοχή τότε σε σχέσεις και συνεργασίες. Ψυχραιμία και λογική. Αυτή η έκλειψη θα επηρεάσει πολύ εσάς σε συναισθηματικό επίπεδο.

Λέων: Η ορθή πορεία του Δία βοηθά θέματα οικογένειας και σπιτιού. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια θετική εξέλιξη, όπως και ο Δίας που γυρίζει ορθόδρομος. Ωστόσο, η ένταση θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου. Μπορεί να έχετε θετικά νέα για προσωπική ζωή και φλερτ. Θα ρίξετε τώρα μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά σας. Θα κάνετε συζητήσεις για επαγγελματικά.

Ζυγός: Η ορθή πορεία του Δία θα σας βοηθήσει στα οικονομικά ζητήματα. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η εβδομάδα ξεκινά θετικά αλλά θέλει προσοχή προς το τέλος της.

Σκορπιός: Γυρίζει ο Δίας σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και τώρα είναι ιδανική περίοδος να εξελιχθείτε και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Η Αφροδίτη είναι πιο βοηθητική τώρα στα ερωτικά σας. Μέχρι τις 6 Αυγούστου είναι ένα πολύ καλό διάστημα. Προσοχή ωστόσο την Πέμπτη και την Παρασκευή λόγω της Πανσελήνου.

Τοξότης: Το ότι γυρίζει ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, σε ορθή πορεία είναι θετική εξέλιξη. Βέβαια, είναι στο ζώδιο πριν από σας και λειτουργεί λίγο υπόγεια. Προετοιμάζει καταστάσεις ουσιαστικά, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Δίνει μια βοήθεια κι ας είναι παρασκηνιακή. Η Αφροδίτη στην Παρθένο βοηθά τα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως: Ο ορθόδρομος Δίας και η Αφροδίτη στην Παρθένο βοηθούν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Είναι ιδανική θέση για ταξίδι και διακοπές, να χαλαρώσετε μέσα σε μια ζόρικη χρονιά. Η έκλειψη της Παρασκευής είναι απέναντί σας άρα Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι δύο πιο ζόρικες μέρες. Προσοχή στις εντάσεις.

Υδροχόος: Ο ορθόδρομος Δίας βοηθά στα θέματα καριέρας. Θα έχετε εξελίξεις στα επαγγελματικά. Θα φύγει λίγο άγχος, αυτό που βιώνετε όλο αυτό το διάστημα με τον Άρη στο ζώδιό σας. Από τώρα μέχρι τον Νοέμβρη έρχονται θετικά νέα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα δείξει μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα στα οικογενειακά θέματα. Προσοχή τις μέρες της έκλειψης, Πέμπτη και Παρασκευή. Προσοχή στα θέματα υγείας με τον ανάδρομο Άρη.

Ιχθείς: Για σας η μετακίνηση της Αφροδίτης στην Παρθένο φέρνει νέα στο κομμάτι των σχέσεων, ερωτικών αλλά και επαγγελματικών. Ο Δίας με την ορθή πορεία του θα βελτιώσει περισσότερο τα πράγματα με στόχους που προχωράνε και πραγματοποιούνται. Η έκλειψη δεν είναι κακή για σας αλλά πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις.

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.