Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου αναλύει την εβδομάδα που διανύουμε.

Την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο που της ταιριάζει πολύ και φέρνει κάτι καλό.

Κριός: Ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πιεστικό κλίμα. Τώρα θα βοηθηθείτε, όμως, για να μην έχετε παρεξηγήσεις. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις και οικονομικά.

Ταύρος: Κάτι αλλάζει προς το καλό από μεθαύριο. Είναι ένας θετικός οιωνός. Ταυτόχρονα, όμως, μπαίνει ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο άρα θέματα επαγγελματικών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο τώρα. Τα ερωτικά και οι σχέσεις σας θα φτιάξουν.

Δίδυμος: Σχετικά πιο ήπιες οι προδιαγραφές από αύριο. Υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια τώρα. Νέα ξεκινήματα καλό θα ήταν να γίνουν μετά τις 24 Μαρτίου.

Καρκίνος: Είναι μια απαιτητική εβδομάδα με τον Άρη απέναντί σας. Υπάρχει ένταση και εκνευρισμός. Μην πιαστείτε από πράγματα που θα σας πουν και εκραγείτε. Από τις 5 Μαρτίου με την Αφροδίτη στον Ταύρο, υπάρχει ένα μαξιλαράκι. Φίλοι θα σας βοηθήσουν.

Λέων: Πιο πιεστικά τα πράγματα σε επικοινωνία τώρα. Θέλει προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος: Πιο ισορροπημένη αυτή η εβδομάδα σε σχέσεις και οικονομικά. Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα είναι πιο βελτιωμένο από τις προηγούμενες μέρες.

Ζυγός: Ναι, υπάρχουν πιέσεις που δεν σταματούν εύκολα. Θα πάρετε, όμως, μια ανάσα. Από αύριο θα συνεννοείστε καλύτερα με τους άλλους.

Σκορπιός: Θέματα που προέκυψαν τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου μπορεί να ξανάρθουν στην επιφάνεια τώρα. Είτε για να λυθούν είτε για να ξαναδείτε τις καταστάσεις. Μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις τώρα, από Πέμπτη. Μια πιο κοινωνική περίοδος ξεκινά.

Τοξότης: Τα μπερδέματα συνεχίζονται αλλά γίνονται πιο ήπια τα πράγματα στην καθημερινότητά σας. Θέματα φυσικής κατάστασης και πρακτικά της δουλειάς θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Αιγόκερως: Η πορεία του Άρη στο ζώδιό σας συνεχίζεται. Σας κάνει να έχετε ενέργεια για να κάνετε πολλά πράγματα αλλά την επόμενη μέρα σας αδειάζει τελείως. Από μεθαύριο τα πράγματα γλυκαίνουν όμως στη διάθεσή σας.

Υδροχόος: Από αύριο ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις, επικοινωνία. Αν θέλετε πράγματα να εξελιχθούν, τώρα κάπως φρενάρουν τα πράγματα.

Ιχθείς: Ο Ερμής φεύγει από εσάς αύριο και επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η καθημερινότητά σας θα διευκολυνθεί τώρα. Από τις 5 του μήνα και μετά μπαίνει η Αφροδίτη στον Ταύρο και βοηθά επικοινωνία και μετακινήσεις.


 

No Comments Yet

Comments are closed