Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου δίνει τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Αυτή την εβδομάδα ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και μένει εκεί μέχρι τέλη Μαρτίου. Η δράση και οι φιλοδοξίες αλλάζουν, όπως και ο τρόπος που τα διεκδικούμε όλα αλλά και ο θυμός μας και πώς τον εκφράζουμε.

Έχουμε και ανάδρομη πορεία του Ερμή τώρα. Προσοχή σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Κριός: Ο Άρης παίρνει θέση σε ένα κομμάτι που για σας είναι τα επαγγελματικά. Θα δείτε από σήμερα ότι οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι αλλά και οι απαιτήσεις των άλλων. Ενδεχομένως να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον τώρα. Κουραστική αλλά παραγωγική η περίοδος τώρα.

Ταύρος: Ο Άρης αυτός για σας είναι πολύ βοηθητικός. Η θέση του σας βοηθά να αναλάβετε δράσεις και πρωτοβουλίες. Θα δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας τώρα σε σπουδές, σεμινάρια, μεταπτυχιακά. Ό,τι αφορά επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον, τώρα είναι καλή στιγμή να προετοιμαστούν.

Δίδυμος: Τώρα ξεκινά μια περίοδος που με τον Άρη μέχρι τέλη Μαρτίου θα πρέπει να ψαχτείτε στα οικονομικά σας. Ρυθμίσεις, φορολογικά ζητήματα, επενδύσεις. Είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με ζητήματα υγείας. Είναι ένα διάστημα που στα ερωτικά μπαίνετε πιο βαθιά.

Καρκίνος: Ο Άρης πήρε τώρα θέση απέναντί σας και θα μείνει μέχρι τέλη Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις με τους άλλους είναι προτεραιότητα. Προσοχή σε εντάσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Προσοχή όταν νιώθετε ότι σας επιβάλουν πράγματα. Θα νιώσετε λίγο πιεσμένοι σε πολλές σχέσεις της ζωής σας.

Λέων: Ο Άρης πήρε θέση μέσα στο κομμάτι που αφορά τα επαγγελματικά σας και την υγεία σας. Ναι μεν υπάρχουν νέες προτάσεις και συναντάτε ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν σας αλλά υπάρχει και μια γκρίνια στο θέμα των συνεργατών. Θέλει και μια προσοχή, όμως, τώρα και μια πιο πρακτική αντιμετώπιση σε θέματα υγείας.

Παρθένος: Ο Άρης τώρα είναι στα ερωτικά σας. Πιο έντονες επιθυμίες τώρα, περισσότερο φλερτ και ερωτική διεκδίκηση. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με το θέμα παιδί τώρα αν το επιθυμείτε. Αν είστε γονείς, τα παιδιά σας τώρα θέλουν περισσότερη προσοχή, ενδιαφέρον και φροντίδα.

Ζυγός: Ο Άρης παίρνει θέση σε ένα κομβικό σημείο για σας. Πυροδοτούνται εξελίξεις, ανακινούνται θέματα οικογένειας και σπιτιού. Χρειάζονται επιδιορθώσεις και αλλαγές τώρα. Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί περισσότερο τώρα. Γενικά δεν είναι μια χαλαρή περίοδος από τώρα μέχρι τέλος Μαρτίου.

Σκορπιός: Κυβερνήτης σας ο Άρης και η θέση του στον Αιγόκερω καλή για σας. Έντονη κοινωνική διάθεση, περισσότερα ραντεβού και επαφές για επαγγελματικούς λόγους. Ενδεχομένως να υπάρχει θέμα με έναν στενό συγγενή. Ίσως και ένας γείτονας.

Τοξότης: Έφυγε ο Άρης από εσάς και μπαίνει σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο. Για σας είναι στο κομμάτι των οικονομικών. Αναπάντεχα έσοδα έρχονται. Θα γίνετε πιο πρακτικοί στην αντιμετώπιση θεμάτων σας. Χρέη και οφειλές τώρα μπορούν να μπουν σε τάξη.

Αιγόκερως: Μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας και από σήμερα ξεκινά η επιρροή του μέχρι τέλος Μάρτη. Σας ενδυναμώνει, σας λέει να πατήσετε στα πόδια σας αλλά γίνεστε και πιο απαιτητικοί εσείς αλλά και οι άλλοι προς εσάς. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι πιο εξουθενωτικό τώρα. Προσοχή σε υγεία και προσωπικές σχέσεις.

Υδροχόος: Σιγά σιγά τελειώνουν τα γενέθλιά σας. Έχετε ακόμα δύο μέρες μπροστά σας. Μπαίνοντας ο Άρης στον Αιγόκερω αφορά πράγματα που γίνονται παρασκηνιακά. Ψάχνεστε περισσότερο στη δουλειά τώρα. Σχεδιάζετε νέα ξεκινήματα και τώρα συγκεντρώνεστε σε στόχους και σχέδια. Είναι μια πιο ευάλωτη περίοδος σε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

Ιχθείς: Ο Άρης μπαίνει σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει περισσότερο. Η κοινωνική ζωή στα πάνω της, θα ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους και συνεργάτες αλλά θα υπάρχουν και ασυνεννοησίες. Μεγαλύτερη γκρίνια ίσως έρθει.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed