Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η εβδομάδα ξεκινά με μια απαιτητική όψη Ήλιου-Κρόνου. Μία μέρα είναι, όμως, θα περάσει.

Η εβδομάδα κλείνει με μια θεαματική Πανσέληνο στον Κριό οπότε η εβδομάδα έχει ένα σασπένς.

Η σημερινή μέρα έχει και μια αντίθεση Ερμή-Ουρανού. Μια πληροφορία που μαθαίνουμε ξαφνικά μπορεί να αλλάξει τον ρου των πραγμάτων.

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη φεύγει από τον Ζυγό και μπαίνει στον Σκορπιό. Θα μείνει εκεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου και προάγει περισσότερο τα πάθη, το συναίσθημα. Η Αφροδίτη αυτή ζηλεύει περισσότερο και το δείχνει. Είναι καχύποπτη και έχει κάτι μυστηριώδες.

Κριός: Η εβδομάδα ξεκινά και προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες σε όσα θέλετε και όσα επιθυμείτε σε σχέσεις και συνεργασίες. Είστε ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει». Νιώθετε λίγο πιεσμένοι γιατί δεν βγαίνουν όλα ακριβώς όπως τα επιθυμείτε και συναντάτε εμπόδια. Οι επόμενες μέρες της εβδομάδας θα είναι καλύτερες. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βοηθήσει στα οικονομικά σας τις επόμενες μέρες.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα θέλει να βάλετε νέους στόχους και χρονοδιάγραμμα για αυτούς. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι. Από την Τετάρτη και μετά έρχονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμος: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με μια δυσφορία για προσωπικά ζητήματα. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θέλετε. Όλο αυτό σας ρίχνει αλλά να ξέρετε πως είναι προσωρινό. Ασχοληθείτε από Τετάρτη με θέματα εμφάνισης γιατί η Αφροδίτη σας ευνοεί. Είναι μια καλή περίοδος για να βελτιώσετε τη δουλειά σας συνολικά.

Καρκίνος: Σήμερα μπορεί να έχετε μια περίεργη αίσθηση. Νιώθετε ότι δεν ικανοποιείτε τους γύρω σας. Προσπαθήστε να μην αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες για το αν κάποιος είναι ευχαριστημένος από σας ή όχι. Βγείτε από αυτή τη λογική. Από την Τετάρτη καλύτερα τα πράγματα για σας αλλά πάντα προσοχή σε θέματα υγείας.

Λέων: Προσέξτε πώς θα μιλήσετε για να μη νιώσουν οι άλλοι πως τους κριτικάρετε ή επεμβαίνετε στα πολύ δικά τους θέματα. Η εβδομάδα βελτιώνεται στην πορεία της και κλείνει ωραία με την Πανσέληνο.

Παρθένος: Ασκείτε έντονη κριτική στον εαυτό σας επειδή φοβάστε μην το κάνουν οι άλλοι προς εσάς. Μην αυτομαστιγώνεστε. Αυτή η κριτική στον εαυτό σας, σας βάζει σε μια διαδικασία να σαμποτάρετε τη δική σας πρόοδο. Βάλτε τα δυνατά σας ακόμα κι αν όλα δεν είναι τέλεια γύρω. Από Τετάρτη καλύτερες μέρες σε προσωπική ζωή και επικοινωνία με τους άλλους.

Ζυγός: Κάποια οικογενειακά και προσωπικά θέματα σας απασχολούν. Μην απογοητεύεστε, όμως, και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Χρειάζεται υπομονή τώρα. Τα υπόλοιπα δεν βοηθάνε. Ο Κρόνος αφορά την πρακτικότητα άρα τώρα πρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις όπου μπορείτε. Από Τετάρτη και μετά, η Αφροδίτη βελτιώνει προσωπικά και οικονομικά θέματα.

Σκορπιός: Η εβδομάδα ξεκινά λίγο περίεργα στο κομμάτι της επικοινωνίας. Δεν έχετε πολλή όρεξη και κέφι να μοιραστείτε πράγματα με άλλους. Είναι ένα εφέ που κρατάει, ευτυχώς, μόνο σήμερα. Προσοχή στα απρόοπτα που θα σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Από Τετάρτη, όμως, μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ξεκινά μια καλύτερη περίοδος, ερωτική αλλά και με προοπτικές στα οικονομικά.

Τοξότης: Η σημερινή μέρα έχει καθυστερήσεις και εμπόδια σε συλλογική δουλειά και οικονομικά. Η διάρκεια των προβλημάτων δεν είναι περισσότερη από τη σημερινή μέρα. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας είναι θετική για σας. Οικονομικά έρχονται βοήθειες από την Τετάρτη και μετά.

Αιγόκερως: Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια, με δουλειά. Νιώθετε κάποιες αντιστάσεις στο περιβάλλον σας, όμως. Ίσως νιώθετε λίγο πιο βαρύ το φορτίο στον ώμο σας τώρα. Είναι μια άκρως φιλόδοξη περίοδος για σας και πιέζετε τα πράγματα, αυτό σας κουράζει καμια φορά. Πολύ βοηθητική η Αφροδίτη από την Τετάρτη για τα προσωπικά σας, τα ερωτικά σας αλλά και κάθε είδους σχέση.

Υδροχόος: Απαιτητική η Δευτέρα για όλους. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας μπορείτε πιο εύκολα να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας. Η πορεία της καριέρας θα γίνει προτεραιότητα τώρα πια. Προσέξτε τις υπερβολές στα αισθηματικά και τα οικονομικά. Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά δύσκολα αλλά κλείνει καλύτερα.

Ιχθείς: Ένα ενοχλητικό θέμα μπορεί να υπάρχει τώρα που αφορά οικονομικά ή σχέσεις, φιλικές και επαγγελματικές. Συζητήσεις γίνονται και νιώθετε να σας περιορίζουν. Από Τετάρτη και μετά με την Αφροδίτη στον Σκορπιό όλα θα δείχνουν καλύτερα και μπορείτε να βρείτε ισορροπίες.


 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.