Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Είναι μια καλή εβδομάδα να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά όχι να εγκαινιάσεις νέες καταστάσεις. Σκέψου δημιουργικά, ευνοείται τώρα αυτό. Είναι η τελευταία εβδομάδα πριν έρθουν οι δύο εκλείψεις του Ιουλίου. Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στους Ιχθείς, μια Σελήνη του αποπροσανατολισμού. Αλλού είσαι και αλλού είναι το μυαλό σου. Από Τρίτη έως Πέμπτη οι πιο απαιτητικές μέρες.

Κριός: Λίγο μπερδεμένοι και κουρασμένοι μπαίνετε τη νέα εβδομάδα. Έχετε κάποιες αγωνίες για προσωπικά και ερωτικά θέματα. Μπορεί να αμφισβητείτε τώρα όσα συμβαίνουν και να έχετε ανασφάλειες. Τα οικονομικά τώρα σας μπερδεύουν. Από Τρίτη έως Πέμπτη προσοχή να είστε ψύχραιμοι.

Ταύρος: Δεν είναι αρνητική εβδομάδα για σας. Γύρω από την Τετάρτη, Τρίτη-Πέμπτη, ζορίζεστε αρκετά και έχετε πολλά να κάνετε. Οι υπόλοιπες μέρες είναι πιο χαλαρές χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και προβλήματα.

Δίδυμος: Η εβδομάδα ξεκινά με λίγη σύγχυση για σας. Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρξει ένα περίεργο και αμφιλεγόμενο πλαίσιο σε σχέσεις, φιλικές, ερωτικές ή και συνεργασίες. Από Τρίτη έως Πέμπτη ίσως νιώσετε περίεργα με έναν φίλο ή συνεργάτη. Θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί.

Καρκίνος: Σημαντικά τα φετινά σας γενέθλια, με τη δύναμη του Κρόνου. Θα το δείτε στο μέλλον ότι αυτή η χρονιά είναι σημαντική, τώρα ίσως δεν το καταλαβαίνετε. Γενικά είστε σε μια φάση κλεισίματος καταστάσεων. Από Τρίτη μέχρι Πέμπτη οι πιο ζόρικες ημέρες.

Λέων: Αυτή την εβδομάδα περνά ο Ερμής στο ζώδιό σας. Αυτό θα γίνει στις 27 του μηνός άρα από κει και μετά θα νιώθετε ότι η κρίση σας λειτουργεί καλύτερα. Αυξάνει πολύ τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας και φέρνει πολλές συζητήσεις και επαφές. Αυτή η εβδομάδα έχει μια κούραση, έχει απαιτήσεις. Ο Άρης είναι στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και σας καλεί να προσέξετε φυσική κατάσταση και υγεία. Δύσκολες μέρες και κουραστικές μέχρι την Πέμπτη.

Παρθένος: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με μια σύγχυση σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Δεν είναι μια καλή μέρα η Δευτέρα για σημαντικές αποφάσεις. Θέματα οικονομικών σας απασχολούν από Τρίτη έως Πέμπτη. Πιο άνετες μέρες μετά την Πέμπτη. Γενικά δεν είναι κακή εβδομάδα, απλά θα τρέξετε λίγο.

Ζυγός: Είναι η τελευταία τόσο απαιτητική εβδομάδα. Ναι, υπάρχει μια μεγαλύτερη αγωνία που αφορά επαγγελματικά και θέματα σπιτιού. Νιώθετε πιο έντονη την πίεση τώρα και τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από σας. Από την Παρασκευή μπαίνοντας ο Ερμής στον Λέοντα βοηθά πολύ την κρίση σας, να βλέπετε τα πράγματα καλύτερα.

Σκορπιός: Σχετικά πιο ήπια τα πράγματα τώρα, μέχρι την Πέμπτη. Βέβαια, Τετάρτη πιο απαιτητική και δύσκολη μέρα. Δύσκολες όψεις της Σελήνης τότε. Γενικά υπάρχει μια πίεση στα επαγγελματικά και μπαίνοντας ο Ερμής στον Λέοντα στις 27/6 δίνεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά.

Τοξότης: Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά απαιτητική για σας. Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες, να συντονίσετε πολλά. Πολύ βοηθητικός είναι ο Ερμής από τον Λέοντα, μετά τις 27/6. Βοηθά την επικοινωνία, τις συμφωνίες. Μπορεί τώρα να χρειαστεί να πιέσετε περισσότερα σε οικονομικά θέματα για να νιώσετε ασφαλείς.

Αιγόκερως: Τελευταία τόσο απαιτητική εβδομάδα και τη διαφορά την κάνει ο Άρης που θα βγει από τον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο μπορεί τώρα να νιώσετε μια πίεση σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Μπορεί η άλλη πλευρά, ένα σημαντικό πρόσωπο να σας πιέσει με κάποιο τρόπο και ίσως δημιουργηθεί ένταση. Πιο δύσκολες μέρες από Τρίτη έως Πέμπτη, με πολλές απαιτήσεις.

Υδροχόος: Είναι μια περίοδος που μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κούραση και ατονία. Πολλά είναι σε εκκρεμότητα και χρειάζονται επίλυση. Η επικοινωνία είναι στα «κόκκινα» τώρα. Το Σαββατοκύριακο θα αποζημιωθείτε όμως.

Ιχθείς: Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη σας. Άρα η εβδομάδα ξεκινά κάπως μπερδεμένα για σας. Αυτή η εβδομάδα, όμως, δεν είναι τόσο αρνητική για σας. Θέματα δουλειάς γίνονται πιεστικά όσο περνάνε οι μέρες, ωστόσο θα τα βγάλετε πέρα.

BONUS οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα και της Βίκυς Παγιατάκη: