Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μπαίνει η Άνοιξη και έρχεται μαζί με μια Πανσέληνο, πάνω στην εαρινή ισημερία. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου. ΥπερΠανσέληνος!

Η εβδομάδα έχει έμφαση στις σχέσεις, κάθε είδους. Ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές.

Κριός: Σημαντικά γενέθλια τα φετινά λόγω του Κρόνου που σας επηρεάζει. Σημαντικά δε σημαίνει εύκολα, αλλά καθοριστικά. Υπάρχει μια εσωτερική πίεση. Υπάρχει πίεση και από τους άλλους πλανήτες που σας επηρεάζουν για περισσότερη αλήθεια στη ζωή σας, στις σχέσεις σας.

Ταύρος: Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σημαίνει για σας προτεραιότητα στην υγεία και τη φυσική κατάσταση. Τώρα οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να το κάνεις, να καταφέρεις τον στόχο που είχες για το σώμα σου. Θέματα δουλειάς ευνοούνται και τώρα σκέφτεστε διαφορετικά, βρίσκετε νέες ιδέες. Προσοχή στις εντάσεις των ημερών.

Δίδυμος: Τώρα είστε πιο κοινωνικοί. Έρωτας και φίλοι γίνονται προτεραιότητα. Κολλημένα θέματα που δεν προχωράνε όπως θέλατε, είναι λόγω Ερμή. Τα χειρότερά του πέρασαν, τώρα τα πράγματα θα εξελιχθούν. Από την Πέμπτη το κέφι και η όρεξη φτιάχνουν πολύ.

Καρκίνος: Μπαίνοντας ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει τον τομέα της καριέρας. Επαγγελματικά ευνοούνται και τώρα μπορείτε να ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Νέα πράγματα έρχονται στο φως. Νέες προτάσεις επίσης προκύπτουν ή ξαναβλέπετε προτάσεις που είχατε απορρίψει πριν.

Λέων: Με πνεύμα περιπέτειας, εξερεύνησης του καινούργιου και ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντές σας τώρα, αυτή την εβδομάδα. Η διάθεση αυτή διαρκεί μέχρι τις 19 Απριλίου. Ταξίδια για διάφορους λόγους έρχονται. Είναι μια περίοδος που μπορεί να μάθετε νέα πράγματα, να κάνετε νέες γνωριμίες. Πέμπτη και Παρασκευή υπάρχει μια παραπάνω ένταση.

Παρθένος: Ο Ήλιος μπαίνει σε έναν άλλο τομέα για σας, αυτό των οικονομικών. Όλο αυτό ξεκινά τώρα και καταλήγει στις 19 Απριλίου. Δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, σχέσεις με τράπεζες, δάνεια, κάρτες, όλα αυτά θα παρελάσουν στη ζωή σας και θα είναι προτεραιότητα. Οι σχέσεις σας απασχολούν ακόμα.

Ζυγός: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας έρχεται μαζί με την Άνοιξη άρα η νέα εποχή μπαίνει με μεγαλύτερη ένταση. Προσοχή σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στις εντάσεις όχι μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 19 Απριλίου. Ο ανάδρομος Ερμής σας λέει πως τώρα δε χρειάζεται να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Αφήστε τις για 28 Μαρτίου και μετά.

Σκορπιός: Η εβδομάδα αυτή δίνει έμφαση στη δουλειά, σας τρέχουν οι υποχρεώσεις σας. Προσοχή στη φυσική σας κατάσταση τώρα, με το τόσο τρέξιμο και τόση δουλειά.

Τοξότης: Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό βοηθά, σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Είναι σε έναν τομέα που αφορά έρωτες, διασκέδαση, παιδιά, ξεγνοιασιά. Ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να σας δυσκολεύει λίγο.

Αιγόκερως: Ξεκινά μια πιο απαιτητική εβδομάδα για σας. Τώρα με τον Ήλιο στον Κριό αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, οι ευθύνες απέναντι σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά. Ένα μεγαλύτερο τρέξιμο έρχεται τώρα. Εκεί που ξέρατε ότι κάθε μέρα έχετε 5 πράγματα να κάνετε, τώρα αυτά γίνονται πολύ περισσότερα.

Υδροχόος: Ο Ήλιος στον Κριό είναι μια καλύτερη θέση για σας. Έχει περισσότερη αισιοδοξία. Ανανεωμένη διάθεση. Από την Πέμπτη και μετά κυρίως. Νέα πράγματα στον ορίζοντα εμφανίζονται, πάνω στα οποία θα δουλέψετε. Προσοχή σε οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις αυτή την εβδομάδα.

Ιχθείς: Τα γενέθλια τελειώνουν τώρα αλλά τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 28 Μαρτίου σε σας άρα υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις ακόμα, πολλά ευτράπελα. Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, μέχρι τις 19 Απριλίου.