Η εβδομάδα ξεκινά με μια μοιραία όψη. Καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Πρόκειται για μια όψη Αφροδίτης στον Αιγόκερω που συναντά το νότιο δεσμό της Σελήνης, το κάρμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Κάτι μπορεί να επιστρέψει που τώρα θα φέρει μια διαφορετική συνέχεια. Μπορεί, επίσης, να είναι κάτι οικονομικό.

Η εβδομάδα προσφέρεται να βγάλουμε συμπεράσματα για την πορεία μιας κατάστασης. Έχει έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά.

Τώρα, επίσης, θα αναγνωρίσουμε τα σημαντικά στη ζωή μας και θα γευτούμε καρπούς των προσπαθειών μας.

Κριός: Αυτή η μοιραία όψη για σας είναι η καριέρα σας. Μπορεί να επιβραβευτείτε για τη δουλειά σας και τους κόπους σας. Τώρα μπορεί να ολοκληρώθηκε μια συνεργασία, μπορεί να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και όλα καλά γιατί νέες προτάσεις προκύπτουν και η συνεργασία θα σας βοηθήσει και θα αποδώσει στο μέλλον. Ερωτικό ενδιαφέρον ιδιαίτερο δεν υπάρχει.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας άρα είναι σημαντική η όψη. Δείχνει μια θετική εξέλιξη σε μια σχέση αλλά και στα σχέδιά σας που τώρα αποδίδουν. Παλιά μπορεί να είχατε απόρριψη αλλά τώρα να σας δεχτούν στο ίδιο πράγμα. Ευνοείστε σε θέματα εξωτερικού και ιδεών. Μια θετική εξέλιξη έρχεται στα νομικά ζητήματά σας. Νέες γνωριμίες έρχονται.

Δίδυμος: Χρέη του παρελθόντος μπορούν να λυθούν τώρα, να κλείσουν, να τα αφήσετε πίσω. Αν σας οφείλονταν χρήματα, τώρα μπορείτε να τα πάρετε πίσω και εντελώς ξαφνικά. Μια κατάσταση τελειώνει στα ερωτικά, σε μια σχέση που σας ταλαιπωρούσε και δεν τη θέλατε στην ουσία.

Καρκίνος: 3 τα σενάρια με την όψη αυτή. Το ένα είναι η επιστροφή ενός προσώπου που έπαιξε ρόλο ερωτικά ή επαγγελματικά στη ζωή σας. Το άλλο σενάριο είναι μια νέα σχέση, μια νέα συνεργασία. Το τρίτο σενάριο είναι μια έντονη καμπή σε μια σχέση επαγγελματική ή ερωτική και τώρα θα φανεί που πάει όλο αυτό. Μπορεί να πάει και σε κάτι καλό, όπως ο γάμος πχ.

Λέων: Η όψη Αφροδίτης και νότιου δεσμού δίνει έμφαση κυρίως στα επαγγελματικά σας. Σχέσεις με συναδέλφους πολύ. Υγεία και φροντίδα του εαυτού σας είναι τώρα στο προσκήνιο και θα τα λύσετε. Επαγγελματικά μπορείτε τώρα να βρείτε τους ιδανικούς συνεργάτες.

Παρθένος: Η όψη Αφροδίτης και νότιου δεσμού αφορά την προσωπική σας ζωή και τις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να έρθει ή μια νέα γνωριμία ή το τέλος μιας ήδη υπάρχουσας. Προσοχή στα νέα πρόσωπα που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Ένα δημιουργικό project που έχετε μπορεί τώρα να προχωρήσει. Νέα έρχονται και σε θέματα παιδιών, ευχάριστα.

Ζυγός: Παλιές σχέσεις της ζωής σας έρχονται στην επιφάνεια και πάλι. Θέματα οικογένειας έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Κάτι ολοκληρώνεται τώρα στα θέματα του σπιτιού. Μια συμφωνία έρχεται. Κάτι που λύνει εκκρεμότητες που υπήρχαν καιρό, κάντε το τώρα, μην το αφήσετε για μετά.

Σκορπιός: Μπορεί αυτή η όψη να δείξει μια συμφωνία που αφορά οικονομικά ή ακόμα και τα θέματα μιας παλαιότερης σχέσης της ζωής σας. Μια διατροφή μπορεί τώρα να ξεκινήσετε και να αποδώσει. Μια αγοραπωλησία έρχεται. Κάντε το τώρα, πριν τις 6 Μαρτίου. Για τους νεότερους, τώρα έρχονται εξελίξεις σε θέματα σπουδών.

Τοξότης: Ένας κανονισμός κλείνει τώρα, ακόμα και στα οικονομικά. Αν σας οφείλονταν χρήματα, μπορεί να έρθουν αυτή την εβδομάδα. Κλείνετε εκκρεμότητες οικονομικών του παρελθόντος. Τώρα μπορείτε να κυνηγήσετε μια συμφωνία ή μια ρύθμιση. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να αναλάβετε δράση. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο μπερδεμένη οπότε κάντε τώρα τα πιο σημαντικά.

Αιγόκερως: Αυτή η μοιραία όψη είναι στο ζώδιό σας. Θέματα σχέσεων τώρα προκύπτουν. Νέα μοιραία γνωριμία μπορεί να έρθει τώρα. Το τέλος επίσης μιας κατάστασης έρχεται σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Άνθρωποι από το παρελθόν προκύπτουν. Θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων λύνονται.

Υδροχόος: Αυτή η όψη για σας μπορεί να δείχνει το τέλος μιας κατάστασης στα προσωπικά. Μπορεί να λήξει μια ενοχλητική κατάσταση στα οικονομικά. Ένα χρέος του παρελθόντος τώρα τελειώνει. Έρχεται στην επιφάνεια και το επιλύετε. Είναι μια βοηθητική όψη για να βρείτε άκρη και λύσεις στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η προσωπική σας ζωή θα φτιάξει, μπαίνει η Αφροδίτη την Παρασκευή.

Ιχθείς: Η όψη αυτή δείχνει επαφή με άτομα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σας. Ένας παλιός συνεργάτης επανέρχεται ή ένας φίλος σας βοηθά επαγγελματικά. Μια προσπάθεια του παρελθόντος μπορεί τώρα να αποδώσει.