Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Τώρα πάρτε αποφάσεις, αναλάβετε δράση, κλείστε θέματα. Η Σελήνη είναι στο τελευταία της τέταρτο οπότε τώρα κλείνουν οι εκκρεμότητες και την επόμενη εβδομάδα, με τη νέα Σελήνη, κάνουμε τα νέα ξεκινήματα. Η Παρασκευή έχει Άρη κόντρα με Πλούτωνα και θα είναι δύσκολη οπότε τα δύσκολα βάλτε τα τώρα μέχρι και Πέμπτη.

Το Σαββατοκύριακο όχι όμως ζόρικο, καλό.

Κριός: Έχετε ήδη στην πλάτη σας αρκετές μέρες μιας νέας χρονιάς που ξεκίνησε με απαιτήσεις. Δύναμη και ενέργεια όμως έχετε λόγω Άρη και τα καταφέρνετε. Η εβδομάδα αυτή έχει θετικά στοιχεία από απόγευμα Τρίτης μέχρι και Πέμπτη. ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο πιο πιεστικές όψεις.

Ταύρος: Έχει μια μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο αυτή η εβδομάδα σε σχέση με τους υψηλούς στόχους σας. Θέλετε να νιώσετε ότι οι άλλοι σας εκτιμούν, εσάς και τη δουλειά σας. Προσπαθήστε μόνοι σας να είστε καλά χωρίς να χρειάζεται κάποιος να σας θαυμάζει αναγκαστικά. Εστιάστε στα σημαντικά, στις προτεραιότητες και στους στόχους σας.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Δίδυμος: Σε ρόλο detective αυτή την εβδομάδα. Θα ψάχνετε να βρείτε τι φταίει σε γκομενικά και φιλικά. Περίεργη η όψη της Παρασκευής άρα όσο φτάνουμε εκεί η ένταση θα ανεβαίνει. Έχετε μια τάση να προσπαθείτε τώρα να καταλάβετε τι κρύβετε πίσω από μια σχέση, από μια κατάσταση. Δευτέρα ok μέρα για επαγγελματικά θέματα. Από Τρίτη μέχρι Πέμπτη μεγαλύτερη αβάντα σε σας. Σαββατοκύριακο μια χαρά.

Καρκίνος: Διαλέξτε με προσοχή τη μάχη που επιλέγετε να δώσετε. Ο Άρης σε κόντρα με εσάς φταίει γι’αυτό, κάνει και την όψη με τον Πλούτωνα την Παρασκευή οπότε μέχρι τότε η ένταση θα ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο. Καλείστε τώρα να βάλετε όρια αν και γενικά σας είναι δύσκολο.

Λέων: Μέσα στην εβδομάδα θα νιώσετε ότι κάποιοι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται στη δουλειά ή στο σπίτι, για δικά τους συμφέροντα. Τα όρια δεν είναι ευδιάκριτα και οι άλλοι τα καταπατάνε. Η μεγαλύτερη πίεση έρχεται στο τέλος της εβδομάδας. Μέχρι Πέμπτη τα πράγματα όλα πιο θετικά και οι στόχοι σας είναι πιο εφικτοί.

Παρθένος: Αυτή η εβδομάδα χτίζει συναισθηματικά. Πιο έντονα συναισθήματα που φτάνουν να ξεχειλίσουν όσο περνάνε οι μέρες. Δεν τα τιθασεύετε εύκολα, ειδικά τα αρνητικά. Ζήλια, εμμονή, νεύρα. Κουρδίζεστε αυτή την εβδομάδα σε προσωπικό επίπεδο και στη δουλειά. Πάρτε τα λίγο πιο κουλ όλα. Προσοχή, αν εκραγείτε την Παρασκευή, πώς θα τα πείτε.

Ζυγός: Το τέλος του Ιανουαρίου, ένας μήνας που σας έχει παιδέψει. Ο Άρης απέναντί σας έκανε απαιτητικά τα πράγματα. Τώρα, αυτή την εβδομάδα, μπαίνετε σε μια τελευταία απαιτητική φάση, στα επαγγελματικά, καριέρα, φιλοδοξίες αλλά και σε θέματα σχέσεων. Από Τρίτη έως και Πέμπτη ωραίες μέρες και πρέπει να τις εξαργυρώσετε όπου χρειάζεστε εύνοια.

Αυτό είναι το make up trend του 2019

 

Σκορπιός: Συνεργάτες, συναδέλφους προσοχή. Όπως και σε θέματα υγείας προσοχή επίσης. Ο Άρης με τον Πλούτωνα σε κόντρα δημιουργούν μια παραπάνω ένταση στο τέλος της εβδομάδας. Υπάρχει μια μεγαλύτερη πίεση και ο θερμοκέφαλος και παρορμητικός Άρης εκρηγνύεται. Μέχρι Πέμπτη τα πράγματα είναι καλά.

Τοξότης: Η πίεση μπορεί να είναι σε ψυχολογικό επίπεδο. Θέλει λίγο να χαλαρώσετε σε συναισθηματικά. Πάρτε χρόνο για να δείτε τις καταστάσεις και μήπως πιέζεστε μόνοι σας, από τις προσδοκίες που έχετε από τον εαυτό σας. Σελήνη στο ζώδιό σας Τρίτη μέχρι Πέμπτη και ίσως παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά αλλά δε θα είναι δύσκολες μέρες.

Αιγόκερως: Απαιτητική εβδομάδα με τον Άρη κόντρα σε σας, τετράγωνο με τον Πλούτωνα την Παρασκευή και η Σελήνη στο ζώδιό σας το Σαββατοκύριακο. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα μέχρι και Πέμπτη για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Προσοχή στην Παρασκευή.

Υδροχόος: Καλό είναι το άγχος σας να το μετατρέψετε σε κάτι πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό. Μην εστιάζετε στα αρνητικά των καταστάσεων, είναι σα να τους δίνετε παραπάνω δύναμη. Μην κολλάτε σε εμπόδια, βρείτε εναλλακτικούς δρόμους. Τρίτη μέχρι Πέμπτη καλές μέρες για σας.

Ιχθείς: Καλό είναι να μη βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας αυτές τις μέρες. Τρίτη μέχρι Πέμπτη καλές μέρες για επαγγελματικά σχέδια. Παρασκευή πιέζει σε θέματα φιλικών προσώπων, συνεργατών ή οικονομικών. Μέχρι Πέμπτη όμως θα τα καταφέρετε μια χαρά στα πλάνα σας.

Τα 4 βασικά προϊόντα για τέλεια φρύδια

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.