Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Είναι μια εβδομάδα που οδηγεί στην τελευταία χειμερινή έκλειψη που ήδη αρχίζει να επηρεάζει σιγά σιγά.

Οι πλανήτες στον Αιγόκερω κάνουν δύσκολα παιχνίδια μεταξύ τους. Η Αφροδίτη με τον Δία στον Τοξότη είναι μια τελείως διαφορετική δύναμη. Από τη μία, λοιπόν, υπάρχουν δύσκολες όψεις, ζόρικες αλλά και κάποιοι άλλοι πετάνε στα σύννεφα.

Κριός: Οι πλανήτες στον Αιγόκερω λένε ότι τώρα, μέχρι την Κυριακή, προτεραιότητα έχει η δουλειά. Ενισχύστε τα επαγγελματικά σας και προωθήστε τα για να αναζητήσετε κάτι θετικό. Ο Άρης στο ζώδιό σας σας δίνει την ενέργεια που πρέπει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας ξεμυαλίζει λίγο. Θα φέρει ίσως ένα ταξίδι στο εξωτερικό τώρα. Αν είστε μόνοι, τώρα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Οι πλανήτες στον Αιγόκερω για σας σημαίνουν σκέψεις και διαδικασίες για πειραματισμό. Ανταλλάσσετε ιδέες για να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας. Το μυαλό σας τώρα λειτουργεί εντατικά. Μπορεί να έχετε μια μεγαλύτερη αγωνία για τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας σχέδια.

Δίδυμος: Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία που έχει εντάσεις στα συναισθηματικά. Αμφιβολίες για σχέση και επιλογές πέφτουν σιγά σιγά. Αν δεν παίρνετε ικανοποίηση σκέφτεστε να διακόψετε τις σχέσεις. Τα οικονομικά σας δεν είναι ακόμα στρωμένα, υπάρχει αστάθεια και ανασφάλεια. Ενδεχομένως να κάνετε κινήσεις στα οικονομικά σας. Σκεφτείτε όμως καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Ένα φλερτ, μια νέα συνεργασία έρχονται.

Καρκίνος: Σχέσεις σημαντικές στη ζωή σας, επαγγελματικές ή προσωπικές, σας απασχολούν ιδιαιτέρως. Δε νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Υπάρχει αστάθεια αυτές τις μέρες κι αυτό θα σας κάνει πιεστικούς. Η όψη Αφροδίτης Άρη είναι καλή για σας και αφορά τη δουλειά, μια νέα πρόταση μπορεί να έρθει.

Λέων: Μια έκλειψη γίνεται στις 21 στο ζώδιό σας και αρχίζει σιγά σιγά να επηρεάζει. Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει σε δημιουργική φάση στα επαγγελματικά. Προσπαθείτε να συγκεντρώσετε μυαλό και δυνάμεις περισσότερο πάνω στη δουλειά. Νέες ιδέες ευνοούνται. Όσο πλησιάζουμε στην έκλειψη, προσοχή σε προσωπικό επίπεδο. Η όψη Αφροδίτης Άρη μπορεί να φέρει και κάτι νέο στα προσωπικά σας.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Παρθένος: Ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας τώρα πρέπει να το ενισχύσετε προβάλλοντάς το. Προωθήστε και διαφημίστε τον εαυτό σας. Προσοχή σε προσωπικές σχέσεις κυρίως για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο. Μην είστε υπερβολικοί και μην απογοητεύεστε πολύ από τα προσωπικά σας. Η όψη της Παρασκευής φέρνει θετικά νέα για ένα ακίνητο.

Ζυγός: Μια μεγαλύτερη πίεση τώρα μέχρι την Κυριακή. Πολλά τα μέτωπα που απαιτούν από εσάς πράγματα. Οικογενειακά θέματα επίσης σας πιέζουν. Τα επαγγελματικά και η ανάγκη σας να τα τρέξετε όλα σας πιέζει επίσης. Ο Άρης απέναντί σας στις σχέσεις δείχνει ότι όλο και κάτι ζητάνε οι άλλοι από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε συγκεντρωτικοί, μοιράστε αρμοδιότητες. Για τους γεννημένους το δεύτερο 10ήμερο η όψη Αφροδίτης Άρη σημαίνει κάτι στα προσωπικά, ένα φλερτ έρχεται.

Σκορπιός: Οι πλανήτες στον Αιγόκερω τώρα ασχολούνται με το μυαλό σας και την επικοινωνία. Μπορείτε να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε επαγγελματικά και προσωπικούς στόχους. Θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι να σας κάνουν να βγείτε εκτός προγράμματος. Ό,τι και να σχεδιάσετε θα αλλάξει, γι’αυτό πρέπει να είστε ευέλικτοι. Υπάρχει μια όψη που δείχνει εύνοια στα οικονομικά. Μια πρόταση επαγγελματική μπορεί να έχει ένα καλό αντίτιμο.

Τοξότης: Εξακολουθούν να σας απασχολούν πρακτικά ζητήματα και οικονομικά. Μέχρι Κυριακή υπάρχει πίεση στα οικονομικά και σκέφτεστε όσα πρέπει να κάνετε. Η όψη Αφροδίτης Άρη την Παρασκευή δείχνει στα ερωτικά ότι κάτι υπάρχει, μια αναθέρμανση.

Αιγόκερως: Τελευταία εβδομάδα γενεθλίων σας. Οι πλανήτες παίζουν άγρια παιχνίδια τώρα. Υπάρχει ένα κλίμα έντασης. Είναι, όμως, η τελευταία πιεστική εβδομάδα αν και ο Άρης θα πιέζει μέχρι μέσα Φεβρουαρίου την καθημερινότητά σας. Οι πλανήτες, όμως, θα φύγουν από εσάς σιγά σιγά και θα ανακουφιστείτε λίγο. Οικογενειακά σας απασχολούν περισσότερο. Μια βοήθεια όμως προκύπτει απ’την οικογένεια. Προσοχή σε οικονομικά θέματα και κυρίως στα έξοδα.

Υδροχόος: Μια έντονη εβδομάδα για σας που καταλήγει σε μια έκλειψη που σας αφορά. Θέλει προσοχή σε θέματα υγείας. Την Παρασκευή υπάρχει μια καλή όψη, Άρη Αφροδίτης, που μπορεί να βοηθήσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθείς: Είναι μια κουραστική εβδομάδα αυτή. Προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας η κούραση δε σας τρομάζει. Προσοχή σε απρόοπτα σε φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Προς Παρασκευή έρχονται ενδιαφέρουσες προτάσεις στα επαγγελματικά που θα αποφέρουν και στα οικονομικά.

Περισσότερα ζώδια εδώ.