Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η εβδομάδα ξεκινά λίγο περίεργα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω συναντά τον Άρη σε μια «θυμωμένη» όψη. Βρίσκεται σε κόντρα με τον Άρη αλλά αυτή η όψη ολοκληρώνεται από αύριο. Από σήμερα ας προσέχουμε, όμως, όπως και αύριο, Τρίτη. Προσοχή σε επικοινωνία αλλά και σε μετακινήσεις.

Πιο προσεκτικοί να είστε εσείς Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Ειδικά εσείς του πρώτου 10ημέρου.

Στα καλά νέα της εβδομάδας τώρα: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη. (Αύριο αναλυτικά)

Κριός: Προσοχή σε επαγγελματικές σχέσεις, μετακινήσεις αλλά και θέματα υγείας. Ειδικά εσείς του πρώτου 10ημέρου επηρεάζεστε ακόμα περισσότερο. Όλοι οι Κριοί προσοχή και την Παρασκευή στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να νιώσετε κάποιες έντονες πιέσεις. Επαγγελματικές φιλοδοξίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες, πιο φιλόδοξες. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σταδιακά, μέχρι αρχές Φεβρουαρίου, φτιάχνει τη διάθεσή σας και φέρνει ξεγνοιασιά και χαρά.

Χρυσές Σφαίρες 2019, κεφάλαιο Ομορφιά: Ποιες ξεχωρίσαμε;

 

Ταύρος: Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει συγκεντρωμένους στους στόχους σας. Έχετε ένα καλύτερο πλάνο με όσα πρέπει αλλά και δεν πρέπει να κάνετε. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας πιο πιεστικές για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Φέρνει θέματα καριέρας και επαγγελματικών στο προσκήνιο. Υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια σας πιέζουν λιγάκι. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βοηθήσει μέσα σ’αυτό το μήνα σε οικονομικό επίπεδο.

Δίδυμος: Τα καλά νέα για σας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Θα ενισχύσει τις σχέσεις και θα φέρει περισσότερο φλερτ, περισσότερες επιλογές στα προσωπικά σας. Αγαπάτε το φλερτ και θα το δουλέψετε τώρα, λίγο παραπάνω. Θα βοηθήσει να φτιάξει η διάθεσή σας. Επαγγελματικές σχέσεις θα φτιάξουν και θα γίνετε πιο δημοφιλείς. Οικονομικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο και προσέξτε μη γίνετε πιεστικοί.

Καρκίνος: Οι πλανήτες είναι ακριβώς απέναντί σας. Η έκλειψη έγινε σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα θέματα των σχέσεων γενικά κυριαρχούν αυτές τις μέρες. Όσοι είστε του τρίτου 10ημέρου θα νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και προσωπικές σχέσεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο 10ήμερο ίσως αγχωθείτε λίγο παραπάνω σε θέματα δουλειάς. Στα επαγγελματικά θα βγει κάτι καλύτερο αυτή την εβδομάδα.

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι νικητές

 

Λέων: Με μια νότα αισιοδοξίας έρχεται η εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη και φτιάχνει η διάθεσή σας. Η παρατεταμένη πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό σας έκλεισε ερωτικά. Τώρα θα ανοίξετε και η διάθεση θα φτιάξει. Θα γίνετε πιο εξωστρεφείς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και προσοχή στην ένταση που φέρνουν τα εμπόδια.

Παρθένος: Προσοχή σε μετακινήσεις αλλά και σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να αποτελέσει αιτία για διαπληκτισμό με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Τα πράγματα φτιάχνουν μετά την Τετάρτη.

Ζυγός: Υποχρεώσεις και ευθύνες. Έτσι ξεκινά η εβδομάδα. Σας τραβάνε αριστερά και δεξιά, προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία για να τα κάνετε όλα. Η διάθεσή σας όμως θα αλλάξει όσο περνάνε οι μέρες, με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητα αλλά και στην επικοινωνία σας.

Σκορπιός: Στο χορό των υποχρεώσεων το ξεκίνημα της εβδομάδας με Σελήνη στον Υδροχόο. Περισσότερο άγχος τις πρώτες μέρες και προσοχή στην οδήγηση. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βοηθήσει την καθημερινότητα και θα φτιάξει τα πράγματα αλλά και τα οικονομικά σας.

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

 

Τοξότης: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας ξυπνά. Η Αφροδίτη πριν που ήταν στον Σκορπιό αφορούσε κάτι πιο κλειστό και εσωστρεφές για σας. Δεν λειτούργησε πολύ θετικά για σας τόσο καιρό. Τώρα θα αρχίσει να «δίνει». Καλύτερη διάθεση και περισσότερη αισιοδοξία. Στις 22 Ιανουαρίου συναντά και τον Δία, σημειώστε αυτή τη μέρα.

Αιγόκερως: Ο Ερμής έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο κι αυτό σημαίνει ότι θα σας τρέξει. Περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις. Περισσότερη ανησυχία και άγχος. Τώρα να είστε λίγο προσεκτικοί, Δευτέρα και Τρίτη, σε σχέσεις και εντάσεις. Προσοχή και στις μετακινήσεις σας. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας τα πράγματα είναι πιο βατά. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να πιεστείτε λίγο.

Υδροχόος: Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη σε σας. Πιο θετική εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Τώρα τα πράγματα φτιάχνουν ακόμα περισσότερο. Έρχεται στήριξη από φίλους και συνεργάτες. Στόχοι που έμειναν πίσω, τώρα θα πραγματοποιηθούν πιο εύκολα. Δευτέρα και Τρίτη λίγη προσοχή σε μετακινήσεις και επικοινωνία. Γενικά τα πράγματα είναι θετικά για σας.

Ιχθείς: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας αγχώσουν θέματα δουλειάς ή υγείας. Δευτέρα και Τρίτη πιο περίπλοκες μέρες. Από Τετάρτη και μετά τα πράγματα φτιάχνουν και με την Αφροδίτη στον Τοξότη γίνεστε πιο φιλόδοξοι και θα έχετε επιτυχίες σε δουλειά και καριέρα.

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο)