Ζώδια εβδομάδας από τη Σμάρω Σωτηράκη

10-16 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτή η εβδομάδα είναι η καλύτερη του Σεπτέμβρη για νέα αρχή. Χθες, βράδυ Κυριακής, πραγματοποιήθηκε μία νέα Σελήνη και αυτό είναι ιδανικό.

Αυτή η εβδομάδα έχει αρκετά καλές όψεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βοηθήσει.

Αύριο ο Άρης περνά και πάλι στον Υδροχόο.

Σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στις 18:20 θα περάσει στο Ζυγό.

Σήμερα η δράση είναι έντονη λόγω ενός τριγώνου που πάει να κλείσει η Σελήνη με τον Άρη.

Κριός: Νέα σχέδια προς εφαρμογή στην ήδη πιεσμένη καθημερινότητά σας. Δεν λέτε όχι σε δουλειές. Μην παραβλέπετε όμως την υγεία σας. Φροντίστε υγεία και ευεξία.

Κέρδισε ένα ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα

Ταύρος: Συνδυασμός καταξίωσης και ερωτισμού. Εσείς του πρώτου 10ημέρου θα κάνετε πολλές αλλαγές. Μια εσωτερική δύναμη σας σπρώχνει σε κάτι που δεν γνωρίζετε. Το τετράγωνο που κλείνει με τον Άρη, σας βγάζει έξω νεύρα, καταπιεσμένη δημιουργικότητα.

Δίδυμοι: Με περισσότερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα μπαίνετε στη δράση. Οικογενειακές υποθέσεις, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Επαφές με εξωτερικό ευνοούνται.

Η νέα σειρά μακιγιάζ της Camila Cabello

Καρκίνος: Ανακαλύπτετε δυνάμεις που δεν γνωρίζατε. Απλά για να τις καταλάβετε, πρώτα συμβαίνει κάτι δύσκολο που σπάει τα όριά σας. Όσο πιο αποφασιστικά δράσετε τώρα, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για σας.

Λέων: Ξεκαθαρίζει το τοπίο των συνεργασιών σας. Κάπου κρύβεται η ευκαιρία αλλά και η πίεση, η στεναχώρια. Ίσως έχετε επενδύσει σε άτομα που τελικά δε θα σας υποστηρίξουν. Από την άλλη, θα διαφανούν οι ήρωες που είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν και να σας δείξουν ένα δρόμο που δεν είχατε φανταστεί. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κυνηγήστε το!

Παρθένος: Επαγγελματικά προγράμματα, συνεργασίες και συζητήσεις. Όλα αυτά θα πάνε πολύ καλά μέσα στη εβδομάδα. Κουράζεστε όμως υπερβολικά και τώρα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Αποτοξίνωση και γυμναστήριο είναι καλή περίοδος να ξεκινήσουν τώρα.

Ζώδια Φθινοπώρου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός: Όλα τα δίνετε για τον εαυτό σας. Είστε σε μια περίοδο που προσέχετε πολύ τον εαυτό σας. Είστε το ζώδιο της ομορφιάς άλλωστε. Φλερτ και υπερβολές στον ερωτικό τομέα. Δεν πρέπει να κάνετε αυτά που δε θα θέλατε να σας κάνουν, θυμηθείτε το αυτό. Προσοχή στο φλερτ που απλά επιβεβαιώνει τον εγωισμό σας. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν, προσοχή.

Σκορπιός: Νέοι στόχοι και νέες περιπέτειες μπαίνουν στη ζωή. Υπάρχει μια χαρμολύπη. Από τη μια θα βλέπετε μια νέα ευκαιρία να έρχεται και από την άλλη θα πρέπει να κλείσετε ένα κεφάλαιο και αυτό θα σας φαίνεται δύσκολο. Αυτό μπορεί να συμβεί και στα συναισθηματικά. Μπορεί να αφήσετε ένα σπίτι με το ταίρι σας για να βρείτε ένα άλλο.

Τοξότης: Πολλή δουλειά έρχεται. Μπορεί να κουράζεστε και να έχετε μια τάση υπερκόπωσης, ωστόσο τώρα δημιουργούνται οι ευκαιρίες που θα αποκαταστήσουν τις προηγούμενες ζημιές. Δώστε βάση στα επαγγελματικά.

My Style Rocks: Οι παίκτριες του δεύτερου κύκλου

Αιγόκερως: Έρχονται ευκαιρίες από το πουθενά. Πιθανές συνεργασίες με το εξωτερικό. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα. Προσοχή στη διαχείριση για να μη μείνετε χωρίς χρήματα στο τέλος του μήνα.

Υδροχόος: Κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και σας βάζει στη δράση, Δημιουργικότητα και διάθεση για δουλειά είναι στο φουλ. Θέλετε να υποστηρίξετε τα «θέλω» σας και δεν κρατιέστε. Αφήστε ανταγωνισμό και παρασκήνιο, μη χάνετε ενέργεια εκεί.

Ιχθείς: Πέφτουν οι μάσκες και τώρα θα δημιουργήσετε πιο αυθεντικές και ουσιαστικές σχέσεις. Αν φορούσατε μάσκα από ανασφάλεια, τώρα θα πέσει αναγκαστικά και δε θα σας βγει σε καλό οπότε κάντε το μόνοι σας πριν το κάνουν οι καταστάσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη:

Χωρισμός και Αστρολογία: Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.