Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις στο «Πρωινό»

Σελήνη στον Σκορπιό με ζήλιες και εντάσεις ξεκινά. Δυνατές μέρες οι πρώτες της εβδομάδας. Πολλές υποθέσεις θα πάρουν τον δρόμο τους Τρίτη και Τετάρτη σε σημαντικά θέματα, όπως τα οικονομικά.

Κριός: Ξεκινά η εβδομάδα με ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Θέματα που είναι σχετικά με φίλους και συλλογική δουλειά προωθούνται. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να πάρει καλές νέες διαστάσεις. Ο Άρης συνεχίζει να σας κάνει δυναμικούς αλλά και επιθετικούς στα επαγγελματικά ειδικά, προσοχή.

Ταύρος: Πρέπει να ετοιμαστείτε σιγά σιγά για τις αλλαγές του Μάρτη. Προχωρήστε τώρα τα οικονομικά σας θέματα. Η συναισθηματική σας ζωή περνά αναταράξεις τώρα. Τα επαγγελματικά σας απασχολούν και το παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει. Από 14 Φεβρουαρίου, όμως, θα αποκαλυφθούν όλα.

Δίδυμος: Είναι μια περίεργη εβδομάδα. Νέες πληροφορίες, νέοι δρόμοι, συμβόλαια, συμφωνίες, επαφές με το εξωτερικό. Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου οτιδήποτε θέλετε για τα θέματα αυτά, με τον Ερμή στον Υδροχόο, πρέπει να τα τρέξετε. Από 10 Φεβρουαρίου μέχρι 5 Μαρτίου θα είναι στους Ιχθείς ο Ερμής και δεν πολυταιριάζει. Οπότε τώρα, τώρα, τώρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Το αποκαλυπτικό φόρεμα στο My Style Rocks

 

Καρκίνος: Δευτέρα και Τρίτη θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, οικογένεια και σύντροφο. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται προσοχή. Όμως νέοι δρόμοι σας ανοίγονται για το εξωτερικό. Καλλιτέχνες μπορείτε να λάμψετε τώρα. Οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου είναι υπέροχες μέρες αλλά θέλουν και μεγάλη προσοχή στην ένταση.

Λέων: Δευτέρα είναι μέρα που θα ασχοληθείτε με παιδιά και οικογένεια. Συναισθηματική ζωή, παιχνίδια και έρωτας δυναμώνουν. Προσοχή μην επιμένετε στις απόψεις σας αυτή την εβδομάδα. Πολλές συζητήσεις αυτές τις μέρες με σύντροφο και συνεργάτες.

Παρθένος: Ο Ερμής θα έρθει απέναντί σας τον Φεβρουάριο, έτσι σχέσεις και συνεργασίες θα είναι σε ένα θολό κλίμα ασάφειας οπότε ρυθμίστε τώρα όσες υποθέσεις αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Μαρία Μπεκατώρου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar

 

Ζυγός: Τα πράγματα φτιάχνουν. Έρχεστε σε επαφή με παιδιά και ερωτικό σύντροφο. Οικονομικά θέματα ευνοούνται. Στο χώρο της εργασίας και της υγείας πρέπει να προσέχετε. Είναι σημαντική περίοδος για σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας. Προσοχή στις εντάσεις.

Σκορπιός: Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει να ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας. Τώρα η διαίσθησή σας δουλεύει πολύ.

Τοξότης: Από αρχές Φεβρουαρίου θα ασχοληθείτε πολύ με την οικογένεια και τον Μάρτιο θα γίνει το μπέρδεμα με την ακίνητη περιουσία σας οπότε τα θέματα αυτά προωθήστε τα τώρα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν πολύ αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως: Δευτέρα φίλοι σας βοηθούν. Έχετε άγχη για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας. Θα υπάρξει και ένταση στο τέλος της εβδομάδας, ειδικά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Ο παρορμητικός Άρης θα σας επηρεάσει νωρίτερα στα οικογενειακά και επαγγελματικά. Ο Ποσειδώνας εσάς θα σας δείξει νέους δρόμους για να γράψετε, να ασχοληθείτε με χόμπι, πιο καλλιτεχνικά.

Υδροχόος: Δευτέρα καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Φίλοι θα σας βοηθήσουν. Γενικά αυτή την εβδομάδα θα δουλέψετε αλλά θα είναι απόλυτα αποδοτική η εργασία σας. Προσοχή στις εντάσεις στο τέλος της εβδομάδας με την όψη του Σαββάτου.

Ιχθείς: Ένα μπέρδεμα αυτές τις μέρες. Μπορεί να φέρει παλιές καταστάσεις πίσω, έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Προσοχή με τα οικονομικά σας το τέλος της εβδομάδας.

MasterChef: Συγκινητικές και σκληρές στιγμές τη Δευτέρα

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.