Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις στο «Πρωινό»

Τέτοιο μπέρδεμα δεν συμβαίνει συχνά. Το τετράγωνο Δία με Ποσειδώνα φέρνει θολές καταστάσεις. Μετά, δύο μέρες είναι ήσυχες και από την Παρασκευή έρχονται χωρισμοί και εντάσεις. 21 του μηνός, επίσης, είναι η έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόο.

Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στον Κριό και απρόβλεπτα γεγονότα. Μετά στον Ταύρο, πιο ήρεμες καταστάσεις για 2 μέρες.

Ο Ερμής κάνει ωραία όψη με τον Ποσειδώνα και παρά τα θολά πράγματα, μπορούν να γίνουν σημαντικές συνομιλίες που μπορούν να αποδώσουν.

Συζητήστε τώρα τα σημαντικά και μην τα αφήνετε για την επόμενη εβδομάδα που θα υπάρχει ένταση.

Η Αφροδίτη δημιουργεί έρωτες αλλά στο τέλος της εβδομάδας τα αλλάζει όλα.

Κριός: Αντιφατικές καταστάσεις για σας. Ο Δίας σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια και δουλειές αλλά το τετράγωνο Άρη Κρόνου μπορεί να βάζει σε διλήμματα εσάς ειδικά τους γεννημένους περίπου 1η Απριλίου. Ρυθμίστε τώρα καταστάσεις και μην τις αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να μπλεχτείτε σε έρωτες με πάθος.

VIDEO: Εύκολο καθημερινό μακιγιάζ

 

Ταύρος: Η έκλειψη θα σας επηρεάσει από τα μέσα της εβδομάδας. Μια νέα περίοδος έχει ξεκινήσει για σας με σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο που κινείται πυρετωδώς. Οικονομικά και συναισθηματικά καλά για εσάς.

Δίδυμος: Δευτέρα καλή μέρα για συζητήσεις περί επαγγελματικών και προσωπικών. Θέματα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν σχέση με οικονομικά και κληρονομικά. Η έκλειψη στις 21 του μήνα θετική προς εσάς, θα φέρει καλές αλλαγές.

Καρκίνος: Περίεργα τα πράγματα τώρα για σας. Νέα σχέδια και σοβαρές συζητήσεις κάντε τα τώρα, όχι στο τέλος της εβδομάδας. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Λέων: Προσοχή στις 21 η έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα. Θέματα που έχουν σχέση με εργασία και υγεία πρέπει να ρυθμιστούν τώρα, στις αρχές της εβδομάδας. Θέματα μπερδεύονται στο τέλος της εβδομάδας που ξεκινά η επιρροή της έκλειψης.

Πως να καταπολεμήσεις τα μαλλιά που φριζάρουν

 

Παρθένος: Δευτέρα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Οικογενειακά θέματα θέλουν προσοχή. Με σύντροφο και συνεργάτες δημιουργούνται θέματα αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός: Ο Δίας βοηθά στην καθημερινότητά σας, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Οικογενειακά θέματα και όσα αφορούν συνεργάτες, δεν πάνε και πάρα πολύ καλά, θέλουν προσοχή αυτά τα θέματα. Αποφύγετε συζητήσεις που καίνε. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και κάντε τις συζητήσεις μετά τις 25 του μήνα.

Σκορπιός: Είστε έτοιμοι για έξοδα αλλά γενικά το διάστημα αυτό ευνοεί τα οικονομικά σας. Όσα αφορούν ανθρώπους του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας φορτίσουν. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί μια ωραία κατάσταση σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Τοξότης: Είστε μπερδεμένοι. Έχοντας το Δία στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη είστε ερωτεύσιμοι και θέλετε να δώσετε. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο ξεκάθαρα. Παραπλανητικές καταστάσεις σε οικογενειακά θέματα και συναισθηματική ζωή. Η έκλειψη αυτή θα μπορούσε να είναι ακόμα και καλή για σας. Μια θετική αλλαγή ίσως έρθει.

Αιγόκερως: Προσοχή σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσοχή σε εντάσεις. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν. Μην αναμίξετε τα οικονομικά με τα φιλικά.

Υδροχόος: Η καθημερινή ζωή έχει εντάσεις. Εξακολουθεί να είναι γεμάτη υποθέσεις που σας απασχολούν. Ένα παρασκήνιο υπάρχει να ξέρετε. Αγωνίες μέσα σας και άγχη. Προσοχή στα οικονομικά σας. Δημιουργική περίοδος τώρα που ανοίγει δρόμους για νέα πράγματα που έρχονται αργότερα. Η έκλειψη επηρεάζει μόνο εσάς του πρώτου 10ημέρου. Τα οικονομικά θα πάνε καλά αρκεί να προσέχετε.

Ιχθείς: Πρέπει να προσέχετε οικονομικά θέματα που θα προκύψουν στο τέλος της εβδομάδας, ειδικά αν είναι αναμιγμένοι και φίλοι. Μην κάνετε υπερβολές γενικά. Οικονομικά και αποφάσεις σε επαγγελματικά θέλουν προσοχή.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης στη Σίσσυ Χρηστίδου