Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις από το «Πρωινό»

Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στον Υδροχόο και θέλουμε να δούμε φίλους και να βρεθούμε σε συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Προσοχή την Τρίτη το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή. Προσοχή σε μετακινήσεις και συζητήσεις.

Κριός: Η Αφροδίτη σήμερα, Δευτέρα, μπαίνει στον Τοξότη και φέρνει φλερτ και φιλίες. Γνωριμίες έρχονται. Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε σημαντικές συναντήσεις και σχέδια. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 25 προσοχή σε μετακινήσεις. Δευτέρου 10ημέρου έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για νέα σημαντικά ξεκινήματα.

Ταύρος: Επαγγελματική και κοινωνική ζωή σας απασχολεί. Προσοχή στο παρασκήνιο που κινείται πυρετωδώς. Αλλαγή πορείας μπορεί να έρθει, πολύ σημαντική. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί αλλιώς να αρχίζει η συναισθηματική σας ζωή και αλλιώς να καταλήγει στο τέλος του μήνα.

Μαλλιά και μακιγιάζ που έκαναν τη διαφορά στο κόκκινο χαλί

 

Δίδυμος: Η εβδομάδα ξεκινά με καλή μέρα και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Θα επιλύσετε νομικά και διαδικαστικά θέματα. Την Τρίτη μια δυσαρμονία σε οικονομικά ή επαγγελματικά υπάρχει. Των τελευταίων ημερών θα κάνετε καλές αλλαγές. Οικονομικά και φορολογικά θα σας απασχολήσουν άμεσα και ίσως σας εκνευρίσουν.

Καρκίνος: Θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που θα λήξουν καλά. Μια μικρή ένταση στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σας αυτές τις μέρες. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Με τον Άρη στον Κριό γίνεστε βιαστικοί, φωτιά, προσέξτε! Στο χώρο εργασίας άνθρωποι γοητεύονται από σας και σας βοηθούν.

Λέων: Ξεκινάτε προβληματισμένοι σε θέματα εργασίας και επαγγελματικών. Μέχρι και Τρίτη ενδεχομένως να σπάσει μια συμφωνία που έχετε. Ο Άρης σας δίνει δύναμη. Η όψη, όμως, με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα σε θέματα εργασίας. Η Αφροδίτη βοηθά στην αυτοπεποίθησή σας αλλά προσέξτε μην είναι υπέρμετρη.

Παρθένος: Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Η όψη της Τρίτης, το τετράγωνο Άρη με Ερμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με ερωτικό σύντροφο ή παιδιά. Νεαρά πρόσωπα της οικογενείας σας σας απασχολούν.

Ζυγός: Η Αφροδίτη στον Τοξότη με τον Δία κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη με επαφές και συναντήσεις. Το τετράγωνο της Τρίτης, όμως, φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και τα γεμίζει με ένταση.

Σκορπιός: Τα οικονομικά ευνοούνται. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι κοντά σας. Προσοχή σε θέματα υγείας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Τοξότης: Η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιό σας. Φλερτ έρχεται και επαφές. Όχι μεγάλα πάθη όπως πριν που ήταν η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Τα οικονομικά σας απασχολούν και αν έχετε μεταξύ αγαπημένων προσώπων και οικονομικές σχέσεις, τότε προκύπτουν θεματάκια που σας εκνευρίζουν.

Αιγόκερως: Είστε σε μια ένταση. Ένα οικογενειακό θέμα ή μια μετακόμιση σας εκνευρίζει λίγο. Τα γενικά γεγονότα των ημερών είναι δύσκολα και μπορεί να σας φορτίζουν. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας γίνονται ιδιαίτερα προστατευτικά μαζί σας.

Υδροχόος: Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και ασχολήστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ιδανική για σας, για να δείτε φίλους και να προωθήσετε συλλογική δουλειά. Ένα εσωτερικό άγχος υπάρχει και θέματα σας απασχολούν που δε θέλετε να μοιραστείτε. Η όψη Ερμή Άρη δημιουργεί μια ένταση μέσα σας, την Τρίτη.

Ιχθείς: Είστε σε μια περίεργη φάση. Από τη μία ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει. Οικονομικά με φίλους σας εκνευρίζουν πολύ. Κοινωνική ζωή ευχάριστη, βέβαια, αλλά προσοχή στα έξοδα και τις υπερβολές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις: