Ζώδια εβδομάδας με αλλαγή του Ερμή, από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου αναλύει τη νέα εβδομάδα την αλλαγή του Ερμή.

Νέος μήνας, νέα εβδομάδα. Ο Φεβρουάριος γενικά είναι χωρισμένος στα δύο. Το πρώτο μισό είναι πιο ήπιο γι’αυτό εκμεταλλευτείτε το. Το δεύτερο μισό, μετά τις 16/2, με ανάδρομο Ερμή, Άρη στον Αιγόκερω και άλλα, θα έχουμε κάποιες δυσκολίες.

Σήμερα μπαίνει ο Ερμής στους Ιχθείς και θα μείνει μέχρι τον Απρίλιο συνολικά. Κάνει ένα μικρό διάλειμμα τον Μάρτιο με ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο και μετά επιστρέφει ορθόδρομος.

Ο Ερμής στους Ιχθείς δεν είναι… στα νερά του. Επικοινωνία και πρακτικά της καθημερινότητας, τα μικρά αυτά που θεωρούμε δεδομένα και τα κάνουμε μηχανικά θέλουν προσοχή.

Ο Ερμής στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο μας βάζει σε σκέψεις και φτιάχνουμε σενάρια. Οπότε αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μην το επικοινωνείτε.

Κριός: Ο Ερμής τώρα είναι σε ένα ζώδιο πριν από σας άρα υπάρχει παρασκήνιο. Αυτό το παρασκήνιο μπορεί να το δημιουργείτε κι εσείς οι ίδιοι. Συζητάτε κρυφά κάποια πράγματα. Γενικά υπάρχει ένα παρασκηνιακό κλίμα. Προσοχή σε θέματα υγείας και δείτε εναλλακτικούς τρόπους για να διαχειριστείτε στρες και άγχος.

Ταύρος: Δεν είναι αρνητική η θέση αυτή για σας. Ξεκινά για σας μια πιο κοινωνική περίοδος με προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες. Συζητάτε θέματα με ανθρώπους που έχετε κοινά σχέδια και στόχους. Θέτετε νέους στόχους τώρα και η συλλογική δουλειά ευνοείται. Τώρα επικοινωνείτε καλύτερα με όλους.

Δίδυμοι: Ο Ερμής μπαίνει σε ένα συναισθηματικό ζώδιο που δε σας ταιριάζει πολύ. Η κρίση σας μπερδεύεται και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ψύχραιμα και με λογική. Προσοχή από τώρα μέχρι τον Απρίλιο τις επαγγελματικές αποφάσεις σας. Είναι μια περίοδος που η καριέρα θα σας απασχολήσει πολύ.

Καρκίνος: Είναι σε μια βολική θέση για σας ο Ερμής. Ευνοείται η πνευματική εργασία, το εμπόριο, οι συζητήσεις. Αυξάνονται οι επαγγελματικές συζητήσεις. Ίσως σχεδιάζετε ένα ταξίδι τώρα και το σκέφτεστε πολύ.

Λέων: Από τη μία σας βάζει σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο για πρακτικά και οικονομικά ζητήματα και είναι μια χαρά θέση για ρυθμίσεις, ειδικά οικονομικές. Από την άλλη, δεν είναι ο ιδανικός για νέες οικονομικές συμφωνίες. Επίσης, είναι μια θέση που μπορεί να μπερδέψει την κρίση σας με συναισθήματα, εμμονές και φοβίες.

Παρθένος: Απέναντί σας ο Ερμής και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Γνωριμίες μπορεί τώρα να σας ενθουσιάσουν αλλά και να ‘ρθει μια επιστροφή από το παρελθόν. Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε τα ίδια με τον Ερμή οπότε ανατρέξτε λίγο σε όσα συνέβησαν. Κρατάτε επιφυλάξεις σε νέες επαφές και συνεργασίες.

Ζυγός: Ο Ερμής είναι σε ένα κομμάτι σας που αφορά τη δουλειά. Θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Ίσως τώρα μάθετε παρασκηνιακές κινήσεις και θα αποκαλυφθούν μυστικά. Πιο έντονο τώρα και το άγχος και η αγωνία για τη δουλειά και πώς θα γίνουν αποτελεσματικά τα πράγματα εκεί. Προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση.

Σκορπιός: Πιο καλή η θέση του Ερμή για σας τώρα. Είναι βοηθητική σχετικά με το προηγούμενο διάστημα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να έχει να κάνει και με τα ερωτικά. Να προκύπτουν νέα σενάρια αλλά και επιστροφές. Για τους γονείς, είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με θέματα παιδιών.

Τοξότης: Ο Ερμής παίρνει θέση σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Αλλαγές, ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις τώρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Είναι μια περίοδος που το μυαλό σας στρέφεται σε άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή σας και τώρα ίσως τα ξαναβρείτε.

Αιγόκερως: Πιο ευνοϊκή θέση για σας αυτή. Ασχολείστε περισσότερο με θέματα σπουδών. Ταξιδεύετε, κάνετε επαγγελματικής φύσης ραντεβού και γενικά είναι μια θέση που βοηθά στην πρόοδό σας. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο 15ήμερο Φεβρουαρίου.

Υδροχόος: Ο Ερμής στα οικονομικά σας τώρα και μπαίνετε σε διαδικασία να ψαχτείτε με έσοδα και έξοδα. Ίσως κάνετε και αγορές για το σπίτι τώρα. Γενικά είναι μια περίοδος που θα σκέφτεστε συνεχώς τα οικονομικά.

Ιχθείς: Ερμής στο ζώδιό σας και θα μείνει αρκετά. Μεγάλο το διάστημα του τρεξίματος, των συζητήσεων, των διαπραγματεύσεων. Είναι μια έντονη περίοδος με στρες και άγχος. Θα έχετε, όμως, και αυτοπεποίθηση στον τρόπο που μιλάτε. Είναι μια περίοδος για πειραματισμούς τώρα αλλά όχι για μεγάλες αποφάσεις και αγορές.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed