Ο κόσμος του dating ζωδιακά δεν είναι εύκολος και ενώ μερικοί άνθρωποι προτιμούν τον ώριμο, μεγαλύτερο άντρα, άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα με τους νεότερους. Ποιά είναι όμως τα ζώδια που έχουν την τάση να έλκονται από μεγαλύτερους ή μεγαλύτερες;

Δίδυμοι
Τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι ψάχνουν έναν σύντροφο με το ίδιο νεανικό πνεύμα. Ενώ οι συνομήλικοί τους σύντροφοι συμβιβάζονται με τα παιδιά, τις δουλειές και όλες τις άλλες ευθύνες της ενηλικίωσης, οι Δίδυμοι θα συνεχίσουν φυσικά να αναζητούν κάποιο ενθουσιασμό μέσα σε όλα αυτά.

Λέων
Ένας Λέωντας λατρεύει να τον αγαπούν και να του το δείχνουν, οπότε το να βρίσκονται σε σχέση με ένα νεότερο άτομο, που είναι ερωτευμένο από την ωριμότητα, την ανεξαρτησία και την εμπειρία του θα είναι αρκετά ικανοποιητικό για τα περήφανα Λιοντάρια.

Ταύρος
Η ομορφιά και η εμφάνιση λειτουργούν ως τα πιο σημαντικά κριτήρια τους προκειμένου να κάνει την επιλογή του ένας Ταύρος. Και το πιο σημαντικό ακόμα, το σεξαπίλ του συντρόφου. Εάν αυτά είναι δεδομένα, δε θα διστάσει να επιλέξει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με σύντροφο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

Σκορπιός
Σε νεαρότερες ηλικίες, πολύ εύκολα, ένας Σκορπιός θα μπορούσε να δημιουργήσει σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, ένας είναι ο παράγοντας: Έρωτας. Και επειδή είναι το ζώδιο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έλκεται από τα δύσκολα, ίσως αυτήν τη σχέση να την θυμάται και ως την πιο καθοριστική της ζωής του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.