Ζώδια Δευτέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την πρεμιέρα του «Ευτυχείτε»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη.

Κριός: Επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Μέχρι την Παρασκευή έχετε δυνατότητες να προωθήσετε πράγματα, να αλλάξετε, να προχωρήσετε. Αισθηματικά είναι μια περίοδος με όχι ιδιαίτερη έξαρση. Στα επαγγελματικά σας μπορεί να προκύψει ο έρωτας. Δευτέρα πιο κουραστική, έχει ένα περίεργο συναίσθημα. Τα σημαντικά βάλτε τα Τρίτη και Τετάρτη.

Ταύρος: Η κούραση φέρνει ανταμοιβή σήμερα. Ο Σεπτέμβρης γενικά σας ευνοεί σε επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά. Σε γενικές γραμμές θετικά τα πράγματα.

Δίδυμος: Οι μέρες τώρα είναι πονηρές κι εσείς περνάτε μια μεταβατική φάση στη ζωή σας. Κάντε λίγη υπομονή. Η εβδομάδα προς το τέλος της δυσκολεύει γι’αυτό σήμερα, αύριο και μεθαύριο προσπαθήστε να περάσετε πράγματα σε δουλειές και προσωπικά.

Καρκίνος: Μόνο μέσω υποχωρήσεων θα κερδίσετε. Όσοι κάνατε πρόσφατες γνωριμίες, μην ανοιχτείτε ακόμα. Η σημερινή μέρα λίγο πιο ζόρικη, έχει αγωνία και άγχος. Εξωτερικοί παράγοντες παρεμβάλλονται και δεν μπορείτε να αποδώσετε όπως θα θέλατε.

Λέων: Χρήμα, εργασία και υγεία τώρα μπορούν να βελτιωθούν, βάλτε τα δυνατά σας. Κυνηγήστε τις καταστάσεις, κάντε σωστές ρυθμίσεις. Τα απρόοπτα αυτές τις μέρες δε λείπουν. Μετριοπάθεια στα συναισθηματικά σας.

Παρθένος: Η περίοδος αυτή λέει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, με λιγότερη κριτική και νευρικότητα. Μέχρι Πέμπτη δώστε ώθηση στα πράγματα και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό.

Ζυγός: Έχει πίεση η σημερινή μέρα αλλά θα αποζημιωθείτε. Από το Δεκέμβρη του 2017 τα έχετε δει όλα γενικά. Οι δικοί σας άνθρωποι σας αμφισβητούν και είναι λίγο «στραβοί». Η Τρίτη και η Τετάρτη, όμως, είναι εξαιρετικές μέρες για σας. Γενικά έρχεται μια καλύτερη περίοδος.

Σκορπιός: Με σκαμπανεβάσματα αλλά και δυνατότητες παντού. Αναπάντεχα πράγματα έρχονται στη ζωή σας. Τρίτη και Τετάρτη θέλουν μεγαλύτερη προσοχή. Σήμερα μπορείτε σε ένα κλίμα κάπως θετικό να ρυθμίσετε πράγματα και εκκρεμότητες.

Τοξότης: Λίγη υπομονή ακόμα. Υπάρχει λίγη ρευστότητα τώρα που, όμως, δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα. Οικονομικά και αισθηματικά τώρα σας απασχολούν πολύ.

Αιγόκερως: Έχετε τα όπλα τώρα, υπάρχουν θηράματα κι έτσι μπορείτε μέσα από προσπάθεια να αποκομίσετε πράγματα. Πράγματα στη δουλειά σας, όμως, σας υπερβαίνουν. Γίνονται ανατροπές και σε προσωπικά θέματα.

Υδροχόος: Μυστικά και παρασκήνιο τώρα. Αλλά και θέματα στα οικονομικά. Αυτά σας απασχολούν τώρα. Ο μήνας αυτός από τα μέσα και μετά γίνεται καλύτερος. Τρίτη και Τετάρτη καλύτερες μέρες για σας αυτή την εβδομάδα.

Ιχθείς: Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τώρα, υπάρχει ασάφεια και βαβούρα τώρα. Μπορεί τώρα να σπαταλάτε δύναμη που δεν πιάνει τόπο. Τα σχέδιά σας προχωρούν αργά αλλά προχωρούν, με ψυχραιμία.

Πιο αναλυτικά οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη:

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.