Ζώδια Αυγούστου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Οι μηνιαίες προβλέψεις της αστρολόγου

Ο Αύγουστος δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλαμε αλλά θα είναι καλύτερος από τον Ιούλιο.

Ο Άρης συνεχίζει ανάδρομος μέχρι τις 27 του μηνός και ο Ερμής επίσης ανάδρομος μέχρι 19 Αυγούστου.

Στις 11 Αυγούστου έχουμε άλλη μία έκλειψη, στον Λέοντα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ταξίδι στην Άνδρο!

Τα γεγονότα που θα χαρακτηρίσουν τον Αύγουστο θα είναι όσα μας κάνουν να ξεπερνάμε τον εγωισμό μας. Τα γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν σαν στόχο τους να μας δείξουν πού κάνουμε λάθη εγωισμού και εγωκεντρισμού.

Προσοχή σε ατυχήματα αυτόν τον μήνα!

Κριός: Εστιάστε την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Τόσο η έκλειψη όσο και η Αφροδίτη στον Ζυγό θα κάνουν όψεις που θα σας αναγκάσουν να δείτε πιο σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Ίσως υπάρχουν θέματα που δεν μπορούν να λυθούν ή πρέπει να βάλετε Χ. Να είστε έτοιμοι για όλα και διεκδικητικοί τόσο όσο.

Ταύρος: Επαναξιολόγηση προτεραιοτήτων σε όλους τους τομείς. Εκκαθάριση του εσωτερικού σας κόσμου αλλά και του χώρου σας. Ποιοι άνθρωποι σας κουράζουν, αυτό δείτε. Κάποιοι θα είστε κοινωνοί μοιραίων εξελίξεων και η οικογένειά σας θα μεγαλώσει. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Περιποιήσου σωστά τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Δίδυμοι: Αναμένονται και τον Αύγουστο ερωτικά πισωγυρίσματα. Παίζει δυνατά αυτό το σενάριο για σας αυτό το καλοκαίρι. Μέσα στον Αύγουστο θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με σπουδές που είχατε αφήσει για λίγο. Θα βγάλετε χρήματα από ένα χόμπι σας.

Καρκίνος: Επαναπροσδιορίζετε τις αξίες σας, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δείξουν τις σωστές προτεραιότητες. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας μέσα στον Αύγουστο γιατί μπορεί να βγείτε χαμένοι. Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα σας ωφελήσουν.

Λέων: Με την έκλειψη να δίνει το στίγμα σε όλο τον Αύγουστο, πρέπει να κάνετε αυτοκριτική και να είστε αποφασισμένοι γι’ αυτό. Μην κάνετε αυτά που δε θα θέλατε να σας κάνουν. Θα τα βρείτε μπροστά σας και θα φταίτε μόνο εσείς. Βρείτε το μέτρο στον εγωισμό και την αξιοπρέπεια. Επαναπροσδιορίστε συμπεριφορές. Τέλος του μήνα θα κάνετε τακτοποίηση των οικονομικών και ίσως έρθει μια αύξηση.

Το μακιγιάζ της Ελένης Πετρουλάκη

Παρθένος: Το παρελθόν σας τρώει τώρα, υπονομεύει το παρόν. Μέσα στον Αύγουστο γεγονότα θα συμβούν και αν τα αφήσετε να εξελιχθούν θα βγείτε χαμένοι. Τραυματικές εμπειρίες ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Στο τέλος του μήνα θα ανέβετε ψυχολογικά.

Ζυγός: Αναθεωρήσεις στόχων αλλά και φιλιών. Όλα αυτά είναι εύκολα για σας γιατί πάντα βάζετε τη λογική σας μπροστά. Θα είστε βέβαια παρορμητικοί αυτή τη φορά γι’αυτό αν δεν μπορείτε τώρα να αποφασίσετε, ρωτήστε καναν άλλον. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας από τις 7 Αυγούστου και με τις όψεις που θα δημιουργήσει θα σας κάνει σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά σας, του ύψους και του βάθους.

Σκορπιός: Καριέρα και κοινωνική ζωή με εντάσεις και προβλήματα. Μην υπογράψετε συμβόλαια μέχρι τις 27 του Αυγούστου. Κάθε προσπάθεια να βρείτε τώρα το δίκιο σας δεν θα φέρει καρπούς. Αν θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, να τα βάλετε στο τέλος του μήνα ή και αρχές Σεπτέμβρη. Στα αισθηματικά οι δυνατότητές σας είναι πολλές για εσάς που αντιμετωπίζετε τα πράγματα με σοβαρότητα. Είστε δεκτικοί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο και αν έχετε μια σχέση, τώρα θα πάει προς το καλύτερο.

Summer dilemma: Make-Up με SPF ή αντηλιακό με χρώμα;

Τοξότης: Αφεθείτε στη  ροή για να είναι και το ταξίδι της ζωή πιο ακίνδυνο. Γενικά οι εκλείψεις δε θα σας επηρεάσουν πολύ. Μπαινοβγαίνουν άτομα από το παρελθόν στη ζωή σας. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και κυρίως όσα είχατε αφήσει στη μέση, τώρα μπορεί να τα ολοκληρώσετε. Θετικές εξελίξεις έρχονται για σας γενικά. Ίσως ταλαιπωρηθείτε από κάποιους συγγενείς βέβαια.

Αιγόκερως: Ταξίδι στην ψυχή σας θα κάνετε τον Αύγουστο. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες, κάτι έχει συμβεί, ωστόσο είναι πολύτιμο να το κάνετε. Θα ανακαλύψετε πράγματα για σας. Οικονομικά του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν αλλά αφήστε τα για το τέλος του μήνα.

Υδροχόος: Αναθεωρήσεις σχέσεων αναμένονται. Η έκλειψη είναι στο ζώδιο των σχέσεών σας. Θα δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα και θα κόψετε ανθρώπους. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τον έρωτα και το φως άρα για σας οι σχέσεις σας θα θέλουν περισσότερο φως κι έτσι θα κάνετε και την επιλογή/ξεκαθάρισμα. Αν τα γεγονότα δείχνουν ότι το πράγμα δεν προχωράει, δώστε ένα Χ γιατί θα έρθουν τα καλύτερα μετά, μην ανησυχείτε.

Τα πιο φθηνά αεροπορικά είναι εδώ!

 

Ιχθείς: Ανατροπές και καθυστερήσεις στη ζωή σας. Θα αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και τα πάντα ανατρέπονται. Αυτό που θα έχετε θα είναι συνεχείς αναβολές. Πηγαίντε διακοπές γιατί η καθημερινότητα δεν είναι καλή για σας, όσο και να προσπαθείτε. Στο τέλος του μήνα θα ευνοηθείτε μόνο.

***μηνιαίες προβλέψεις από την καθημερινή στήλη της αστρολόγου στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.