Ένας νέος μήνας έρχεται και η Λίτσα Πατέρα τον αναλύει.

Αυτό τον μήνα μπορεί να δούμε απρόβλεπτα γεγονότα στην πολιτική ζωή της Βρετανίας, με τη Μεσόγειο θα ασχοληθούμε, στα Βαλκάνια θα υπάρξουν εθνικά θέματα. Γύρω στις 8 μπορεί να γίνουν λαθεμένες εκτιμήσεις, προσοχή 8-11 σε λάθη και σκάνδαλα.

Ακολουθεί μια περίοδος πολύ δυνατή, με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.

Οι αρχές του μήνα είναι καλές, με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο από τον Κριό να μας κάνουν ενεργητικούς. Προωθούνται θέματα εμπορίου. Γύρω στις 14-15 του μηνός προωθούνται θέματα στα οικονομικά και έρχεται βελτίωση.

Τον μήνα αυτό, στις 12, έχουμε μια περίεργη νέα Σελήνη στον Κριό. Προωθεί μεν θέματα επιχειρηματικής δράσης, όμως επειδή δέχεται δυσαρμονική όψη από τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχέσεις που διαταράσσονται και πολιτικοί θα κατηγορηθούν για διαφθορά.

Μετά τις 15 και μέχρι τις 20, το σκηνικό δράσης αλλάζει. Οι πλανήτες μπαίνουν στον Ταύρο. Το πετρέλαιο θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Στις 27 έχουμε μια αρκετά πιεστική Πανσέληνο. Στον έρωτα θα υπάρξουν ακραίες επικίνδυνες εκδηλώσεις. Σε κυβερνήσεις αναστατώσεις και αποφάσεις. Τη Βρετανία βλέπω συνεχώς μπροστά μου…

Αναλυτικά όσα είπε για κάθε ζώδιο:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.