Ζώδια από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Μια μεγάλη πλανητική αλλαγή σήμερα, με τον Δία στον Τοξότη, 8 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2019.

Επηρεάζονται Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και ένα μέρος εύνοιας θα πάρουν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Νέα Σελήνη στην εκπνοή της σήμερα, Πέμπτη, και περνά αύριο στον Τοξότη.

Κριός: Η πυξίδα δείχνει αλλαγές. Βιάζεστε να έρθουν οι αλλαγές αλλά τώρα χρειάζεστε υπομονή. Πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο αλλά μη βιάζεστε. Ο Κρόνος έχει κατσικωθεί στο κεφάλι σας και τα κάνει όλα λίγο πιο δύσκολα και με εμπόδια. Αυτά όμως θα μαλακώσουν.

Δίας στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Αύριο, Παρασκευή, έρχονται τα καλύτερα για σας. Βάλτε τα σημαντικά για τότε. Προς τα μέσα του Νοέμβρη τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Δίδυμοι: Σύντροφος, συνεργάτης ή συνέταιρος θα σας δώσει μια βοήθεια. Θα σας δώσει μια διέξοδο. Η παρουσία του Δία απέναντί σας έχει 2 έννοιες. Η μία είναι ότι θα ωφεληθείτε αλλά απ’την άλλη πρέπει να υιοθετήσετε το μέτρο στη ζωή σας, όχι υπερβολές. Προσοχή σε όσα λέτε, γράφετε και υπογράφετε.

Καρκίνος: Έρχονται βελτιώσεις παντού. Η σημερινή μέρα διατηρεί ένα ποσοστό εύνοιας για να απολαύσετε μικρά ή μεγάλα καλά πράγματα.

Νέα Σελήνη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Λέων: Οι προοπτικές γίνονται πιο αισιόδοξες για σας. Οι προηγούμενες μέρες έφεραν νέους προβληματισμούς. Τώρα, από αύριο κυρίως, θα καταλάβετε και θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Μην απογοητεύεστε αν τα πράγματα δεν γίνονται γρήγορα και όπως τα θέλετε.

Παρθένος: Μελετήστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Όχι υπεραισιοδοξία, πιο σφιχτό μέτρο. Χρειάζεται περισσότερο πρόγραμμα. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ζορισμένο με τρεχάλα και απρόοπτα γι’αυτό αξιοποιήστε τώρα τις μέρες. Ο Ερμής είναι κόντρα και δεν αφήνει τα πράγματα να γίνουν γρήγορα. Υπομονή.

Πώς να αποκτήσεις τα looks της Φαίης Σκορδά

 

Ζυγός: Ο Δίας για ένα χρόνο θα φέρει εύνοια σε οικονομικά και συναισθηματικά. Παρασκευή και Σάββατο ωραίες μέρες για σας, κάντε συναντήσεις με πρακτικό, οικονομικό χαρακτήρα.

Σκορπιός: Νέοι συνδυασμοί δίνουν κέρδος. Η Σελήνη εξακολουθεί να ευνοεί και να δίνει ώθηση για νέες καταστάσεις. Κλείνοντας η εβδομάδα δεν έχει αρνητικές μέρες για σας. Βαδίστε σε νέα χνάρια και σε όσα επιδιώκετε.

Τοξότης: Όλες οι μηχανές στο φουλ. Ο καθένας από εσάς θα έχει εύνοια στον τομέα που επιθυμεί και δουλεύει πάνω σ’αυτόν. Προετοιμάζετε σημαντικά πράγματα.

Οι καλύτερες κρέμες ματιών σε έκπτωση

 

Αιγόκερως: Ανεβαίνουν οι μετοχές σας. Η νέα Σελήνη έδωσε ώθηση. Στραφείτε τώρα στα αισθηματικά, όχι για να στεναχωριέστε αλλά για να το αλλάξετε, για να πάτε παρακάτω. Αν δεν σας βγαίνει αυτό, ρίξτε το στη δουλειά, το έχετε! Η Παρασκευή καλή μέρα για σας.

Υδροχόος: Υπομονή και τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά. Παρασκευή και Σάββατο ωραίες μέρες για οικονομικά και συναισθηματικά.

Ιχθείς: Ενισχυμένοι από δύναμη και αποφασιστικότητα τώρα. Κλείνετε εκκρεμότητες αυτό το διάστημα.

Οδηγός Αγοράς για plus size κορίτσια

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.