Ζώδια 2019 από τον Κώστα Λεφάκη

Όσα είπε στην εκπομπή «Αταίριαστοι»

Το 2019 θα είναι μια συνέχεια του 2018, πιο σκληρή γιατί κλείνει ένας κύκλος 20ετίας.

Δεν είναι καταστροφική αλλά βασανιστική. Η οικονομία δε θα είναι καλύτερη.

Μετακινείτε ο Ουρανός και φέρνει αλλαγές στην παγκόσμια σκηνή.

Το 2019 είναι μεταβατικό και προπαρασκευαστικό. Θέλει προσοχή, προνοητικότητα και αντίληψη. Να μην έχουμε φρούδες ελπίδες αλλά να στηριζόμαστε στο ρεαλισμό.

Ο χαρακτηρισμός του Κώστα Λεφάκη για το 2019 είναι «ανταρσίες».

Κριός: Αγώνας προόδου. Αφοσιώνεστε σε καριέρα και επαγγελματικά. Σας αφορά η διάκριση, όχι μόνο η επιβίωση. Μεταβατική περίοδος στα συναισθηματικά. Θα θέσετε νέους στόχους για το μέλλον. Μετά το καλοκαίρι θα κερδίσετε «έπαθλα» και θα πετύχετε δύσκολους στόχους στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος: Αιφνιδιαστικές ανακατατάξεις. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των αλλαγών, θα σας κάνει να αλλάξετε θέση και διάθεση. Είστε λίγο σε μια μετέωρη φάση. Μετά τον Μάιο, όμως, οι εξελίξεις θα σας έχουν βοηθήσει και θα σας έχουν βεβαιώσει για όσα πρέπει να κάνετε. Ένα αντίο και μια νέα γνωριμία έρχεται στα ερωτικά. Σημαντικός άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας. Η υγεία και η ψυχολογία καλύτερες το 2019.

Δίδυμος: Βελτίωση σχέσεων. Ο Δίας στον Τοξότη σας βοηθά να βελτιώσετε συνεργασίες και να επεκτείνετε τα όρια σας κοινωνικά. Προσέξτε τις ψευδαισθήσεις και ασάφειες στην καριέρα. Θα διακριθείτε και θα κερδίσετε σε δημοτικότητα.

Καρκίνος: Είστε αντιμέτωποι με τους άλλους. Υποχρεώνεστε να υπακούτε σ’αυτά που σας λένε οι άλλοι. Δεν αγνοείτε τους πιο ισχυρούς από εσάς. Το καλό είναι ότι αρχίζει μια εποχή που ολοκληρώνεται το 2021, μια εποχή που πετυχαίνετε απωθημένα σας επιτέλους.

Λέων: Είστε εκτεθειμένοι αλλά το 2019 είναι καλύτερο από το 2018. Στο ξεκίνημα προσέξτε μην πάρετε λάθος αποφάσεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες. Επενδύστε επιχειρηματικά αυτή τη χρονιά. Η καριέρα θα σας προδώσει λίγο, θα έχετε δύσκολους αντιπάλους.

Παρθένος: Είστε τυχεροί φέτος. Η ενέργεια ρέει. Μπορείτε να διαβιώσετε ευκολότερα στην καθημερινότητά σας.

Ζώδια 2019 από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Ζυγός: Είστε ευαίσθητοι και ψάχνετε στηρίγματα. Πιέσεις από το στενό περιβάλλον έρχονται. Υπακούστε τους κανόνες της δουλειάς και του περιβάλλοντός σας. Τα όρια σας επεκτείνονται φέτος. Νέες συνεργασίες έρχονται.

Σκορπιός: Εσείς θα αντέξετε τώρα και θα αμυνθείτε σωστά. Θα σκοτώσετε αντιπάλους. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και για τα επόμενα χρόνια. Θα έχετε υποστήριξη απ’τους ανθρώπους.

Τοξότης: Είστε οι καβαλάρηδες του ζωδιακού. Θα καλπάσετε περισσότερο φέτος αλλά θα έρθετε αντιμέτωποι με το στενό σας περιβάλλον που θα σας κοστίσουν σε χρήματα και συναίσθημα. Στα προσωπικά σας θα υπάρχει ασάφεια με καλές και δύσκολες περιόδους. Με τον Δία στο ζώδιό σας θα δεχτείτε κατά περιόδους καλή ενέργεια και τύχη.

Ζώδια 2019 από τη Λίτσα Πατέρα

 

Αιγόκερως: Θα αντέξετε την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι πολύ σημαντικές. Θα έχετε αντιξοότητες που όμως τώρα θα είναι πιο εύκολες. Μετά τον Μάιο διευκολύνεστε σε θέματα συναισθηματικά, επιχειρηματικά και δημιουργικής δραστηριότητας.

Υδροχόος: Και καλά και δύσκολα. Παρασκήνιο υπάρχει. Να είστε επιφυλακτικοί σε κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις για να μην αιφνιδιαστείτε. Προσοχή να μην κάνετε οικονομικά λάθη αυτή τη χρονιά.

Ιχθείς: Είστε οι πιο ευνοούμενοι. Οι όψεις είναι αρμονικές και δε θα είστε εκτεθειμένοι στις εκλείψεις της χρονιάς. Θα διακριθείτε επαγγελματικά. Θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερα στα οικονομικά, τα διαχειρίζεστε καλά. Θα κάνετε γνωριμίες και θα έχετε βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις: