Ζώδια 2019 από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Κριός: Το 2019 θα ατενίσετε με αισιοδοξία το μέλλον. Δυσκολίες θα υπάρχουν προφανώς όπως και απαιτητικά διαστήματα. Άλλωστε υπάρχει ακόμα η επιρροή Κρόνου και Πλούτωνα. Υπάρχει, όμως, ένας Δίας στον Τοξότη που ευνοεί τα νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοούνται οι σχέσεις. Μια χρονιά που θα το πάτε λίγο πιο σοβαρά το πράγμα. Είναι μια χρονιά που θα φέρει αλλαγές σε καριέρα και σπίτι. Ο Ουρανός φεύγει από σας 6 Μαρτίου οπότε τα πράγματα θα ησυχάσουν και δε θα έχουν ανατροπές.

Το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη

 

Ταύρος: Η πιο σημαντική αλλαγή το 2019 είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας. Μια μικρή γεύση έχετε πάρει ήδη. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές και ανατροπές στα ξαφνικά. Θα πρέπει να ξεχάσετε λίγο την ανάγκη σας για σταθερότητα. Γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι και δεκτικοί στο νέο που έρχεται. Οι αλλαγές μπορεί να είναι και καλές άλλωστε. Όπως ένας ξαφνικός έρωτας. Οι γεννημένοι τον Απρίλιο θα έχετε περισσότερες αλλαγές. Το 2019 είναι μια χρονιά με καλά νέα στα οικονομικά. Καλές ιδέες μπορούν να αποφέρουν και οικονομικά.

Δίδυμος: Ήρθε μία χρονιά που θα δώσει ευκαιρίες σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Ένας άλλος άνθρωπος φέρνει στη ζωή σας το μαγικό σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Μια νέα συνεργασία έρχεται. Το 2019 είναι μια χρονιά δέσμευσης, γάμου και ενός απογόνου. Οι φετινές εκλείψεις είναι στα οικονομικά σας άρα θα έρθουν σκαμπανεβάσματα και αλλαγές, ίσως όχι αρνητικές αλλαγές όμως.

Καρκίνος: Το 2019 από τη μία έχει τεράστια έμφαση στις σχέσεις, στο γάμο και στις συνεργασίες. Οι εκλείψεις είναι στο δικό σας ζώδιο και στο απέναντι (σχέσεις δηλαδή). Αυτό σημαίνει ότι το 2019 θα είναι η χρονιά που ίσως προκύψει μια νέα κατάσταση στα προσωπικά. Ένας έρωτας νέος ή μια δέσμευση με τον υπάρχοντα έρωτα. Οι σχέσεις γενικά φέτος θα δοκιμαστούν. Από την άλλη, το 2019 αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να επεκτείνετε τις δουλειές σας, να ανοίξετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα. Μια προαγωγή έρχεται. Προβλήματα υγείας φέτος θα λυθούν.

Ζώδια 2019 από τον Κώστα Λεφάκη

 

Λέων: Είναι μια πιο αισιόδοξη χρονιά με έμφαση στη δημιουργία και στον έρωτα. Έμφαση σε παιδιά και επιχειρηματικότητα φέτος. Πιο θετική χρονιά σίγουρα, μετά από χρόνια στασιμότητας. Περισσότερες αλλαγές έρχονται στους γεννημένους τον Ιούλιο που επηρεάζεστε περισσότερο από τον Ουρανό. Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες έρχονται πολύ νωρίς το 2019.

Παρθένος: Το 2019 δίνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας, αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία. Αν θέλετε να αποκτήσετε απογόνους, φέτος είναι μια πολύ καλή χρονιά. Προβλήματα σε οικογενειακές σχέσεις φέτος θα λυθούν. Με τις εκλείψεις της χρονιάς, θέματα ερώτων και προσωπικών σχέσεων θα είναι σε έμφαση. Είναι μια μεταβατική χρονιά το 2019 και προετοιμάζεστε για μια πολύ τυχερή χρονιά που για σας είναι το 2020.

Ζυγός: Είναι μια χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία. Έχει, βέβαια, ένα βαθμό δυσκολίας κυρίως για τους γεννημένους 2ο και 3ο 10ήμερο λόγω Κρόνου και Πλούτωνα. Υπάρχει όμως το μαξιλαράκι ασφαλείας, ο Δίας, που βοηθά να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανακάμψει αυτή τη χρονιά. Οι εκλείψεις της χρονιάς φέτος θα αφορούν την καριέρα και το σπίτι. Εκεί θα υπάρξουν αλλαγές, όχι αναγκαστικά μετακόμιση. Μπορεί π.χ. να συμβιώσετε.

Σκορπιός: Το 2019 δίνει έμφαση στα οικονομικά. Θα αποδώσουν τα οικονομικά σας φέτος. Μια νέα δουλειά θα έχει ένα καλύτερο οικονομικό αντάλλαγμα. Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο θα έχετε από Μάρτιο και μετά τον Ουρανό απέναντί σας. Εκεί θα έρθουν ανατροπές και αλλαγές. Μια σχέση απ’το πουθενά μπορεί να έρθει. Ξαφνικά επίσης μπορεί να προκύψει μια εγκυμοσύνη και αυτή να σας οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σας. Μια καλή χρονιά να ανοίξετε τους ορίζοντές σας επαγγελματικά αλλά ακόμα και να ταξιδέψετε.

Ζώδια 2019 από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Τοξότης: Το 2019 είναι μια ωραία χρονιά. Περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μια περίοδος με εξελίξεις ξεκινά και ευημερία. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να φτιάχνουν. Ο Κρόνος δε σας αφήνει να ανοιχτείτε και σας προσφέρει ωριμότητα στη διαχείριση των οικονομικών. Ο Δίας βοηθά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας. Ο Δίας μπορεί να φέρει τη σχέση που ονειρευόσασταν.

Αιγόκερως: Οι αλλαγές φέτος είναι αναπόφευκτες. Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στο ζώδιό σας, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και γάμο οι εκλείψεις αυτές. Ο Κρόνος θα σας οδηγήσει σε ώριμες αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Θα αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε και ποιους όχι σε επαγγελματικά ή προσωπικά. Σε γενικές γραμμές είναι μια μεταβατική χρονιά αλλά είναι καλύτερη από το 2018.

Ζώδια 2019 από τη Λίτσα Πατέρα

 

Υδροχόος: Έρχεται η στιγμή να επανέλθει η αισιοδοξία και η χαρά στη ζωή σας. Αυτή η χαρά θα έρθει από φίλους και συνεργάτες. Ο κοινωνικός κύκλος σας θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους. Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο θα έχετε αλλαγές από 6 Μαρτίου και μετά σε σπίτι ή καριέρα. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε ακόμα και χώρα. Κάντε το.

Ιχθείς: Όλα για την καριέρα το 2019. Θα αποδώσουν οι προσπάθειες, ο Δίας βοηθά. Με δουλειά θα πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Τύχη και ευελιξία βοηθούν. Οι εκλείψεις της χρονιάς δεν είναι αρνητικές για σας. Αλλαγές έρχονται αλλά όχι κακές. Π.χ. μπορεί να διευρύνετε τον κύκλο σας ή να ερωτευτείτε και να αποκτήσετε έναν απόγονο. Προσοχή στις υπερβολές φέτος, χρειάζεται μέτρο.

Ακόμα πιο αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το 2019: