Τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης και Άρη, από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μία δύσκολη και απαιτητική όψη ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου. Δεν είναι τυχαίο που ανασύρονται πράγματα από το παρελθόν και πέφτει όσο φως μπορεί να πέσει και να ειπωθεί όσο περισσότερη αλήθεια γίνεται.

Η δύσκολη αυτή όψη έχει να κάνει με έντονες έλξεις και απωθήσεις, με εντάσεις και ζήλια.

Τα σταθερά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Κριός: Αυτή η όψη αφορά τις σχέσεις σας. Μια ερωτική ιστορία ή μια φιλική σχέση ανθίζει, τώρα είναι η στιγμή αν έρθετε πιο κοντά. Αν υπήρχε ένα τραύμα του παρελθόντος, τώρα θα λυθεί.

Ταύρος: Στη σύγκρουση αυτή παίρνει μέρος και ο δικός σας κυβερνήτης. Σελήνη απέναντί σας. Φουλ πλανήτες απέναντί σας. Αντιμετωπίζετε καταστάσεις που προκύπτουν με θυμό και υπάρχει μια ένταση στα επαγγελματικά σας. Το κυρίαρχο στοιχείο των ημερών είναι οι διαφωνίες.

Δίδυμοι: Πρέπει να δείτε λάθη που έχετε κάνει στα θέματα δουλειάς. Μην επαναλαμβάνετε συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς που έχει φανεί ότι δεν είναι το σωστό. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης και αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς σε συνεργάτες και φίλους.

Διάβασε επίσης: Ερμής στον Σκορπιό, από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος: Όλες οι σχέσεις ξεκινάνε απ’τον εαυτό μας. Όσο πιο πολύ πιστεύουμε σε μας, τόσο πιο ισότιμες είναι οι σχέσεις, δεν περιμένουμε τους άλλους να μας σώσουν. Αυτό αφορά πολύ εσάς. Σήμερα και αύριο είναι μέρες που μπορείτε να δείτε με ένα άλλο μάτι μια προσωπική σας σχέση. Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική.

Λέων: Έχοντας τον Άρη απέναντί σας και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Σήμερα και αύριο μέρες με πίεση από οικογένεια και δουλειά. Μπορεί και καταστάσεις του παρελθόντος να προκύψουν πάλι και να σας πιέσουν εκ νέου. Προσοχή στην εκμετάλλευση αυτές τις μέρες. Προσοχή στις εντάσεις.

Παρθένος: Θα μπορούσατε να κάνετε ένα βήμα μπροστά τώρα. Να είστε πρόθυμοι, όμως, να ακούσετε τι θέλουν να σας πουν οι άλλοι. Μπορεί η δική σας ιδέα να είναι καλύτερη αλλά ακούστε πρώτα των άλλων. Δεν είναι εύκολες μέρες για κανέναν αλλά για εσάς είναι λιγότερο περίεργες και δύσκολες. Μέσα σε ένα κλίμα έντασης, εσείς θα είστε πιο ήρεμοι απ’τους άλλους.

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Ζυγός: Προσέξτε ιδιαίτερα το κομμάτι των οικονομικών αυτές τις μέρες. Αφήστε τα περί οικονομικών για τον επόμενο μήνα αν γίνεται.

Σκορπιός: Αυτό το πάρτι πλανητών στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο δείχνει ότι βαθιά μέσα σας ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε όλα τα θέματα. Το μόνο πρόβλημα είναι η βιασύνη που σας πιάνει να τα κάνετε όλα τώρα. Η ανάδρομη Αφροδίτη δείχνει ότι δεν έχετε την ανταπόκριση που θέλετε σε ερωτικό επίπεδο. Ωραίες μέρες για να σκεφτείτε τις πράξεις σας και να δείτε το μερίδιο ευθύνης σας σε πολλές καταστάσεις της ζωής σας.

Τοξότης: Μην εμπλακείτε σε θέματα που αφορούν άλλους. Κυρίως για να μην υπάρξουν προβλήματα σε χώρους όπως η δουλειά σας. Επίσης, αυτές οι όψεις αφορούν την αλήθεια άρα μη φοβάστε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Είναι μέρες πιο εσωτερικές και κλειστές για σας.

Διάβασε επίσης: Ανάδρομη Αφροδίτη, από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως: Δεν είναι μέρες για πολύ σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Έχουν μια ένταση αυτές οι μέρες και θα αλλάξετε πολλές φορές γνώμη. Δε θα είστε σίγουροι ποια απόφαση να πάρετε οπότε καλύτερα αφήστε για λίγο τα πράγματα ελεύθερα και έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά. Αυτές οι μέρες ευνοούν πολύ τη συλλογική δουλειά.

Υδροχόος: Ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιό σας και τώρα μπορεί να σας κάνει πολύ πιεστικούς σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της παρόρμησης, χωρίς να σκεφτεί καλά. μιλάει. Αυτές τις μέρες προσέξτε όσα λέτε και να τα έχετε σκεφτεί πολύ καλά.

Ιχθείς: Αυτές οι μέρες παίζουν πολύ με την ψυχολογία σας. Μπορεί να νιώθετε μια αμφισβήτηση σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Πράγματα που μαθαίνετε για ανθρώπους σας θα σας απογοητεύσουν. Αυτή, όμως, είναι η αλήθεια, μην απογοητεύεστε επειδή σας χαλάνε το παραμύθι.

Διάβασε επίσης: Δοκίμασα τη σειρά μακιγιάζ WANTED