Σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μια όψη που δείχνει τάσεις φυγής και ενώ είσαι στη δουλειά σου, είσαι «αλλού». Είναι μια ωραία μέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες και έμπνευση. Γενικά είναι μια μέρα που δεν έχει ιδιαίτερη συγκέντρωση.

Κριός: Δεν έχετε ιδιαίτερη ενέργεια σήμερα. Καλύτερα να διαθέσετε χρόνο να ξεκουραστείτε. Η διαίσθηση σήμερα μιλά δυνατά και είναι κόντρα με τη λογική. Προσοχή λίγο παραπάνω σε οικονομικές δοσοληψίες.

Ταύρος: Αξιοποιήστε αυτή τη μέρα και βάλτε λίγη ομορφιά στη ζωή σας. Κάντε πράγματα να σας τραβήξουν μακριά από τη ρουτίνα. Ο Ταύρος, άλλωστε, είναι ένα ζώδιο που αγαπά την τέχνη.

Δίδυμοι: Υπάρχει μια σύγχυση στα επαγγελματικά τώρα και δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα είχατε κανονίσει. Δεν ξέρετε τι ακριβώς φταίει.

Καρκίνος: Σημερινή μέρα όχι αρνητική. Το μυαλό σας ταξιδεύει πολύ. Σχεδιάστε, λοιπόν, κανένα ταξίδι και γενικά δείτε λίγο το παρακάτω στη ζωή σας.

Λέων: Σημερινή μέρα δεν χρειάζονται ωραιοποιήσεις σε ανθρώπους. Προσοχή και στα οικονομικά θέματα, δεν είναι κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος: Αυτή η όψη γίνεται απέναντί σας και θέλει προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Μπορεί να μην είναι ειλικρινείς οι άλλοι. Προσοχή στις επαφές σας σήμερα.

Ζυγός: Υπάρχει μια σύγχυση σήμερα και η ενέργειά σας θα συγκεντρωθεί στα θέματα της δουλειάς σας. Έρχονται καλές συζητήσεις για τα οικονομικά.

Σκορπιός: Με τις Ποσειδώνιες όψεις στα ερωτικά σας, μόνο ο έρωτας μπορεί να σας ενθουσιάσει και να σας δώσει χαρά. Γενικά, η σημερινή μέρα είναι καλή.

Τοξότης: Αυτή η όψη δεν είναι και πολύ ανεβαστική για σας. Αφορά θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο έχετε την Αφροδίτη στις μοίρες σας και τα πράγματα για σας είναι καλύτερα.

Αιγόκερως: Σήμερα κάτι σκέφτεστε. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με νοητικές εργασίες. Ονειρεύεστε καταστάσεις και σκέφτεστε το παρακάτω στη δουλειά σας. Σκέφτεστε πολύ και ένα ταξίδι.

Υδροχόος: Μέτρια τα πράγματα σήμερα στο κομμάτι της εύνοιας. Προσοχή μην μπλέξετε προσωπικά με οικονομικά. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να δανείσετε και να δανειστείτε χρήματα. Δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες η μέρα.

Ιχθείς: Η φαντασία σας παίζει παιχνίδια και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Προς το βράδυ τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.