Οι σημαντικές ημερομηνίες του καλοκαιριού

Σημείωσε τις καλές ημέρες

Ο ανάδρομος Ερμής και ο ανάδρομος Άρης δεν αφήνουν το φετινό καλοκαίρι σε ησυχία και η Άση Μπήλιου βρήκε τις καλές μέρες του καλοκαιριού και τις παρουσιάζει.

Θετικές μέρες για υπογραφές, συμφωνίες, επισημοποιήσεις σχέσεων, εκδηλώσεις, διακοπές, ταξίδια. Ο καθένας μπορεί να τις αξιοποιήσει όπως το επιθυμεί.

Κριός: Για τον Ιούνιο καλές είναι 19 και 20 του μήνα. Μπορείτε να υπογράψετε πράγματα λόγω του υπέροχου τριγώνου ανάμεσα σε Ερμή και Δία. Μια ενοικίαση ή αγορά ακινήτου είναι εξαιρετική. Τον Ιούλιο στις 5 έχουμε ένα υπερθέαμα όψης με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. 11 και 12 Ιουλίου ωραίες όψεις επίσης. 22 Ιουλίου επίσης πολύ καλή μέρα. Τον Αύγουστο στις 7 είναι μια εξαιρετική ημερομηνία κυρίως για τα ερωτικά λόγω τριγώνου Αφροδίτης και Άρη. Μετά, στις 19 Αυγούστο επίσης καλή μέρα.

Ταύρος: Τον Ιούνιο 19 και 20 Ιουνίου είναι καλές μέρες για υπογραφές συμβολαίων. 22 Ιουνίου μια καλή μέρα για εσάς. 5 και 8 Ιουλίου για να προχωρήσετε με τη σχέση σας. 11 Ιουλίου ιδανική μέρα για κεραυνοβόλους έρωτες λόγω του Ουρανού που σας επηρεάζει. Ευχάριστες ειδήσεις για τους γονείς επίσης. 22 Ιουλίου νέες γνωριμίες με το εξάγωνο Αφροδίτης και Δία. 6 και 7 Αυγούστου καλές ημερομηνίες αλλά δεν αφορούν τα ερωτικά σας αυτή τη φορά. Αφορούν τα επαγγελματικά σας. Συζητήστε και προβάλετε τη δουλειά σας. 19 Αυγούστου θετική ημέρα για νέους στόχους. 25 και 26 Αυγούστου ο Ουρανός κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και είναι καλές μέρες.

Δίδυμοι: 19 και 20 Ιουνίου ο Ερμής συναντάται με τον Δία και κάνει τις ημερομηνίες αυτές θετικές κατευθείαν. 22 Ιουνίου καλή μέρα για προώθηση επαγγελματικών. 10-12 Ιουλίου θετικές όψεις για θέματα οικογένειας ή ακινήτου. 22 Ιουλίου διακοπές σε οικεία μέρη και βελτίωση σχέσεων με συγγενικά πρόσωπα. 5-7 Αυγούστου εξαιρετικές μέρες για φλερτ. 24 και 25 Αυγούστου καλές μέρες επίσης.

Καρκίνος: Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας και 19 και 20 του μήνα συναντά τον Δία σε ωραία όψη. 22 Ιουνίου εξαιρετική μέρα επίσης για νέους στόχους. 5-7 Ιουλίου εξαιρετικές μέρες. 11 Ιουλίου εξαιρετική μέρα επίσης. 22 Ιουλίου ευκαιρίες σε σχέσεις επαγγελματικές ή φιλικές. 7 Αυγούστου οικονομικά ζητήματα λύνονται. 19 Αυγούστου θετική μέρα για έναρξη διακοπών. 24-25 Αυγούστου καλές μέρες για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Λέων: 20-22 Ιουνίου παρασκηνιακές συζητήσεις για θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι ή ακόμα και επαγγελματικά. 5 Ιουλίου σπουδαία μέρα γιατί ο Ήλιος κάνει ωραίο τρίγωνο με τον Δία. 11 Ιουλίου μια επαγγελματική πρόταση θα έχει θετικό αντίκτυπο. 22 Ιουλίου θετική μέρα για τα οικονομικά σας. 7 Αυγούστου θετική μέρα για έναρξη διακοπών με την Αφροδίτη στον Ζυγό που σας ταιριάζει πολύ. 18 Αυγούστου καλή μέρα για ευχάριστες συζητήσεις. 25 Αυγούστου θετική μέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις.

Παρθένος: 19-20 Ιουνίου καλές μέρες για επαγγελματικές συζητήσεις, νομικά θέματα και ταξίδια. 5 Ιουλίου θετικότερη μέρα του καλοκαιριού για ό,τι έχει να κάνει με ταξίδια και επαφές. 11 Ιουλίου μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας. 22-25 Ιουλίου εξαιρετικές μέρες με Αφροδίτη στο ζώδιό σας. 7 και 8 Αυγούστου θετικές μέρες για οικονομικά και θέματα υγείας. 18 Αυγούστου καλή μέρα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε καλή όψη. 24-25 Αυγούστου καλές μέρες για ταξίδια.

Ζυγός: 22 Ιουνίου θετική μέρα για τα οικονομικά και την καριέρα σας. 26 Ιουνίου οικονομικές ευκαιρίες αλλά και για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο. 4, 5 και 8 Ιουλίου καλές μέρες για καριέρα και οικονομικά. 14 Ιουλίου καλή μέρα όπως και 22 Ιουλίου. Μετά τις 6-7 Αυγούστου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. 13-15 Αυγούστου ωραίες μέρες για έναρξη διακοπών. 18 Αυγούστου καλή μέρα για συζητήσεις και έκφραση συναισθημάτων. 24-25 Αυγούστου προτείνετε νέες επαγγελματικές ιδέες.

Σκορπιός: 19 και 20 Ιουνίου καλές μέρες για, οι καλύτερες του μήνα. 5 και 8 Ιουλίου καλές μέρες για αποφάσεις. 11 Ιουλίου θετική μέρα σε φιλικές σχέσεις. 20-22 Ιουλίου ιδανικές μέρες για να χαλαρώσετε. 18-19 Αυγούστου θετικές μέρες για ερωτικά και συζήτηση επαγγελματικών προτάσεων. 25 Αυγούστου καλή μέρα.

Τοξότης: 22 Ιουνίου θετική μέρα για συζητήσεις στα επαγγελματικά σας. 4-5 Ιουλίου με τον Δία σε εξαιρετική όψη με τον Ήλιο. 21-23 Ιουλίου καλές μέρες για τα επαγγελματικά σας. 7 Αυγούστου ξεκινάνε τα ωραία για σας. 18-19 Αυγούστου επίσης εξαιρετικές μέρες και για θέματα σπιτιού. 24-25 Αυγούστου καλές μέρες για επαγγελματικές προτάσεις.

Αιγόκερως: 19 και 20 Ιουνίου καλές μέρες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. 22 Ιουνίου επίσης θετική μέρα. 4, 5 και 8 Ιουλίου καλές ημέρες επίσης ακόμα και για επισημοποίηση σχέσεων. 11 Ιουλίου κάτι αναπάντεχο προκύπτει και είναι ωραία μέρα για έξοδο. 21 και 22 Ιουλίου καλές μέρες για έναρξη διακοπών. 12 Αυγούστου καλή μέρα για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. 19 Αυγούστου καλή μέρα για μετακινήσεις. 25 Αυγούστου καλή μέρα για νέα ιδέα στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος: 22 Ιουνίου εξαιρετική μέρα για οικογενειακά και επαγγελματικά. 5-8 Ιουλίου επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις θα έχουν καλή τροπή. 22 Ιουλίου καλή ημέρα για επαγγελματικά. 6-7 Αυγούστου αρχίζουν τα ωραία για σας στα ερωτικά με ένα θεαματικό τρίγωνο Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στο ζώδιό σας. 18-19 Αυγούστου καλές μέρες για οικονομικά. 24 και 25 Αυγούστου καλές μέρες για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Ιχθείς: 19 και 20 Ιουνίου θα πρέπει να συζητήσετε ό,τι αφορά σπουδές, αγοραπωλησίες και προσωπικά θέματα. 22 Ιουνίου θα προωθήσετε τη δουλειά σας ή θα προκύψει ένα ταξίδι. 5 Ιουλίου εξαιρετική μέρα για μια ερωτική σχέση. 8, 11, 13, 14 Ιουλίου θετικές μέρες με προσκλήσεις αλλά και νέες γνωριμίες. 22-24 Ιουλίου εξαιρετικές ημέρες για συζητήσεις στα επαγγελματικά, σχέσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις. 18 και 19 Αυγούστου θετικές μέρες για το μέλλον σας, σχέσεις, ταξίδια. 25 Αυγούστου καλή μέρα για οτιδήποτε διαφορετικό θέλετε να κάνετε στο μέλλον.

***από τη στήλη της Άσης Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚούΚου».