Τα σημάδια για να καταλάβεις ότι έρχεται ο χωρισμός

Κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά λίγο πριν χωρίσει

Η Άση Μπήλιου μαζί με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη αναλύουν ποια είναι τα σημάδια, που δίνουν τα ζώδια, πριν πουν το τελευταίο αντίο.

Κριός: Είναι εκδηλωτικοί όταν είναι σε σχέση. Όταν τον δεις να μην πολυασχολείται μαζί του και να μη σε κυνηγάει, τότε κάτι παίζει. Προσοχή όταν έχει πολλά νεύρα και παύει να είναι γενναιόδωρος.

Ταύρος: Είναι άτομα των αισθήσεων. Τους αρέσει να αγγίζουν, να κρατάνε αγκαλιά. Όταν νιώσετε απόσταση από κείνους και η μαγειρική σταματάει, τότε βαρέθηκαν και ετοιμάζονται προς την έξοδο.

Δίδυμος: Όταν αραιώνει η επικοινωνία μαζί τους, πρέπει να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Κανονικά στέλνουν πολλά μηνύματα μέσα στη μέρα, παίρνουν πολλά τηλέφωνα. Αν όχι, τότε…

Καρκίνος: Στην αρχή της σχέσης δυσκολεύεσαι να τον ξεκλειδώσεις και πριν τον χωρισμό ξανακλείνει πάλι. Λέει ψεματάκια για να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις και ευθύνες.

Λέων: Είναι το ζώδιο που θέλει να θαυμάζει τον άλλον αλλά και να τον θαυμάζει ο σύντροφός του. Όταν αυτό σταματά και νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους τότε μάλλον ψάχνουν κάποιον άλλον να τους θαυμάσει… και να θαυμάσουν.

Παρθένος: Είναι ένα εκφραστικό ζώδιο. Κριτικάρει μεν αλλά τα λέει κιόλας γενικά. Οι πολύ συχνοί τσακωμοί και οι πικρόχολες κριτικές δείχνουν χωρισμός γι’αυτό το ζώδιο.

Ζυγός: Θέλουν γενικά να μοιράζονται τα πάντα. Όταν αποφεύγουν εκδηλώσεις αγάπης μπροστά σε κόσμο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σκορπιός: Ξεκινάνε να σε πληγώνουν πριν καν φύγουν. Σκληραίνει η συμπεριφορά τους απέναντί σου. Λένε συνέχεια τα αρνητικά σου και σε κρατάνε σε απόσταση, σε διώχνουν στην ουσία.

Τοξότης: Οι ταξιδιάρηδες Τοξότες όταν αρχίσουν να κάνουν σχέδια με φίλους τότε τα πράγματα πάνε πολύ λάθος και άσχημα για τη σχέση σας.

Αιγόκερως: Είναι πολύ προστατευτικοί προς τη σχέση τους, έχουν σεβασμό. Όταν δεις ξαφνικά ότι δεν νοιάζεται πώς θα φανεί η σχέση προς τα έξω, τότε τα πράγματα τελειώνουν μέσα του.

Υδροχόος: Όταν ξαφνικά γίνεται κολλητός σας, τότε το ερωτικό πεθαίνει μέσα τους και χάνεται η σχέση. Όταν, επίσης, σταματά να μοιράζεται ιδέες και σκέψεις, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Ιχθείς: Σιγά σιγά εξαφανίζεται, χάνεται, κλείνεται λίγο στον εαυτό του. «Δεν το είδα ότι έπαιρνες τηλ» είναι μια ατάκα που μπορεί να ακούσεις πολύ.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.