Σελήνη στους Ιχθείς: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Σε σύνοδο με Ποσειδώνα η σημερινή Σελήνη και κάνει δύσκολο να συγκεντρωθούμε σήμερα. Το μυαλό τείνει να φεύγει, να ταξιδεύει. Νιώθουμε ότι δεν έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια να καταφέρουμε όσα πρέπει. Αφήστε λίγο ελαφρά να βγουν οι υποχρεώσεις σήμερα.

Κριός: Άνθρωποι σας προσεγγίζουν τώρα για να τους βοηθήσετε. Μην είστε επικριτικοί. Καλύτερα να είστε λίγο συμπονετικοί. Δείτε τι έχουν να σας πουν. Πάρτε λίγο το χρόνο σας και μην προσπαθήσετε σήμερα να δώσετε όλες τις λύσεις.

Ταύρος: Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα είναι στο κομμάτι της συλλογικής δουλειάς. Προσοχή αν στην ομάδα που ανήκετε υπάρχει ισότητα και αν τα βάρη μοιράζονται σωστά. Μην επωμίζεστε βάρη που δε σας αναλογούν.

Δίδυμος: Η Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι σας που αφορά την καριέρα. Σε σύνοδο με Ποσειδώνα τώρα σκέφτεστε αν η δουλειά που κάνετε είναι αυτή που όντως σας αρέσει. Αμφισβητείτε λίγο τις καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείτε αντί να κάνετε αλλαγή δουλειάς, να αποκτήσετε μια διαφορετική προσέγγιση απέναντι στη δουλειά και στον τρόπο που δουλεύετε.

Καρκίνος: Προσοχή στην ανεκτικότητα σήμερα. Προσοχή στα όριά σας όταν κάποιοι άνθρωποι σας συμπεριφέρονται όπως εκείνοι θέλουν, χωρίς να είναι σωστό. Μην τους δικαιολογείτε συνεχώς.

Λέων: Σήμερα υπάρχει ένα διάχυτο άγχος και ένα στρεσάρισμα. Ενδεχομένως έχετε στο μυαλό σας υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να γίνουν. Όμως το να βιάζεστε τώρα, δεν οδηγεί κάπου. Οργανώστε ένα χρονοδιάγραμμα και βάλτε για λίγο αργότερα τη λύση ενός προβλήματος.

Παρθένος: Η μέρα θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Εξερευνώντας τις στενές σας σχέσεις», κάθε είδους. Ίσως θεωρείτε δεδομένους ανθρώπους που σας στηρίζουν και δίνετε την ενέργειά σας αλλού.

Ζυγός: Άλλο το ιδεατό και άλλο το πρακτικό. Για να συντονιστούν αυτά χρειάζεται περισσότερος κόπος κάποιες φορές. Επαγγελματικά και υγεία επηρεάζονται. Δώστε ενέργεια για να φτάσετε εκεί που θέλετε, δεν είναι εύκολο.

Σκορπιός: Η Σελήνη είναι στο κομμάτι των προσωπικών σας σχέσεων. Αν νιώθετε ότι στα ερωτικά σας παίζεται ένα παιχνίδι, γάτας-ποντικού, ίσως να πρέπει να αλλάξετε ρόλο τώρα και θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Τοξότης: Η Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Στο σπίτι θα θέλατε να είστε σήμερα και να περάσετε εκεί το χρόνο σας. Είναι μια μέρα που θέλει προσπάθεια για να μην πιεστείτε. Μη σκέφτεστε το παρελθόν, μην κάνετε τέτοιου είδους «ανασκαφές».

Αιγόκερως: Είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να μην παίξετε τον «σωτήρα». Ενδιαφέρεστε να σώσετε τους άλλους περισσότερο απ’ότι οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Υδροχόος: Ο Ποσειδώνας και οι Ιχθείς για σας συνδέονται με τη συγχώρεση. Είναι μια βοηθητική μέρα να συγχωρήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη επίσης. Τα πολλά πρακτικά αφήστε τα για άλλη μέρα. Σήμερα θέλουν προσοχή τα οικονομικά, κυρίως μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Ιχθείς: Καλή η μετριοπάθεια αλλά δε βοηθά πάντα και παντού. Κάποιες φορές πρέπει να βγαίνεις μπροστά και να υπενθυμίζεις πόσο έχεις συμβάλει σε καταστάσεις.


 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.