Σελήνη στους Ιχθείς: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Οι λέξεις κλειδιά γι’αυτή τη Σελήνη είναι διαίσθηση, καλλιτεχνία, πίστη, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είναι μια περίοδος με μικρά εκνευριστικά πράγματα στην καθημερινότητα οπότε τη σημερινή Σελήνη εκμεταλλευτείτε την.

Κριός: Ωραίες όψεις σήμερα, με λιγότερες δυσκολίες. Σήμερα και αύριο είναι δύο μέρες για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία σας, να ξεκουραστείτε. Χαλαρώστε λίγο το πρόγραμμά σας σήμερα.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα είναι δραστήρια για σας, με έντονη κοινωνικότητα. Εργάζεστε για κοινούς σκοπούς, έχετε συζητήσεις, συναντήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Δείτε μήπως ιδέες άλλων μπορούν τώρα να σας βοηθήσουν.

Δίδυμος: Η Σελήνη αυτή δε σας ταιριάζει τόσο πολύ. Αφορά πολύ τα επαγγελματικά σας τώρα. Θα ολοκληρώσετε εκκρεμότητες σήμερα και θα βγάλετε πολλή δουλειά. Μην πιέσετε πολύ τα πράγματα σήμερα να γίνετε πολύ αποδοτικοί.

Καρκίνος: Σήμερα σκέφτεστε πιο μελλοντικά και όχι μόνο το «εδώ και τώρα». Αν θέλετε να δείτε πράγματα που μπορούν να γίνουν μελλοντικά, μπορείτε πιο εύκολα να τα τακτοποιήσετε σήμερα.

Λέων: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο τώρα. Όχι με αρνητικό τρόπο. Μπορείτε τώρα να κάνετε καλές διαπραγματεύσεις. Να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες.

Παρθένος: Η Σελήνη απέναντί σας και αφορά θέματα σχέσεων. Αναθεωρείτε καταστάσεις. Πάντα συμβαίνει αυτό με τον ανάδρομο Ερμή. Δεν βλέπετε ξεκάθαρα, όμως, τι συμβαίνει στην απέναντι όχθη. Υπάρχουν καλές προοπτικές για νέα πράγματα, νέες σχέσεις και συνεργασίες. Μαζέψτε πληροφορίες τώρα.

Ζυγός: Σημερινή μέρα φέρνει υποχρεώσεις στο προσκήνιο. Επαγγελματικές και μη. Τα πράγματα όμως θα βγουν πιο εύκολα.

Σκορπιός: Είναι μια περίοδος που γυρνάνε πολλά πράγματα από το παρελθόν. Οι προοπτικές γενικά είναι θετικές για σας. Δεν δημιουργεί κάτι κακό ο Ερμής, πέρα από μια βαβούρα. Μπορεί τώρα να ξεδιαλύνει πράγματα ο ανάδρομος.

Τοξότης: Είναι μια περίοδος που παίζει με την ψυχολογία σας. Εμπιστευτείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή σας, υπάρχει λόγος.

Αιγόκερως: Η σημερινή μέρα έχει σκέψεις για μετακινήσεις, ταξίδια και επαγγελματικά ραντεβού. Μην ξεχνάτε ότι είναι μια περίοδος που δεν ξεδιαλύνονται ακριβώς τα ζητήματα. Μπορεί να κάνετε ραντεβού αλλά να μην έχετε απόλυτη εικόνα για το αν π.χ. θα πάρετε τη δουλειά. Μετά τις 20 Νοεμβρίου ξεκινά μια πολύ ωραία περίοδος για σας.

Υδροχόος: Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο. Πιέζεστε λίγο. Η σημερινή και η αυριανή μέρα έχουν κάτι θετικό. Καλές ειδήσεις μπορεί να προκύψουν τώρα και να σας ξε-αγχώσουν. Ένα θέμα που δημιουργούσε αγωνία τώρα ξεμπλοκάρει.

Ιχθείς: Είστε στο επίκεντρο τώρα. Κάνει ωραίες όψεις η Σελήνη από το ζώδιό σας.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.