Σελήνη στους Διδύμους: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Πολύ επικοινωνιακή και ανάλαφρη η σημερινή Σελήνη. Είναι μια καλή μέρα και μπορούμε πιο εύκολα να δείξουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Κριός: Σήμερα πρέπει να προσέξετε να προσεγγίζετε τα πράγματα ανοιχτόμυαλα χωρίς να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Συζητήστε θέματα σήμερα.

Ταύρος: Είναι μια πιο ξεκούραστη μέρα συγκριτικά με τις προηγούμενες. Η σημερινή μέρα φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικών και αν θέλετε να γίνετε πιο διεκδικητικοί.

Δίδυμος: Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και το φως είναι πάνω σας. Ειδικά αν θέλετε να ξεχωρίσετε. Δεν έχετε λόγο να μην τραβήξετε την προσοχή τώρα. Είναι μια μέρα για να βγείτε, να γνωρίσετε και να φλερτάρετε.

Καρκίνος: Η Σελήνη έχει πάρει θέση σε ένα πιο ψυχολογικό σας κομμάτι τώρα. Προσοχή μη σας τρώει το μέσα σας. Τώρα δεν έχετε πολλή ενέργεια να τελειώνετε καταστάσεις.

Λέων: Διευκολύνσεις στην επικοινωνία τώρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε όσα θέλετε και να πείσετε τους άλλους για όσα επιθυμείτε. Μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας.

Παρθένος: Σημερινή μέρα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα στα επαγγελματικά. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές και διλήμματα τώρα στη δουλειά σας.

Ζυγός: Η σημερινή μέρα είναι καλή για επικοινωνία και να βρεθείτε με ανθρώπους. Είναι μια μέρα που μπορεί να παίζει ο παράγοντας «ταξίδι».

Σκορπιός: Σημερινή μέρα έχει να κάνει με οικονομικά. Τα συζητάτε, τα διαπραγματεύεστε. Δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για σας. Σε σχέση με τις προηγούμενες, η σημερινή είναι κάπως ευχάριστη.

Τοξότης: Η Σελήνη παίρνει θέση απέναντί σας άρα οι σχέσεις σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Ενδεχομένως χρειάζεται λίγος περισσότερος χρόνος για να ανθίσει μια σχέση, όποιας φύσεως.

Αιγόκερως: Είναι μια μέρα που σας απασχολούν τα πρακτικά ζητήματα. Δουλειά και συζητήσεις τώρα. Δεν είναι δύσκολα τα πράγματα όμως.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα θετική με τη Σελήνη αυτή αλλά και το τρίγωνο του Άρη στο Ζυγό. Δίνει ευκαιρίες για δημιουργία αλλά και διασκέδαση. Ασχολείστε τώρα με το παρακάτω στη δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή σε κάθε επίπεδο.

Ιχθείς: Σημερινή μέρα είναι λίγο πιο απαιτητική. Θέματα σπιτιού και οικογένειας σας απασχολούν τώρα.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.