Σελήνη στους Διδύμους: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Σελήνη βρίσκεται σε ένα επικοινωνιακό ζώδιο αλλά κάνει μια όψη με τον Ποσειδώνα και δημιουργείται ένα μπέρδεμα. Υπάρχει ένα χάος στις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Η μέρα παίζει κάπως και με την ψυχολογία μας.

Κριός: Η Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι σας που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις και διαπραγματεύσεις. Κάνετε συζητήσεις επαγγελματικών αλλά υπάρχει ακόμα ένα μπέρδεμα. Δεν υπάρχει ευδιάκριτη λύση. Να είστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνετε σήμερα.

Ταύρος: Σήμερα μπορεί να πιεστείτε στα οικονομικά. Ίσως υπάρχει μια θολούρα γενικά. Προσοχή πώς επικοινωνείτε τους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε πράγματα και σίγουρα προσοχή σε παρεξηγήσεις.

Δίδυμος: Πρέπει τώρα να δραστηριοποιηθείτε. Μη δίνετε μεγάλη σημασία στους άλλους, σε όσους σας επηρεάζουν στα επαγγελματικά σας. Οι κριτικές των άλλων είναι για το δικό τους συμφέρον, μην τα παίρνετε κατάκαρδα.

Καρκίνος: Τώρα η ψυχολογία σας λίγο πριν την Πανσέληνο είναι πιο ευάλωτη. Ίσως νιώθετε και μια σωματική αδυναμία. Έχετε μια ατονία. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας σήμερα.

Λέων: Πιο κοινωνική και δραστήρια αυτή η μέρα. Νιώθετε ότι λαμβάνετε αντικρουόμενα μηνύματα από συνεργάτες και φίλους. Κάτι δε σας κολλάει μέσα σας. Συμπεριφορές των άλλων, τώρα σας μπερδεύουν.

Παρθένος: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας απασχολούν τη σημερινή μέρα. Είναι μια μέρα που η πίεση δεν αποφέρει αποτελέσματα όμως. Τη σημερινή μέρα η προσοχή σας είναι λίγο διασπασμένη.

Ζυγός: Υπάρχουν πράγματα που σας αγχώνουν. Εξελίξεις στα επαγγελματικά δείχνουν αμφίρροπες καταστάσεις αλλά πολύ σύντομα όλο αυτό ξεκαθαρίζει γι’αυτό μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’όσο πρέπει. Η Σελήνη αυτή δεν είναι σε ένα αρνητικό ζώδιο προς εσάς. Δίνει έμφαση σε επικοινωνία, σπουδών, ταξιδιών και στόχων.

Σκορπιός: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να προκύπτει μια νέα πηγή εσόδων. Δείτε καλύτερα τώρα λεπτομέρειες σε οικονομικές συμφωνίες, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, λογαριασμούς. Εύκολα γίνονται μπερδέματα σήμερα οπότε να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης: Αναθεωρήσεις σε σχέσεις τώρα. Ίσως, όμως, δεν τα βλέπετε ξεκάθαρα όλα. Υπάρχουν προοπτικές για νέα πράγματα, νέες σχέσεις, γνωριμίες και συνεργασίες. Μη βιαστείτε όμως.

Αιγόκερως: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα δουλειάς σας αγχώνουν. Πρέπει όλα αυτά να μπουν σε τάξη. Η έκλειψη είναι δίπλα και πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι.

Υδροχόος: Η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα. Σχέσεις νέες, σχέσεις παλιές, γενικά σχέσεις κάθε είδους. Τα θέματα των σχέσεων γενικά σας προβληματίζουν περισσότερο. Βέβαια, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρίνετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας.

Ιχθείς: Θέματα σπιτιού και οικογένειας σας απασχολούν τώρα. Είναι μια απαιτητική περίοδος για σας τώρα. Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει μια εναλλασσόμενη ψυχολογική διάθεση. Μην παίρνετε τώρα αποφάσεις για ανθρώπους και δουλειές.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed