Σελήνη στους Διδύμους από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις από το «Πρωινό»

Καλή μέρα για επικοινωνία μέσα σε μια εκρηκτική περίοδο. Προσοχή στις εντάσεις. Ο Άρης αγγίζει τον Ουρανό και από αύριο θα είναι στον Ταύρο άρα θα εμφανιστούν οικονομικά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Ο Ήλιος είναι στον Υδροχόο και μπορούμε να βλέπουμε μπροστά και να είμαστε προοδευτικοί.

Κριός: Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας και παίρνει μαζί του τις εντάσεις. Σήμερα είναι καλή μέρα για να ‘ρθείτε σε επαφή με ανθρώπους σας αλλά και συνεργάτες. Φίλοι σας βοηθούν. Ευχάριστη κοινωνική ζωή τώρα.

Ταύρος: Ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σας και φέρνει αδρεναλίνη και ανεβάζει στροφές. Τα επαγγελματικά σας απασχολούν στην καθημερινότητά σας. Συλλογική δουλειά μπορεί να σας φέρει νέες ιδέες.

Δίδυμος: Θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Καλή Σελήνη για σας, έχετε επαγγελματικά και κοινωνικά να ρυθμίσετε. Ρυθμίστε οικονομικά θέματα όπως εφορίες, δάνεια και ασφάλειες.

Καρκίνος: Είναι ωραίες μέρες για να συζητήσετε, να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα. Αρχίζει μια περίοδος με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να βοηθούν.

Λέων: Είναι μέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε, να δείτε φίλους και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μην τρέχετε με το αυτοκίνητο.

Παρθένος: Κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα, όχι πως είναι άσχημες. Η όψη του Άρη θα σας βοηθήσει να αγωνιστείτε το επόμενο διάστημα για θέματα δουλειάς και υγείας. Η συναισθηματική σας ζωή αυτό το διάστημα είναι καλή.

Ζυγός: Πολύ ωραία Σελήνη. Κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ταξίδια. Επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ο χώρος της δουλειάς υπόσχεται πολλά.

Σκορπιός: Θα πρέπει να ρυθμίσετε σημαντικά οικονομικά θέματα. Προσοχή μην έρθετε σε διένεξεη με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες τώρα που ο Άρης περνά απέναντί σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Τοξότης: Η Σελήνη απέναντί σας σημαίνει ότι έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφο και τους συνεργάτες. Έχετε κάποιες διαφωνίες που τώρα μπορούν να συζητηθούν πιο ωραία. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Αιγόκερως: Καλές μέρες να ασχοληθείτε με δουλειά και υγεία. Τώρα, επίσης, νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις. Επιχειρηματικές δράσεις μπορούν τώρα να ανθίσουν και να ολοκληρωθούν/πραγματοποιηθούν στο τέλος του χρόνου.

Υδροχόος: Λίγες μέρες ακόμα ο Ήλιος στο ζώδιό σας. Σήμερα θα ασχοληθείτε με παιδιά, ερωτικό σύντροφο και δημιουργικά σχέδια. Ο Δίας δίνει κάτι και βοηθά τα σχέδιά σας.

Ιχθείς: Θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την ακίνητή σας περιουσίας. Αρχίζει μια περίοδος δράσης που δε θα έχετε χρόνο ούτε να κοιμηθείτε. Η Αφροδίτη σας προτρέπει να είστε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.