Σελήνη στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα που το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Τότε μπορεί να έρθουν ανατροπές που μπορεί να σας ταράξουν, όχι αναγκαστικά κακές όμως.

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που ολοκληρώνεται η αντίθεση Ποσειδώνα Ήλιου. Ο Ποσειδώνας αφορά το όνειρο, την εξιδανίκευση αλλά και τη σύγχυση. Στο χάος του Ποσειδώνα δεν βλέπουμε όλα τα στοιχεία άρα παίρνουμε τη λάθος απόφαση. Σήμερα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα από αύριο.

Κριός: Σελήνη φιλική προς εσάς. Οι φίλοι σας παίζουν σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα, σας βγάζουν από τα δύσκολα με τις συμβουλές τους. Όταν έχουμε όψεις με Ποσειδώνα, υπάρχει μια σύγχυση οπότε αν νιώθετε μπερδεμένοι, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.

Ταύρος: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, λίγο πιο προσεκτικά το μεσημέρι με το τετράγωνο Σελήνης Ουρανού. Απρόοπτα και αλλαγές μπορεί να έρθουν. Η Σελήνη της ημέρας δείχνει πως τα δίνετε όλα στη δουλειά και την καριέρα.

Δίδυμος: Σελήνη φιλική σήμερα προς εσάς. Όταν υπάρχουν πλανήτες όπως ο Άρης σε κόντρα με το ζώδιό μας κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες αλλά η Σελήνη σήμερα σας σώζει λίγο. Εύνοια σε θέματα σχέσεων, σπουδών και εξωτερικού.

Καρκίνος: Σελήνη στον Υδροχόο σας ρίχνει στα βαθιά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θέματα οικονομικών ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να θέλετε να πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με θέματα σπουδών και σχεδίων.

Λέων: Σελήνη απέναντί σας άρα στον τομέα που αφορά τους άλλους. Μπορεί να έχετε περισσότερες απαιτήσεις που πρέπει να καλύψετε, απαιτήσεις άλλων. Το μεσημέρι κάτι έκτακτο μπορεί να προκύψει. Είναι μια μέρα που έχει να κάνει με τον Ποσειδώνα άρα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα, ειδικά στα οικονομικά.

Παρθένος: Η Σελήνη αυτή δείχνει μια επιφυλακτικότητα απέναντι στις σχέσεις. Έχετε ταλαιπωρηθεί στο κομμάτι των σχέσεών σας τα τελευταία χρόνια. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου. Να προσέχετε για όσα φαίνονται καλά για να ‘ναι αληθινά.

Ζυγός: Γενικά θα έχετε αυτές τις μέρες κάποιες μικρές δυσκολίες αλλά την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα φτιάχνουν. Αν τώρα νιώθετε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα, θα φτιάξει αυτό σε λίγες μέρες. Η σύγχυση που βιώνετε είναι πολύ προσωρινή.

Σκορπιός: Η Σελήνη στον Υδροχόο άρα για σας η οικογένεια και το σπίτι. Αυτά τα θέματα σας απασχολούν τώρα. Απρόοπτα και όσα δεν είχατε υπολογίσει τροποποιούν το πρόγραμμά σας. Αυτή η όψη Ήλιου Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να ταξιδέψετε με το μυαλό.

Τοξότης: Σήμερα είναι μια αρκετά πιο ευχάριστη μέρα. Η επικοινωνία είναι το φόρτε σας σήμερα και αύριο. Είναι από τις θετικές μέρες τώρα αυτή. Αν έχετε γενέθλια από 5 έως 10 Δεκέμβρη δεν είναι κατάλληλη μέρα για αποφάσεις.

Αιγόκερως: Αναλαμβάνετε ευθύνες, θέτετε υψηλούς στόχους. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να καταφέρετε πράγματα σπαταλώντας λιγότερη ενέργεια. Σήμερα και αύριο είναι μέρες για να ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά και πρακτικά ζητήματα. Μπορεί να προκύψουν και κάποια νέα περί οικονομικών προς το μεσημέρι.

Υδροχόος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας άρα πιο δική σας η σημερινή μέρα. Περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και περισσότερο άγχος. Περισσότερα απρόοπτα προς το μεσημέρι. Επείγουσες καταστάσεις θα ζητήσουν μια λύση από σας. Αποφύγετε αποφάσεις περί οικονομικών και μην κάνετε αντίστοιχες συζητήσεις.

Ιχθείς: Η Σελήνη στον Υδροχόο μπαίνει σε «σκοτεινά» ύδατα για σας. Νιώθετε κουρασμένοι. Θέλετε λίγη ξεκούραση και απομόνωση. Είναι μια ανάγκη σας αυτή τώρα. Θέλετε τον χρόνο σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ασχοληθείτε πιο πολύ με τα προσωπικά σας και θέματα υγείας.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.