Σελήνη στον Λέοντα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή έχει ήδη ξεκινήσει και μικροπροβλήματα εμφανίζονται σε επικοινωνία και ταξίδια. Μικρά εκνευριστικά θεματάκια.

Κριός: Η Σελήνη αυτή είναι φιλική προς εσάς. Η σημερινή και η αυριανή μέρα θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες. Μπορεί να είστε σε μια φάση εγρήγορσης σε θέματα δουλειάς και σπιτιού. Η σημερινή μέρα δεν είναι από τις αρνητικές. Έχει μια πιο φιλική Σελήνη. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από χθες, προβληματάκια σχέσεων μπορεί τώρα να σας βγάζουν πιο έντονα συναισθήματα, φοβίες, εμμονές, εντάσεις.

Ταύρος: Η Σελήνη αυτή σαφώς κάνει τη μέρα πιο απαιτητική για σας. Ο Ερμής που είναι στη σκιά του πριν γίνει ανάδρομος ζητά να δώσεις προσοχή σε επικοινωνία, επαγγελματικά και θέματα σπιτιού για να μη γίνουν λάθη και παρεξηγήσεις. Ειδικά οι γεννημένοι τον Απρίλιο επηρεάζεστε περισσότερο. Οι μέρες αυτές τώρα είναι λίγο πιο φορτισμένες.

Δίδυμος: Πιο άνετη μέρα η σημερινή για σας. Σήμερα και αύριο μπορείτε να κανονίσετε εξόδους. Προσοχή, όμως, σε συζητήσεις. Μια λέξη που θα πείτε ή μια αντίδρασή σας μπορεί να φέρουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Θα χάσετε και το δίκιο σας αν επιμείνετε. Προσοχή στη διαχείριση της συμπεριφοράς σας.

Καρκίνος: Μπορεί να σας απασχολούν κάποια ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και να δημιουργούν πίεση και εκνευρισμό. Μπορεί να θεωρείτε ότι κάτι πρέπει να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο και όλο αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες. Καλύτερες οι προδιαγραφές σε ερωτικά και προσωπικά.

Λέων: Σελήνη στο δικό σας ζώδιο τώρα. Οι γεννημένοι τον Ιούλιο έχετε μεγαλύτερο στρεσάρισμα και αγωνία αυτές τις μέρες. Προσοχή πώς επικοινωνείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Είναι μέρες που θα μπορούσαν να δώσουν ευκαιρίες στα οικονομικά.

Παρθένος: Σήμερα και αύριο η προσοχή στρέφεται στα πιο προσωπικά σας ζητήματα. Είναι, επίσης, καλές μέρες για να προετοιμάσετε το μέλλον σας, να κάνετε σχέδια και να τα βάλετε κάτω για να δείτε πώς θα πραγματοποιηθούν. Προσοχή στα μυστικά σας.

Ζυγός: Σημερινή μέρα είναι από τις ευνοϊκές της εβδομάδας. Μπορείτε να τακτοποιήσετε επαγγελματικά αλλά και να το ρίξετε λίγο έξω. Είναι μέρες που σας πάει η συλλογική δουλειά, ασχολείστε περισσότερο με συνεργάτες και τους ανθρώπους σας. Είναι μέρες που προάγουν το «μαζί».

Σκορπιός: Είναι μια μέρα που πρέπει να επικεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς. Άγχος, αγωνίες, πράγματα που πρέπει να γίνουν τώρα για να μπορέσετε το ΣΚ να το ρίξετε έξω ή να ξεκουραστείτε. Σημερινή μέρα λίγο πιο προσεκτικά για να μην ανεβούν οι τόνοι με συνεργάτες.

Τοξότης: Σημερινή μέρα πιο θετική με τη Σελήνη αυτή. Τώρα, σήμερα και αύριο, θα είστε πιο αποτελεσματικοί σε θέματα δουλειάς και θα έχετε χρόνο να διαθέσετε σε όσους αγαπάτε. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για το ΣΚ, θα είναι πιο πιεστικά τα πράγματα για σας.

Αιγόκερως: Σημερινή και αυριανή μέρα δίνουν έμφαση στα οικονομικά. Κοιτάξτε αν υπάρχει κάτι σε οικονομικό επίπεδο να το κάνετε τώρα και να μην το αφήσετε για πιο μετά. Υπάρχει μια πιθανότητα για τους γεννημένους αρχές του ζωδίου να υπάρχει ένα πιο έντονο συναίσθημα στις πολύ προσωπικές υποθέσεις.

Υδροχόος: Σήμερα και αύριο η Σελήνη απέναντί σας άρα προτεραιότητα μια σχέση, ο γάμος, μια συνεργασία. Προσέξτε τον τρόπο που θα ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων γιατί είστε αρκετά εύφλεκτοι τώρα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει παρεξήγηση ή παρανόηση. Να είστε λίγο πιο διπλωματικοί. Κυρίως γιατί δε θα βγάλετε άκρη.

Ιχθείς: Σημερινή και αυριανή μέρα σας βρίσκουν με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Περισσότερο τρέξιμο, ειδικά σε θέματα δουλειάς. Τώρα επειδή επιμένετε εγωιστικά σε καταστάσεις, τα πράγματα δεν βγαίνουν σωστά και θετικά. Άρα δείτε καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεστε.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.