Η Άση Μπήλιου αναλύει την Πέμπτη.

Εξακολουθεί σήμερα να είναι η Σελήνη στον Κριό. Αυτός ο Ιανουάριος δεν έχει τέλος.

Μας κάνει πιο παρορμητικούς, πιο βιαστικούς, πιο ενθουσιώδεις αλλά σήμερα δεν κάνει δύσκολες όψεις. Κάνει ένα τρίγωνο με τον Άρη προς το βράδυ.

Είναι μια μέρα που η δράση που θέλει ο καθένας να αναλάβει μπορεί να είναι αποτελεσματική.

Κριός: Η Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί ένα μεγαλύτερο στρες αλλά είναι και αποτελεσματική. Τα επαγγελματικά, το μέλλον και η κατεύθυνση της δουλειάς σας σας απασχολούν περισσότερο.

Ταύρος: Σήμερα έχετε τάσεις φυγής. Πολλά σενάρια στο μυαλό σας τώρα και σκέψεις για ταξίδια. Προσοχή σήμερα σε θέματα υγείας.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορείτε να απευθυνθείτε σε φίλους και συνεργάτες για προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Καρκίνος: Η Σελήνη σήμερα είναι στο κομμάτι που αφορά εργασία και καριέρα. Μην αναλώνεστε σε διαφωνίες και σε όσα σας χωρίζουν από τους άλλους. Βρείτε τα κοινά σας με τους άλλους και δείτε πώς θα έχετε αποτέλεσμα χωρίς να γκρινιάζετε.

Λέων: Σήμερα η Σελήνη είναι βοηθητική για σας σε επαγγελματικά και οικονομικά. Είναι μια μέρα να κανονίσετε κάτι ωραίο. Αν υπάρχει ένα πιεστικό ζήτημα σε νομικά θέματα, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια καλή συζήτηση ή μια οικονομική ρύθμιση.

Παρθένος: Τα οικονομικά τώρα σας αγχώνουν και ψάχνετε τρόπους να βρείτε οικονομικές στηρίξεις. Αν θέλετε να ενισχύσετε τη δουλειά σας ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, τώρα είναι η στιγμή.

Ζυγός: Η Σελήνη απέναντί σας άρα προτεραιότητα οι άλλοι σήμερα. Σχέσεις και συνεργασίες σε προτεραιότητα. Κοινωνικές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν χαλαρούς. Έχετε πιεσμένο πρόγραμμα και προστίθενται συνεχώς νέα πράγματα.

Σκορπιός: Σημερινή μέρα η Σελήνη είναι στο κομμάτι της δουλειάς και των υποχρεώσεων. Προκύπτουν ξαφνικά πολλά αλλά θα είστε αποφασιστικοί σήμερα και είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να μιλήσετε για οικονομικά. Μην τα αφήσετε για αύριο.

Τοξότης: Η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες της εβδομάδας. Μπορείτε να σημειώσετε βήματα προόδου σε δουλειά και υποχρεώσεις.

Αιγόκερως: Εκτός από τα συνήθη θέματα που μπορεί να έχετε, το διάστημα αυτό γενικά είναι καλύτερο από αυτό που θα έρθει μετά τις 16 Φεβρουαρίου. Τότε μπαίνει και ο Άρης στο ζώδιό σας και ενεργοποιεί Κρόνο, Πλούτωνα και εκλείψεις.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα έχει συζητήσεις, μετακινήσεις, φορτωμένο πρόγραμμα. Μπορείτε, όμως, να βρείτε μια άκρη καθώς δε θα συναντήσετε πολλά εμπόδια και αντιστάσεις. Αν έχετε να κάνετε σοβαρές κουβέντες, σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Ιχθείς: Μπορεί να σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα τώρα. Γενικά έχετε μια αγωνία εξαιτίας του Άρη στον Τοξότη. Σήμερα είναι μια πιο ουδέτερη μέρα. Συζητήστε οικονομικά τώρα.