Σελήνη στον Καρκίνο: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Σελήνη μπήκε στον Καρκίνο, σε ένα πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο αλλά και σε ένα ζώδιο που δείχνει πολλές μεταβολές στη διάθεσή μας μέσα στη μέρα.

Πιο πιεστικές αυτές οι 2 μέρες, Τρίτη και Τετάρτη.

Καρκίνοι Ζυγοί Αιγόκεροι και Κριοί φαίνεται πως έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερες προκλήσεις.

Κριός: Αυτές τις μέρες θέματα οικογένειας βγαίνουν στην επιφάνεια. Πρόσωπα ζητάνε τη στήριξή σας ή το αντίστροφο. Αλλάζετε πράγματα σε προσωπικούς σας χώρους, είτε είναι σπίτι είτε το γραφείο σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δε θα σας αφήσουν χαλαρούς.

Ταύρος: Τρίτη και Τετάρτη θα είναι μέρες που υπερλειτουργεί ο εγκέφαλός σας. Σκέφτεστε, πειραματίζεστε, συζητάτε ιδέες. Έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις για σας. Δεν είναι κακές μέρες, πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη χωρίς να υπάρχουν εμπόδια. Καλές μέρες για να συζητήσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Η συλλογή ρούχων της Τάμτα

Δίδυμοι: Τα οικονομικά σας καίνε περισσότερο από κάθε τι άλλο. Οικογενειακές υποχρεώσεις επίσης βάζουν το χέρι σας στην τσέπη ακόμα περισσότερο. Προσέξτε λίγο πράγματα που κάνετε χωρίς να τα σκέφτεστε. Μπορεί να είναι παρορμητικά έξοδα που μετά θα μετανιώσετε.

Καρκίνος: Σελήνη στο ζώδιό σας, τώρα θα είστε πιο κυκλοθυμικοί από ποτέ. Το στρες και το άγχος αυξάνονται. Θα υπάρξει αποτελεσματικότητα όμως. Θα καταφέρετε πράγματα που θέλετε παρά τα εμπόδια. Θα αναλάβετε ευθύνες και στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Μπορεί σήμερα και αύριο να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να χρειάζονται αλλαγές στον τρόπο δουλειάς σας. Μη δουλεύετε σκληρά, δουλέψτε έξυπνα.

Λέων: Οι μέρες αυτές έχουν μια έλλειψη ενέργειας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και δεν έχετε χρόνο. Αλλά όσο χρόνο βρείτε, αφιερώστε τον σε σας. Κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν όταν βρίσκετε χρόνο γιατί μετά θα ‘ρθει η Σελήνη στο ζώδιό σας και θα γεμίσετε ευθύνες.

Έλλη Κοκκίνου: Η αλλαγή στα μαλλιά της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Παρθένος: Αυτές οι μέρες σας κάνουν πιο κοινωνικούς. Έρχεστε σε επαφή με φίλους και συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να βγείτε και να περάσετε ωραία. Είναι καλές μέρες για να κλείσετε εκκρεμότητες. Τρίτη και Τετάρτη ιδανικές μέρες για να βρείτε λύσεις, ειδικά τώρα πριν ξεκινήσει η ανάδρομη Αφροδίτη.

Ζυγός: Η Σελήνη είναι στο κομμάτι των υποχρεώσεων, των ευθυνών και της καριέρας. Θα έχετε πολλά να κάνετε. Πολλά μέτωπα ανοιχτά. Ρυθμίστε σωστά τις προτεραιότητές σας. Δεν είναι όλα προτεραιότητα, σκεφτείτε το καλύτερα. Τώρα θα πιεστείτε λίγο.

Σκορπιός: Καλές μέρες για επαγγελματικά θέματα. Θα ασχοληθείτε με κάτι που αφορά το άμεσο μέλλον της καριέρας σας. Ταξίδια ανοίγονται μπροστά σας. Αυτές οι μέρες μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που έχετε να δείτε καιρό.

Ζώδια Οκτωβρίου από τη Λίτσα Πατέρα

Τοξότης: Τα οικονομικά είναι το βασικό σας θέμα και αυτό που σας πιέζει. Βέβαια δεν είναι αρνητικές μέρες, απλά υπάρχει πίεση και ίσως τώρα χρειάζεστε συμβουλές. Ο τομέας των οικονομικών είναι το μεγάλο σας στοίχημα.

Αιγόκερως: Προτεραιότητα οι άλλοι. Μια σχέση, μια συνεργασία. Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες, Τρίτη και Τετάρτη, αν αποφασίσετε να πείτε κάτι στην άλλη πλευρά μπορεί τώρα να σας ακούσει και να υπάρχει δεκτικότητα. Μην εκφράζετε έντονα, όμως, τα παράπονά σας και σίγουρα μην το υπεραναλύετε μέσα σας.

Υδροχόος: Είστε κάπως ταλαιπωρημένοι με τον Άρη στο ζώδιό σας. Σημερινή και αυριανή μέρα αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς. Υπερωρίες ίσως έρχονται για να ολοκληρώσετε όσα πρέπει. Τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ωστόσο, δεν είναι κακές μέρες.

Ζώδια Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Ιχθείς: Σήμερα και αύριο με τη Σελήνη στον Καρκίνο, σε ένα ζώδιο που σας πηγαίνει, θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και σπιτιού. Ένας δικός σας άνθρωπος θα είναι το μέλημά σας αυτές τις μέρες. Το επόμενο διάστημα θα σας προβληματίσουν τα ερωτικά σας γι’αυτό απολαύστε τα τώρα όσο προλαβαίνετε.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.