Σελήνη στον Αιγόκερω: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Υποχρεώσεις, καθημερινότητα και πολλές ευθύνες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Σήμερα και η όψη ακριβείας Ερμή-Άρη στον Καρκίνο. Το απόγευμα θα είναι ακριβείας και θέλει ψυχραιμία σε επαφές, επικοινωνία και μετακινήσεις. Υπάρχει μια τάση εκνευρισμού ή μεγέθυνσης όσων βλέπουμε και μας ενοχλούν.

Καρκίνοι, Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Κριός: Εσείς της 10 Απριλίου περίπου, περνάτε λίγο πιο ζόρικα και με περισσότερο άγχος. Θέματα που αφορούν δουλειά και οικογένεια σας πιέζουν με τις τόσες ευθύνες. Γενικά σήμερα θέλουν προσοχή οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον.

Ταύρος: Οι πλανήτες σήμερα είναι σε φιλικά ζώδια προς εσάς. Να είστε, όμως, προσεκτικοί σε μετακινήσεις και συζητήσεις. Η μέρα αυτή θέλει προσοχή ακόμα και στις απόψεις που ανταλλάσσετε με τους άλλους. Να είστε διαλλακτικοί σε όσα ακούτε.

Δίδυμος: Η Σελήνη στον Αιγόκερω και η όψη Ερμή-Άρη έχουν να κάνουν για σας με οικονομικά θέματα. Προσοχή στις σπατάλες. Κάνετε υπερβολές και αγορές που δεν τις έχετε ανάγκη. Παρασύρεστε από πράγματα που σας αρέσουν. Τώρα οι όψεις που έχουμε λένε, επίσης, ότι πρέπει να γίνετε πιο δυναμικοί στα οικονομικά. Να δείτε λεπτομέρειες, να ξεψαχνίσετε πράγματα.

Καρκίνος: Σήμερα η Σελήνη απέναντί σας και η όψη Ερμή-Άρη στο ζώδιό σας, άρα έχετε διάθεση κάπως να εκφράσετε θυμό, νεύρα και αρνητικά συναισθήματα γενικά. Προσοχή γιατί αυτό θα έχει συνέπειες. Μπορεί να έχετε δίκιο σε κάτι αλλά μπορεί να το χάσετε και εύκολα.

Λέων: Φορτωμένα τα προγράμματα σήμερα και αύριο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σε τομείς του ωροσκοπίου σας που αφορούν θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και ψυχολογίας. Δείχνει μια ατονία. Δεν έχετε πολύ κέφι. Νιώθετε ένα ψυχολογικό βάρος. Υπομονή, δύο μέρες είναι, θα περάσουν.

Παρθένος: Δεν είναι τόσο αρνητικές οι όψεις σήμερα, ούτε η Σελήνη. Ψυχραιμία σήμερα σε οδήγηση, μετακινήσεις και διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είστε γονείς, μη γίνετε αυστηροί σήμερα και αύριο με τα παιδιά σας.

Ζυγός: Γεννημένοι κοντά στις 10 Οκτωβρίου, ειδικά εσείς τώρα μπορεί να έχετε ανατροπές και εντάσεις σε θέματα δουλειάς. Προσοχή με τους προϊσταμένους σας, δε θα ήταν καλό να ‘ρθείτε σε ένταση.

Σκορπιός: Θέλει μια προσοχή στις μετακινήσεις σας. Εκεί είναι αυτή η όψη Ερμή-Άρη για σας. Αφορά, επίσης, επαφές με τους άλλους στην καθημερινότητά σας και θέλει προσοχή μην έρθετε σε ρήξη με άλλους.

Τοξότης: Μετά από την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, έρχονται μέρες που αφορούν πολύ τα οικονομικά σας. Αποφύγετε ρίσκα και σπατάλες. Ελέγξτε τα πράγματα και μην τα αφήνετε γιατί μπορεί να ξεφύγουν. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα οικογένειας και σπιτιού τώρα.

Αιγόκερως: Οι γεννημένοι κοντά στις 10 Ιανουαρίου πρέπει να προσέξετε περισσότερο υγεία και σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις σε δουλειά και σπίτι. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή τώρα.

Υδροχόος: Σε σχέση με άλλους του ζωδιακού, εσείς τώρα είστε στο απυρόβλητο. Γενικά είναι μέρες που μπορεί έμμεσα να επηρεαστείτε, από προβλήματα άλλων που θα τα συζητήσετε και μπορεί να σας «χαλάσουν».

Ιχθείς: Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε τώρα είναι οι νέες γνωριμίες και να είστε επιφυλακτικοί. Μην πέσετε με τα μούτρα σε νέες σχέσεις. Προσοχή, επίσης, σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και επικοινωνία. Προσοχή και στον τρόπο που λέτε πράγματα σε φίλους σας.