Σελήνη στο Ζυγό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο που αφορά τις σχέσεις, το «εμείς», τη συντροφικότητα. Η βαθύτερη ανάγκη του ατόμου έχει να κάνει με την ισορροπία στο περιβάλλον του και να υπάρχει ωραία σχέση και συναίσθημα με τον άλλο. Κάνει ωραίο τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους επίσης.

Κριός: Σελήνη απέναντί σας σήμερα. Κινείστε σε ένα πλαίσιο με ένταση. Αντιμετωπίζετε τα πράγματα πιο συναισθηματικά και με ένταση. Τα «φώτα» τώρα πέφτουν πάνω στους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Μην αφήνετε σενάρια να συμβαίνουν στο κεφάλι σας, συζητήστε τα.

Ταύρος: Η Σελήνη αυτή εστιάζει στα θέματα δουλειάς για σας. Εντυπωσιάζετε ανθρώπους με τη δουλειά και τις ιδέες σας. Σήμερα είναι μια μέρα που έχει να κάνει πολύ με την καθημερινότητα της δουλειάς σας. Είναι μια κουραστική μέρα γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμος: Σήμερα με τη Σελήνη σε ζώδιο του αέρα όπως εσείς και σε όψη με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας, ίσως έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, σε φιλικά ή ερωτικά. Μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με όσα σας αρέσουν.

Καρκίνος: Είναι σε ζώδιο του αέρα η Σελήνη σήμερα, σε κόντρα με τη δική σας φύση. Υπάρχουν απαιτήσεις και ευθύνες τώρα. Μπορεί σήμερα να παίρνετε τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά και να γίνεστε συναισθηματικοί -είναι λάθος.

Λέων: Σελήνη στον Ζυγό και είναι μια φιλική Σελήνη για σας. Θέματα για συνεργάτες και φίλους φαίνεται ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν πλήρως. Είναι μια παραγωγική μέρα που σας φέρνει σε επαφή με κόσμο και μπορείτε να διαφημίσετε καλά τη δουλειά και τον εαυτό σας.

Παρθένος: Είναι μια ουδέτερη μέρα για σας. Υπάρχουν άγχη για οικονομικά ή ερωτικά με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Είναι μια καλή περίοδος γενικά για τη δουλειά σας. Στα οικονομικά προσοχή μην κάνετε περιττά έξοδα.

Ζυγός: Σελήνη στο ζώδιό σας και γίνεστε ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους. Θέλετε να μιλήσετε, να συνδεθείτε με τους άλλους, να μοιραστείτε πράγματα. Δημιουργείται, όμως, και άγχος λόγω της κοπιαστικής και απαιτητικής περιόδου που περνάτε στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να προοδεύσετε.

Σκορπιός: Σελήνη σε ένα κομμάτι πιο ψυχολογικό για σας. Ενδεχομένως κάτι να σας δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ψυχολογικό επίπεδο. Ίσως θέλετε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας τώρα αλλά προσοχή πώς θα το κάνετε χωρίς να προσβάλλετε τους άλλους. Καλό είναι πριν εκδηλώσετε όσα νιώθετε, να το σκεφτείτε ξανά και ξανά.

Τοξότης: Η Σελήνη στο Ζυγό έχει να κάνει με τους άλλους. Είναι μια κοινωνική μέρα για σας. Κοινωνικές εκδηλώσεις και δουλειά σήμερα. Είναι μια απ’τις μέρες που με το τρίγωνο Αφροδίτης μπορεί να επηρεάζετε άλλους ανθρώπους πιο έντονα. Δεν είναι γενικά από τις αρνητικές μέρες.

Αιγόκερως: Είναι μια απ’τις μέρες με τη Σελήνη σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο. Σήμερα βλέπετε τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα απ’ότι μπορεί να είναι. Μεγεθύνονται κάποια θέματα στο μυαλό σας. Βέβαια, η σημερινή είναι καλύτερη από την αυριανή που έχει περισσότερη κούραση και απαιτήσεις.

Υδροχόος: Φιλική μέρα για σας σήμερα με τη Σελήνη σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Έχετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά η μέρα είναι θετική και θα ανταποκριθείτε σε όλα, χωρίς ιδιαίτερο βάρος.

Ιχθείς: Σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε το πρόγραμμά σας όπως θα θέλατε. Πάτε απ’τη μια κατάσταση στην άλλη, αφήνετε πολλά στη μέση και αυτό θα επιβαρύνει το πρόγραμμά σας τις επόμενες μέρες οπότε ολοκληρώστε σήμερα τα πράγματα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.