Σελήνη εκτός πορείας: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Είμαστε σε αυτή τη μέρα που το σύμπαν θέλει να ηρεμήσει λίγο. Έχουμε Σελήνη εκτός πορείας μέχρι το βράδυ άρα συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας χωρίς αποφασιστικά νέα βήματα και νέα ξεκινήματα.

Στις 21:00 τα πράγματα αλλάζουν. Μπαίνει η Σελήνη στους Ιχθείς και η πρώτη όψη είναι με την Αφροδίτη που είναι καλή. Το βράδυ μπορείτε να κανονίσετε κάτι. Η τέχνη ευνοείται.

Κριός: Από το βράδυ και μετά ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικά είναι μια πιεσμένη περίοδος για σας άρα εκμεταλλευτείτε το αποψινό βράδυ για να χαλαρώσετε.

Ταύρος: Υποχρεώσεις και δουλειά σήμερα. Στο μεγαλύτερο μέρος της η ημέρα αφορά τα «πρέπει» και όσα πρέπει να κάνετε σε σπουδές και δουλειές. Τις βραδινές ώρες αποσυνδεθείτε από δουλειές και υποχρεώσεις και συνδεθείτε με όσους σας αγαπούν και αγαπάτε.

Δίδυμος: Στο μεγαλύτερο μέρος της η ημέρα είναι πιο άνετη. Ναι μεν εκτός πορείας η Σελήνη αλλά είναι καλή μέρα για να βγει εύκολα, χωρίς προβλήματα. Δεν είναι μέρα για αποφάσεις. Από το βράδυ, η Σελήνη αφορά περισσότερο «πρέπει» και κοινωνικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος: Εποικοδομητική η σημερινή μέρα. Θέματα οικονομικών σας απασχολούν περισσότερο και θέλετε να ασχοληθείτε με όσα αφορούν το άμεσο μέλλον σας. Στόχοι μακροπρόθεσμοι είναι τώρα στο μυαλό σας. Μπορεί τώρα να οργανώνετε κάτι, ένα ταξίδι.

Λέων: Ναι, υπάρχει μια μεγαλύτερη πίεση μέχρι το βράδυ σήμερα. Νιώθετε ότι κάποιοι έχουν μια απροσδόκητη συμπεριφορά απέναντί σας. Δεν είναι αρνητική μέρα γενικά. Δεν είναι μέρα για μια σημαντική απόφαση η σημερινή. Το βράδυ βρείτε χρόνο για πράγματα που σας ξεκουράζουν.

Παρθένος: Προτεραιότητα η δουλειά σήμερα αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπέρασμα και να είναι πολύ αποδοτικά όλα. Δεν είναι μέρα για συζητήσεις σε επαγγελματικά και νέα ξεκινήματα.

Ζυγός: Είναι από τις μέρες που με τον Άρη στο ζώδιό σας πιέζεστε και τρέχετε λίγο παραπάνω σε καθημερινότητα και δουλειά. Μπορεί προς το βράδυ να νιώσετε άτονοι και κουρασμένοι. Παίζει πολύ το σενάριο να υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά επαγγελματικά θέματα.

Σκορπιός: Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έχετε υποχρεώσεις, σπίτι και δουλειά. Είναι μια πιο πιεστική Σελήνη. Το βράδυ, όμως, είναι πιο χαλαρό, πιο ωραίο. Η Σελήνη στους Ιχθείς σας ταιριάζει περισσότερο και έχει να κάνει με φλερτ, έρωτες.

Τοξότης: Στη διάρκεια της ημέρας δε θα σημειώσετε και τόση πρόοδο. Είναι ΟΚ μέρα για να κάνετε όσα κάνετε καθημερινά. Μην εγκαινιάσετε νέες καταστάσεις τώρα. Γενικά δεν είναι αρνητική μέρα.

Αιγόκερως: Είναι από τις μέρες που πρέπει να δείτε τις προτεραιότητές σας, κυρίως σε οικονομικά θέματα. Έχει συζητήσεις και μετακινήσεις η σημερινή μέρα. Το βράδυ είναι πιο ωραίο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Υδροχόος: Τα πράγματα είναι λίγο αγχωτικά σήμερα και νιώθετε ότι πρέπει να αναλάβετε περισσότερη δράση, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Σήμερα δεν μπορείτε να βρείτε άκρη και υπάρχει περισσότερο στρες. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις από τις βραδινές ώρες.

Ιχθείς: Μπαίνει η Σελήνη στο ζώδιό σας το βράδυ και αμέσως θα νιώσετε την αλλαγή. Κάνει ωραία τρίγωνα απόψε, με Αφροδίτη και Ερμή, άρα είναι ένα ωραίο βράδυ για την επικοινωνία και όσα σας αρέσουν και αγαπάτε.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.